iSerial
Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț. Ce se întâmplă în prezent între cei doi

Publicat pe 01.08.2024 la 14:53. Actualizat pe 01.08.2024 la 15:27

Ceyda Düvenci a făcut un nou pas în viața sa personală după ce s-a reîntâlnit cu fostul soț. Cei doi au divorțat, însă nu s-au revăzut până acum.

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț

Happy Channel

Ceyda Düvenci a făcut parte din distribuția seriei 1001 de nopți și este în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Născută pe 16 aprilie 1977 în Bursa, Turcia, a reușit să demonstreze că este făcut pentru acest job.

Ceyda Duvenci din 1001 de nopti s-a reintalnit cu fostul soț prima oară după divorț

A fost căsătorită cu Bülent Şakrak între 2015 și 2023 și recent a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul său soț după ce o perioadă de timp nu s-au regăsit în această prietenie după divorț. Vedeta a mai fost căsătorită și cu Engin Akgün între 2008 și 2013, dar și cu Kaan Girgin între 2000 și 2002.

View this post on Instagram

A post shared by Ceyda Düvenci (@ceydadvenci)

Este mămica a doi copii și în prezent se bucură de notorietate, fiind situată pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor fanilor. Vedeta a divorțat de fostul său partener într-o singură audiere la notar. La scurtă vreme, Bülent Şakrak a început o relație cu colega de platou din Maviye Surgun, Esra Akpinar, arată tgrthaber.com.

Citește și:

Bülent Şakrak a fost surprins alături de fosta soție și fiica Melisa. Aceștia au reușit să atragă atenția la scurtă vreme. În mediul online, actrița are un look extrem de diferit față de cel cu care s-a prezentat în fața fanilor pentru producția 1001 de nopți. După ce mariajul lor a luat sfârșit, s-a vorbit despre trădare. Are 47 de ani, însă nu ține să-și arate vârsta. Actrița Ceyda Duvenci este admirată pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat câteva imagini în costum de baie.

Viața personală și profesională a vedetei a fost studiată deseori în ultimul timp, dat fiind faptul că au intervenit multe schimbări în ceea ce o privește. Aceasta a publicat recent mai multe fotografii din vacanță, acolo unde petrece timp departe de luminile reflectoarelor.

Ceyda Düvenci din 1001 de nopți a fost apreciată în mediul online

Cu toate că mariajul vedetei s-a destrămat în 2023, iată că lucrurile nu au rămas într-o singură formă pentru vedeta din Turcia. Aceasta și-a continuat proiectele profesionale și personale și s-a bucurat de ceea ce trăiește în fiecare zi.

După divorț, mulți au spus că a fost vorba despre trădare. Actrița a fost de asemenea surprinsă în brațele altui bărbat. Este vorba despre omul de radio turc, Güçlü Mete. S-a lăsat fotografiată și nu a fost nicio secundă deranjată de acest lucru.

Cunoscută pentru faptul că a pierdut 6 kilograme într-o lună și jumătate, actrița este un munte de perseverență ce poate fi oferită ca exemplu. Astfel, a ținut să le arate tuturor cum arată în costum de baie și care sunt formele sale în prezent.

“Dragostea a ajutat”, “Dragostea face oamenii să strălucească”, “Orice femeie care este iubită devine mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Acestea nu s-au oprit aici pentru că toată lumea i-a apreciat și stilul vestimentar pe lângă alte calități aferente. Nu au lipsit nici comentariile legate de ceea ce vedeta trăiește în acest timp pe plan personal. Toată lumea pare că se bucură pentru fericirea sa.

În articolul

Ceyda Düvenci din 1001 de nopti s-a reîntalnit cu fostul soț prima oară după divorț. Ce se întâmplă în prezent între cei doi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp