iSerial
Când nu se află pe platourile de filmare, Aras Bulut İynemli alege să petreacă timp în natură. Cum a fost surprins actorul din “Legea familiei”

Publicat pe 27.03.2022 la 15:10. Actualizat pe 27.03.2022 la 14:57

Aras Bulut İynemli și-a făcut apariția pe rețelele de socializare într-o ipostază în care puțini l-au văzut. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actorul alege să meargă în pădure pentru a-și încărca bateriile.

Aras Bulut İynemli își petrece timp în natură atunci când nu se află pe platourile de filmare

TV Happy

Actorul Aras Bulut İynemli din „Legea Familiei” a luat o pauză de la filmări și a plecat într-o plimbare prin natură pentru a se încărca pozitiv. Celebrul actor a cucerit de-a lungul timpului inimile a milioane de fane din întreaga lume, astfel că toată lumea îl urmărește și pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des.

Aras Bulut İynemli a reușit să emoționeze telespectatorii cu ajutorul rolului pe care l-a primit în „Miracolul în celula 7” în anul 2019. În această poveste se urmărește viața unui tată cu dizabilități intelectuale care trebuie să-și dovedească nevinovăția după ce este separat de fiica lui și încarcerat pentru uciderea copilei unui comandant.

Cariera de actor a lui Aras Bulut İynemli a fost de la bun început una promițătoare, atunci când a fost distribuit într-o emisune TV numită „Arka Sokaklar” (Străzile din spate).

Cine este Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli a surprins fanii din întreaga lume cu ultima postare de pe Instagram, acolo unde apar în pădure, departe de gălăgia de pe platourile de filmare.

Actorul s-a născut la 25 august 1990 în Istanbul, Turcia și a început să joace în producții importante din anul 2009. După câteva apariții în reclame, Aras a fost distribuit pentru un rol în drama Öyle Bir Geçer Zaman ki în 2010.

De-a lungul timpului, starul a primit mai mult premii pentru cel mai bun actor,dar și un titlu pentru “bărbatul anului” oferit de GQ Turcia în anul 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulutonline)

În 2020, Aras a primit și premiul pentru cel mai bun actor pe Instagram, ceea ce i-a adus o popularitate uriașă în rândul celor care îl apreciază.

Urmărește "Legea familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

În 2016, actorul a primit premiul pentru cel mai stilat actorul al anului, oferit de Istanbul University Mode Awards. Acesta are un frate, actorul Orçun İynemli și o soră, cântăreața Yeşim İynemli ambii mai mari decât el.

În articolul

Când nu se află pe platourile de filmare, Aras Bulut İynemli alege să petreacă timp în natură. Cum a fost surprins actorul din “Legea familiei”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp