iSerial
Christian Chávez din “Rebelde” depășește stereotipurile de gen cu o fotografie postată în mediul online. Ce mesaj a ținut actorul să transmită

Publicat pe 22.07.2022 la 13:29. Actualizat pe 22.07.2022 la 14:00

Christian Chávez din “Rebelde” depășește stereotipurile de gen și postează o fotografie revelatoare în mediul online. Ce mesaj a ținut să transmită actorul și cum au reacționat fanii.

Christian Chávez din “Rebelde”

Happy Channel

Christian Chávez din “Rebelde” nu se mai ascunde și sparge toate stereotipurile de gen cu ultima fotografie postată în mediul online. Acesta le-a mărturisit fanilor că s-a temut să împartă imaginea pe internet de teama reacțiilor celor din jur. Fostul membru RBD și-a dezvăluit identitatea în 2006, iar de atunci s-a eliberat de povara situației sale prin intermediul postările în social media.

Christian Chávez din “Rebelde” depășește stereotipurile de gen cu o fotografie postată în mediul online

Unul dintre cei șase integranți ai grupului RBD a avut de-a lungul timpului dificultăți în a-și crea cu adevărat drumul în viață. Deși a recunoscut care sunt preferințele sale sexuale, de atunci artistul s-a temut în continuare de relațiile celor din jur cu privire la viața sa. În prezent, după o lungă perioadă în care a trăit cu frică, Christian Chávez din “Rebelde” nu se mai ascunde. Acesta a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcat într-un top scurt, machiaj, dar și bijuterii.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Christian Chávez (@christianchavezreal)

“Nu am urcat această poză din cauză că îmi era teamă de comentariile care vor urma. Sunt încă în proces de a mă iubi și accepta așa cum sunt în realitate.”, a scris Christian Chávez în dreptul fotografiei postate. Pentru a-și demonstra cu adevărat realitatea în care trăiește, artistul a mai lăsat o imagine în care apare îmbrăcat într-o cămașă, de data aceasta fără machiaj.

Citește și:

“Abia acum văd reflexia a tot ceea ce s-a întâmplat după ce mi-am eliberat vocea. Sunt mișcat de tot sprijinul pe care l-am primit, de cum v-ați împărtășit poveștile alături de mine, de îmbrățișările comunității mele. Energia și puterea noastră de a schimba lumea poate mai mult decât niște mesaje transmise din ură. Vă mulțumesc pentru că binele învinge întotdeauna.”, și-a continuat artistul mesajul publicat pe pagina personală.

Christian Chávez își dezvăluie identitatea fără teamă

Cu toate că până acum artistul nu a împărtășit fotografiile de teamă, mesajele venite din partea comunității sale au reușit să-i ofere curajul care i-a lipsit până acum.

“Te iubesc”, “Te iubesc pentru ceea ce ești și te îmbrățișez”, “Nu am teamă de nimic și nu-mi fac probleme din cauza comentariilor negative. E pagina ta de Instagram și viața ta și poți să pui orice poză dorești și să te îmbraci cum vrei.”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți. De când și-a făcut publică identitatea, Christian Chávez a devenit un apărător al comunității LGTBIQ +. Acesta participă constant în cadrul mișcărilor de acest gen și încearcă să fie vocea tuturor celor care au nevoie.

Citește și:

De asemenea, actorul din “Rebelde” este cunoscut pentru grija cu care își întreține corpul pe care obișnuiește să îl arate în toată splendoarea sa pe internet. De data aceasta, Christian Chávez a apărut în mediul online îmbrăcat cu un top scurt, dar și machiaj. Cei peste 3 milioane de internauți l-au sprijinit din primul moment, așa că a primit peste o mie de comentarii și mii de aprecieri din partea tuturor. În aprilie 2011, Chávez a lansat piesa “Libertad” alături de fosta sa colegă de trupă, Anahí.

În articolul

Christian Chávez din “Rebelde” depășește stereotipurile de gen cu o fotografie postată în mediul online. Ce mesaj a ținut actorul să transmită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp