iSerial
Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Publicat pe 16.09.2022 la 15:52. Actualizat pe 16.09.2022 la 16:11

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată.

Cansu Dere din “Puterea destinului”

Getty Images

După succesul pe care l-a avut în serialul “Puterea destinului”, Cansu Dere a ajuns să fie cunoscută atât în Turcia cât și pretutindeni. Faima sa a reușit să atragă tot mai mulți fani și astfel fiecare a ajuns să-i urmează fiecare apariție televizată, dar și în mediul online. Cu toate acestea, după filmările ultimei părți a serialului “Sadakatsiz”, vedeta a decis să ia o pauză binemeritată.

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel

Cansu Dere se numără printre cele mai îndrăgite vedete în prezent. În cel mai recent interviu oferit revistei Vogue, potrivit Seriesturkish.com, protagonista din “Puterea destinului” a vorbit atât despre viața sa personală cât și profesională. De-a lungul timpului, aceasta s-a confruntat cu diverse probleme întâmpinat în cariera. Cea mai dificilă dintre acestea a fost insomnia, pe care, spune vedeta, nu o suporta.

"Noi nu lucrăm într-un ritm normal. Suntem pe platourile de filmare cinci zile pe săptămână, 12 ore pe zi. Când faci asta pentru o perioadă mai lungă de timp, crezi c-o să înnebunești la un moment dat. Nu pot să suport faptul că mi-e somn mereu. Sunt așa de mic copil. Somnul de noapte e o necesitate pentru mine. De aceea, atunci când lucrez noaptea, este cel mai dificil pentru mine.”, a transmis Cansu Dere.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Vedeta a interpretat personajul “Asya” în seria “Sadakatsiz”, acolo unde a participat alături de colegi ei timp de două sezoane.

“Trebuie să te regăsești până la urmă. Mi-e dor de mine uneori. Mă cam plictisesc când văd aceeași oameni zi de zi, câteodată mă plictisesc și de personajul meu.”, a spus aceasta. Cât despre critici, Cansu Dere spune că nu pleacă urechea la cele ce se referă la aparenețele fizice.

“Nu am nicio dorință de a câștiga aprecierea tuturor. De la 17 ani am crescut atât cu aprecieri cât și cu critici. Comentariile din mediul online nu mă supără niciodată.”, a continuat. Aceasta a îmbrăcat o rochie albă, lungă și s-a lăsat fotografiată pe rețelele sociale.

Cansu Dere din “Puterea destinului”, una dintre cele mai îndrăgite vedete

Cansu Dere nu doar că este o actriță de succes, însă timpul liber și-l petrecere alături de animăluțele sale. Mai precis, pisicile pe care le îngrijește de multă vreme. Fotografiile din mediul online stau mărturie a dragostei pe care aceasta le-o poartă. Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, reușește să se mențină pe cele mai înalte topuri.

În același interviu, vedeta a vorbit și despre cum își îngrijește animalele și ce simte pentru acestea, fiind parte predominantă din viața sa.

“Pisicile tind să-mi sustrangă acea energie negativă pe care o acumulez la muncă. Nu pot să-mi imaginez viața fără animale. Cât de groaznic cred că ar trăi oamenii ! Acolo înseamnă că ajungi în iad.”, a punctat vedeta din “Puterea destinului”.
Cansu Dere s-a născut pe 14 octombrie 1980 în Ankara și este considerată de mulți o actriță excelentă. A interpretat personaje diferite în fiecare proiect pe care l-a avut și a reușit să-și țină fanii aproape pe parcursul anilor care au trecut.

În articolul

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o rochie lungă, albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp