iSerial
Christopher Uckermann a dezvăluit dacă își dorește copii pe viitor. Ce a declarat actorul din “Rebelde”

Publicat pe 11.08.2022 la 19:39. Actualizat pe 11.08.2022 la 19:54

Christopher Uckermann a dezvăluit dacă își dorește copii pe viitor. Actorul din "Rebelde" a mărturisit că se retrage din lumea artistică. Ce a declarat.

Christopher Uckermann din “Rebelde”

Happy Channel

Christopher Uckermann a decis să clarifice anumite declarații pe care le-a făcut chiar pe contul personal de Instagram. Actorul din “Rebelde” a decis să stea departe de lumea showbizului, cea care l-a făcut celebrul acum 18 ani în rolul lui “Diego Bustamante”.

Christopher Uckermann a dezvăluit dacă își dorește copii pe viitor

Actorul din “Rebelde” și-a surprins fanii din mediul online cu ultima declarație. Acesta le-a arătat tuturor o carte intitulată “Sarcină vegană”. Imediat internauții au crezut că este vorba despre viitorului lui Christopher Uckermann și anumite că vedeta urmează să devină tătic pentru prima oară. Ulterior, vedeta a ținut să lămurească polemica și a vorbit din nou despre acest subiect.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Chiar pe contul personal de Instagram, Christopher a declarat că nu va deveni tătic și doar a vrut să împărtășească cu cei care îl îndrăgesc o anumită carte care i s-a părut relevantă până acum. De asemenea, a ținut să-și îndrume fanii care se îndreaptă spre acest drum al familiei. Este bine cunoscut faptul că actorul din “Rebelde” a decis să-și schimbe complet stilul de viață acum câțiva ani. Acesta urmează cursuri de yoga, mănâncă doar mâncare vegană și face sport.

View this post on Instagram

A post shared by Christophervon (@christophervuckermann)

În ceea ce privește planurile profesionale, Christopher Uckermann spune că nu va mai apărea în mediul online decât pentru a împărtăși cu fanii ceea ce crede relevant. Acest lucru înseamnă că actorul s-a îndepărtat de showbiz. Împreună cu Anahí, Dulce María, Maite Perroni și Christian Chávez a făcu parte din serialul “Rebelde”. De asemenea, cei șase au făcut parte din trupa RBD, una dintre cele mai iubite formații din Mexic.

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann este un cântăreț de origine mexicană, însă a jucat și în telenovele și a compus mai multe melodii de-a lungul timpului. S-a făcut remarcat odată cu rolul său din „Rebelde”, una dintre cele mai îndrăgite telenovele ale tuturor timpurilor. Alături de colegii săi a reușit să aibă turnee prin lume și să vândă milioane de albume pretutindeni.

În articolul

Christopher Uckermann a dezvăluit dacă își dorește copii pe viitor. Ce a declarat actorul din “Rebelde”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp