iSerial
Berk Oktay din "Micuța rază de soare" a revenit in mediul online cu fotografii din Dubai. Două ținute diferite ale aceluiași actor

Publicat pe 20.11.2023 la 12:16. Actualizat pe 20.11.2023 la 23:17

Berk Oktay s-a lăsat fotografiat în Dubai alături de prieteni. Ce imagini a publicat actorul pe pagina personală de Instagram.

Berk Oktay din "Micuța rază de soare" a revenit in mediul online cu fotografii din Dubai

Happy Channel

Berk Oktay a călătorit în Dubai pentru a primi un premiu important în cariera sa de actor. Primele imagini au apărut pe pagina sa de Instagram.

Berk Oktay din “Micuța rază de soare” a revenit în mediul online cu fotografii din Dubai

Este unul dintre cei mai importanți actori din Turcia la momentul actual. A călătorit alături de soția sa în Dubai pentru a primit premiul pentru “Cel mai bun actor al anului” în cadrul unui eveniment de gen. A reușit să se facă îndrăgit în lume, nu doar în țara natală. Datorită carismei și felului de a-și interpreta personajele pe micile ecrane, a ajuns pe primele locuri în cele mai importante topuri fără doar și poate. S-a lăsat fotografiat cu trofeul în mâini, participând astfel în cadrul Golden Wings Awards, eveniment organizat în Dubai.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

A pășit pe covorul roșu alături de soția sa. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră lungă, iar machiajul a fost scos din paginile revistelor de modă. A purtat unghii roșii, la fel și rujul. Cei doi au zâmbit fericiți în fața camerelor.

Berk Oktay are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a publicat trei fotografii din cadrul celui mai recent eveniment la care a participat.

“Sfârșitul serii”, a scris actorul în cadrul descrierii uneia dintre fotografii. Nu este de mirare că a primit sute de mesaje și mii de aprecieri, având rolul de protagonist în serialul “Micuța rază de soare”, acolo unde împarte platourile de filmare cu Seray Kaya. În 2016 a mai primit două premii, pentru “Cel mai bun actor de comedie al anului” în cadrul Yeditepe University Dilek Awards și “Cel mai bun actor într-un rol de comedie romantică” în cadrul Golden Objective Awards”.

În articolul

Berk Oktay din "Micuța rază de soare" a revenit in mediul online cu fotografii din Dubai. Două ținute diferite ale aceluiași actor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp