iSerial
Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență

Publicat pe 12.12.2022 la 15:26. Actualizat pe 13.12.2022 la 10:01

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență.

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu

Happy Channel

Cansu Tuman se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A avut șansa de a o înlocui pe Ozge Yagiz în serialul “Jurământul” și i-a luat locul de protagonistă în cel de-al treilea sezon. Alături de Gokberk Demirci a format un cuplu pe platourile de filmare. Este cunoscută ca o artistă sportivă, asta pentru că dovezile postate în mediul online nu au reușit să fie contestate.

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu

Dacă de obicei o vedem pe Cansu Tuman din “Jurământul” îmbrăcată în ținute simple de zi cu zi, de data aceasta și-a surprins fanii din mediul online. S-a afișat pe covorul roșu într-un costum portocaliu ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Topul negru a reușit să atragă atenția, iar părul lung, drept a completat look-ul vedetei.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Tuman (@cansutuman)

Cu peste 60 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, Cansu Tuman reușește să atragă atenția tuturor prin simplitate și bun gust. Cel de-al treilea sezon al serialului “Jurământul” a reușit să impresioneze, asta după ce timp de două sezoane a reușit să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Cansu Tuman s-a născut în 1994 în Istanbul și este absolventă a Istanbul Kutur University, departamentul de arte frumoase.

Înainte de a se face remarcată pe micul ecran, actrița a lucrat ca biolog molecular. Prima întâlnire cu telespectatori a fost în 2015 cu un rol secundar în Arka Sokaklar și Rental Love. A reușit să iasă în evidență cu personajul Arsu în serialul Small Murders, iar Merve in The teacher a făcut ca fanii să o prețuiască în continuare. Are 1.68 cm înălțime și aproximativ 52 de kilograme.

“Când eram copil obișnuiam să merg în fața televizorului și să spun că o să fiu și eu actriță. Realizam scenarii cu familia și prietenii și mă jucam. Era foarte distractiv.”, a mărturisit Cansu Tuman.

Cine este Cansu Tuman din “Jurământul”

Dacă toată lumea îi cunoaște pe Gokberk Demirci și Ozge Yagiz, puțini cunosc detalii despre Cansu Tuman. Actrița a înlocuit-o pe protagonista serialului “Jurământul”, însă la momentul actual se cunosc puține detalii despre aceasta. Cei mai mulți știu că practică sporturile de contact, ceea ce pare puțin surprinzător la început pentru o vedetă de rangul său. Iubitoare de animale, ține să posteze fotografii cu acestea.

Dacă de cele mai multe ori am văzut-o pe vedetă îmbrăcată în ținute simple, cele mai recente apariții ale sale în mediul online au reușit să impresioneze. A organizat o adevărată ședință foto alături de profesioniști și a îmbrăcat ținute pe care puține femei le-ar încerca în adevăratul sens al cuvântului. Printre acestea se numără o rochie de flori, fără mâneci. Părul său roșcat este deja cunoscut de cei care au urmărit-o atât în serialul “Jurământul” cât și pe contul personal de Instagram. Printre hobby-urile sale, actrița preferă plimbările lungi în natură.

“Are un stil perfect, prezența sa vine să adauge faptul că este o regină”, “Perfectă, Cansu”, “Ești foarte drăguță”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” uimește cu o apariție pe covorul roșu. Vedeta a îmbrăcat un costum portocaliu, însă topul a fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp