iSerial
Cine este Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

Publicat pe 11.08.2022 la 10:11. Actualizat pe 11.08.2022 la 11:03

Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor” este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit să-și construiască o carieră de succes și continuă pe acest drum. Detalii inedite despre vedetă.

Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Leyla Tanlar este una dintre actrițele de renume care fac parte din producția “Furtună pe Bosfor”. Cu rolul său a reușit să cucerească publicul din lumea întreagă într-un timp foarte scurt. Este tânără și frumoasă, model, actriță și sportivă.

Cine este Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor”

Născută la 13 decembrie 1997 în Turcia, este o actriță de origine italiană. Model și gimnastă, a reușit să-și câștige simpatia publicului grație rolurilor pe care le-a interpretat până în prezent. A început să joace în anul 2014 chiar în “Furtună pe Bosfor” la doar 16 ani. A mai apărut în alte trei seriale turcești, iar în 2019 a avut rol de protagonistă în seria “ Ferhat ile Şirin”.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

Din iunie 2022 a putut fi văzut în seria “Kaçış”, în rol de protagonistă. Absolventă a liceului italian din Istanbul, și-a continuat studiile în cadrul Koç University, departamentul media și arte vizuale. A urmat cursuri de actorie în cadrul Akademi 35Buçuk și ca urmare a primit un rol în seria “Furtună pe Bosfor”. În același an a primit premiul pentru “Cel mai promițător actor” din partea Gelişim University. După ce a apărut în seria “Şahin Tepesi” s-a făcut în continuare admirată.

View this post on Instagram

A post shared by Leyla Tanlar (@leylatanlaar)

Pe pagina personală de Instagram are peste 1 million de fani, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și profesională. Printre acestea se numără și referințe către producțiile în care a jucat, dar și momente simple alături de cei dragi. De asemenea, Leyla Tanlar ține să le arate tuturor momentele în care practică sporturile preferate. Contul de Twitter al vedetei a fost creat în mai 2011. Are un frate mai mic pe nume Levin Tanlar.

Citește și:

Leyla Tanlar este zodia Săgetător, iar asta o încadrează în zona persoanelor receptive, flexibile și muncitoare. A avut o relație cu unul dintre cei mai buni prieteni, însă în cele din urmă totul a luat sfârșit. Familia din partea tatălui este originară din Pesaro, Italia.

Totul despre serialul “Furtună pe Bosfor”

“Furtună pe Bosfor” spune povestea impresionantă a două familii. După ce două femei însărcinate sunt duse să nască la spital în același timp, totul se schimbă. Este vorba despre viața a două tinere din pături sociale diferite care sunt păcălite atunci când se întorc acasă. Gulseren primește fetița Dilarei și invers. După 15 ani adevărurile ies la iveală și părinții încearcă să treacă peste această situație într-o manieră cât se poate de ușoară.

Atât Gulseren cât și Dilara au probleme în cuplu, însă pe măsură ce episoadele trec, suspansul se adâncește. Produs de Cevdet Mercan în primele 31 de episoade și mai apoi de către Altan Donmez, “Furtună pe Bosfor” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Producția aduce în atenția telespectatorilor destine care se desparte, drama unor părinți ai căror copii sunt rupți de viețile lor printr-o greșeală.

Citește și:

Erkan Petekkaya, unul dintre actorii ce joacă rol princpal în serial a fost nevoit să se pregătească 1 an pentru a intra în pielea personajului pe care îl interpretează. A urmat cursuri de fitness și a avut o schimbare radicală de look.

În articolul

Cine este Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp