iSerial
Călătoria faimoasei Hande Erçel de la începuturi și până astăzi. Cum s-a transformat de-a lungul timpului

Publicat pe 09.10.2024 la 13:49. Actualizat pe 09.10.2024 la 15:18

Află cum și-a început Hande Erçel călătoria ca și actriță și vezi unde a ajuns în prezent după o perioadă îndelungată petrecută pe platourile de filmare.

Călătoria faimoasei Hande Erçel de la începuturi și până astăzi

Getty Images

Hande Erçel este cunoscută publicului din România pentru rolul principal în serialul Dragostea plutește în aer care în prezent este difuzat din nou pe Happy Channel. Pe lângă acest proiect, vedeta s-a implicat de-a lungul timpului în povești cu adevărat valoroase. Este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Călătoria faimoasei Hande Erçel de la începuturi și până astăzi

S-a născut în 1993 în Bandirma și a crescut înconjurată de artă. A studiat în cadrul Mimar Sinan Fine Arts, o universitate prestigioasă din Turcia. Foarte activă în mediul online, ține totuși la viața sa personală astfel că nu se expune atât pe mult pe cât și-ar dori fanii. În mediul online, mai precis pe pagina personală de instagram are peste 30 de milioane de prieteni virtuali.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

A publicat până acum peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul mai multor evenimente la care a participat. Recent, a călătorit în Abu Dhabi, acolo unde a făcut galerie pentru echipele de baschet.

Îmbrăcată într-o ținută casual formată din pantaloni lungi de culoare maro, dar și un maiou negru, vedeta și-a asortat o geantă neagră ca punct de atracție final.

Citește și:

“Hande este o femeie foarte frumoasă, frumusețea ei este infinită.”, “Te iubim Hande”, au fost doar două dintre comentariile fanilor din mediul online. Nu este pentru prima oară când vedeta primește astfel de aprecieri, dat fiind faptul că implicarea sa ca și actriță este enormă. A devenit un idol al tinerei generații și se arată de fiecare dată dornică să împărtășească cu cei din jur cele mai frumoase momente.

A participat la un concurs de frumusețe în 2012, atunci când a fost văzută pentru prima oară. Primul său proiect profesional a fost Calisanlar, ca mai apoi să joace rolul principal în “Ask Laftan Anlamaz.” Alături de Burak Deniz a jucat în două seriale de succes, asta pentru că fanii și-au dorit ca cei doi să apară din nou împreună pe micile ecrane.

Cum a câștigat Hande Erçel succesul internațional

Datorită serialelor în care s-a implicat de-a lungul timpului, vedeta a câștigat o întreagă armată de fani de-a lungul timpului. Astăzi este considerată una dintre cele mai de succes vedete din țara sa. Povestea sa este plină de talent și determinare, arată turkiyetoday.com.

Anul 2014 a fost unul notabil pentru vedetă, asta pentru că și-a adus aportul în primul său serial. Astfel, a demonstrat că este o actriță potrivită pentru producțiile de comedie. Personajul său, Hayat Uzun a câștigat inimile fanilor într-un timp foarte scurt.

Citește și:

A urmat Dragostea plutește în aer, proiect care i-a permis să devină cunoscută în lumea întreagă. Serialul a fost difuzat și în România la Happy Channel. Personajul său i-a arătat abilitatea și versatilitatea de a fi prezentă pe micile ecrane.

Pe lângă planurile profesionale, vedeta își continuă relația de iubire cu Hakan Sabanci. Au apărut în cadrul mai multor evenimente împreună, însă nu sunt publicate fotografii de cuplu cu cei doi. S-a spus că urmează să se căsătorească, însă nu au publicat nicio dată oficială.

În articolul

Călătoria faimoasei Hande Erçel de la începuturi și până astăzi. Cum s-a transformat de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp