iSerial
Cine este Gulay Ozdem, Ikbal din “Moștenirea”. Detalii neștiute despre actriță

Publicat pe 19.12.2021 la 18:46. Actualizat pe 19.02.2022 la 05:57

Gülay Özdem este cunoscută pentru rolul lui “Ikbal” din serialul turcesc “Moștenirea”, însă puțină lume știe aceste detalii despre actriță. Lucruri inedite din viața vedetei.

Gulay Ozdem din "Moștenirea"

Happy Channel

Gülay Özdem o joacă pe cruda “Ikbal” în serialul “Moștenirea”. Alături de sora ei, “Zuhal”, încearcă să-i facă viața amară bietei “Seher” și vor cu tot dinadinsul să o despartă de partenerul ei, “Yaman”. Un rol cu mare priză la public, în ciuda faptului că este negativ.

A jucat într-un serial turcesc în 2018, iar rolul din “Moștenirea” a reușit să îi aducă recunoașterea internațională, astfel că numele de Gülay Özdem a trecut granițele țării sale.

Cine este Gülay Özdem, Ikbal din “Moștenirea”

Gülay Özdem nu este doar o actriță desăvârșită, ci și o profesionistă adevărată. De la meseria de reporter, vedeta a trecut la prezentarea știrilor din Turcia, iar mai apoi a fost radio host pentru mai multe posturi din țara natală.

Datorită rolului pe care îl are în “Moștenirea” și-a câștigat deopotrivă fani, dar și oameni care sunt de părere că “Ikbal” este un personaj mult prea dur. Ikbal este căsătorită cu fratele lui Yaman, Ziya. Împreună cu sora ei, Zuhal, vor să o detroneze pe Seher și să o facă să dispară de pe fața pământului.

View this post on Instagram

A post shared by Gülay Özdem‍️ (@gulayozdem)

Cu toate că Seher și Yaman se îndrăgostesc pe zi ce trece mai mult, Ikbal nu renunță la planurile sale și alături de Zuhal pun la care modalități de a o omorî pe soția lui Yaman. După ce sunt pe punctul de a reuși, asta pentru relația dintre Seher și Yaman ajunge într-un punct în care aparent nu se mai pot rezolva multe probleme, iată că soarta îi ajută pe cei doi îndrăgostiți și o trimite pe Zuhal la închisoare, iar pe Ikbal o face să trăiască în continuare alături de persoana pe care o urăște cel mai mult.

Gülay Özdem a lucrat pentru mai multe posturi de televiziune din Turcia și este recunoscută pentru versatilitatea cu care reușește să-și aleagă locurile de muncă. A reușit să facă performanță de fiecare dată, indiferent de rolul pe care l-a avut.

Detalii neștiute despre Gülay Özdem, Ikbal din “Moștenirea”

Gülay Özdem a luat lecții de actorie în cadrul “Pana Cinema Academy”, iar apoi și-a început viața de actriță. Primul rol l-a avut într-un videoclip, însă norocul i-a ieșit în cale atunci când i s-a prezentat personajul “Ikbal” din „Moștenirea”.

Vedeta și-a început cariera artistică cu ajutorul unui rol negativ, însă fanii au început să o îndrăgească din ce în ce mai mult datorită talentului de care dă dovadă pe micile ecrane.

“Seher” este o fată umilă, tânără și frumoasă care trăiește o viață liniștită alături de bătrânul ei tată. Toată viața i se dă peste cap atunci când află că sora ei a murit și trebuie să meargă să aibă grijă de nepotul ei, Yusuf. Munca lui Seher nu va fi una ușoară, căci în casa în care locuiește băiatul se află și două femei rele și avide care își doresc doar bani și o viață cât mai ușoară.

Pentru ca Seher să plece din casă și mai apoi să dispară pentru totdeauna din viața lor, Ikbal și Zuhal pun la cale planuri neașteptate care o vor da peste cap pe tânără.

În articolul

Cine este Gulay Ozdem, Ikbal din “Moștenirea”. Detalii neștiute despre actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp