iSerial
Burcu Kıratl din Dragoste și ură – Ask Ve Mavi a vorbit pentru prima oară după divorțul de Sinan Akcil

Publicat pe 01.08.2024 la 11:35. Actualizat pe 01.08.2024 la 12:49

Burcu Kıratl a decis să vorbească pentru prima oară despre mariajul pe care l-a avut a doua oară cu Sinan Akcil. Ce informații prețioase a oferit vedeta.

Burcu Kıratl a oferit pentru prima oară detalii despre divorțul de fostul partener. Cei doi au fost căsătoriți de două ori

Happy Channel

Invitată într-o emisiune recunoscută în Turcia, actrița Burcu Kıratlı din serialul Dragoste și ură – Ask Ve Mavi a vorbit despre divorțul său. A trecut prin această provocare a vieții încă o dată, după ce a făcut pentru cea de-a doua oară acest pas. Cum vedeta faimoasa întreaga răstunare de situație.

Burcu Kıratlı din Dragoste și ură – Ask Ve Mavi a vorbit pentru prima oară după divorțul de Sinan Akcil

A fost căsătorită și a divorțat tot pentru a doua oară de Sinan Akçıl. Actrița din Dragoste și ură susțin că este dificil să menții o relație cu un partener care are aceeași meserie, arată egetelgraf.com.

Urmărește Dragoste și ură - Ask Ve Mavi, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Kıratlı (@burcukiratli23)

“Faptul că ne-am împăcat nu a fost atât de simplu așa cum a spus Sinan. Eu împing oamenii din fața mea într-un mod foarte straniu. Sunt o persoană dificilă în relații. E greu să ai de-a face cu mine. Nu a exista nicio situație în care să nu ne putem privi în față. Am putut să facem pace pentru că n-a fost vorba despre loviri, violență, înșelat, violență psihică sau ceva de asemenea magnitudine.”, a declarat actrița din Dragoste și ură – Ask Ve Mavi.

Citește și:

Aceasta are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată pe vedetă departe de platourile de filmare, în cele mai relaxante momente. Așa cum vedem pe pagina sa de instagram, alege să se relaxeze la mare.

Recent, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost surprinsă pe platourile de filmare de colegii săi. Printre fotografiile publicate, aceasta a lăsat și un mesaj emoționant pentru fiecare în parte.

“Voi sunteți motivul pentru care eu zâmbesc. O să-mi aduc aminte de aceste clipe toată viața. Nu am cum să descriu sentimentele acestor amintiri. Prietneii mei dragi de pe platourile de filmare, echipa mea, familia mea, prietenii. Efectiv m-au răsfățat cu prăjituri și surprize. Și bineînțeles toate mesajele pe care le-am primit. Încă o dată m-ați făcut să mă gândesc că sunt foarte norocoasă.”, a scris vedeta.

Burcu Kıratlı dezvăluie care era dinamica în căsnicia sa

Cu toate că a încercat de două ori să se căsătorească cu același bărbat, iată că destinul nu i-a fost alături. Vedeta din Dragoste și ură – Ask Ve Mavi a punctat că este foarte dificil pentru doi artiști să locuiască împreună.

Citește și:

“E foarte periculos pentru doi artiști să fie împreună. E foarte rar să se hrănească unul de la celălalt. Am fost o sursă de inspirație pentru Sinan. Am nebunie, iubire, distracție, dramă, lupte, sunt o regină. Am început să nu mai fiu hrănită ca și actriță și am reflectat asupra acestei probleme și în relație.

Am început să-l bat la cap. El poate să producă, eu nu. Acesta este marele motiv pentru care am oprit relația, din punctul meu de vedere. Faptul că Sinan este un cântăreț pop și se află pe copertele revistelor este benefic pentru el. Din moment ce eu sunt actriță, jobul meu este să fac un personaj să fie crezut.”, a declarat actrița.

În articolul

Burcu Kıratl din Dragoste și ură – Ask Ve Mavi a vorbit pentru prima oară după divorțul de Sinan Akcil

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp