iSerial
Demet Özdemir a publicat o nouă fotografie alături de sora sa. Ce mesaj a ținut să transmită fanilor din mediul online

Publicat pe 20.10.2022 la 13:00. Actualizat pe 20.10.2022 la 14:16

Demet Özdemir a publicat o nouă fotografie alături de sora sa. Ce mesaj a ținut să transmită fanilor din mediul online.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a căsătorit recent cu interpretul de origine turcă Oğuzhan Koç și împreună au avut parte de un eveniment de vis. Acolo au participat oameni buni din lumile pe care cei doi le frecventează, dar și familiile și oamenii dragi.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat o nouă fotografie alături de sora sa

Printre puținele dăți în care vedeta din “Vis de iubire” a publicat imagini cu familia s-a numărat și nunta pe care și-a dorit-o de multă vreme. Cu peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram, reușește de fiecare dată să uimească. Cu un mesaj de-a dreptul emoționant, actrița a ținut să transmită motivul pentru care se simte atât de frumoasă în fiecare zi.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Acesta este motivul pentru care ești frumoasă”, a scris în dreptul fotografiile postate pe internet. Înconjurată de prieteni, dar și de sorsa sa, vedeta se găsește mai mereu cu zâmbetul pe buze. Peste 2 mii de fani au simțit nevoia să-i lase comentarii și să-i aprecieze sinceritatea.

“Frumusețe rară”, “Oricând”, “O femeie minunată”, “Te iubesc atât de mult”, au scris fanii pe internet. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, un top care i-a lăsat abdomenul la vedere, dar și bustul generos și o geacă de culoare neagră. Peste 800 de fotografii și filmulețe au fost postate deja pe contul vedetei. Nunta sa a fost una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în Turcia, dat fiind faptul că a fost amânată de mai multe ori de-a lungul timpului.

Care este relatia dintre Demet Özdemir și Derya Özdemir

După ce faimoasa Demet Özdemir și-a spus povestea de viață într-un interviu oferit jurnaliștilor, cei mai mulți dintre fani s-au întrebat care este relația actriței cu Derya Özdemir. S-a zvonit chiar că protagonista din “Vis de iubire” a lipsit de la nunta acesteia, însă fotografiile din mediul online postate de cele două au demonstrat contrariul.

Derya Özdemir a publicat mai multe imagini și i-a făcut chiar o declarație emoționantă surorii sale, spunând că o iubește. Cele două s-au aflat împreună, privindu-se și zâmbind. Demet Özdemir este cunoscută ca fiind foarte discretă cu viața sa personală, iar cele mai multe dintre fotografii relevă doar strictul necesar pe care aceasta și-l dorește.

“Am o relație foarte bună cu sora mea. De ce trebuie să vorbesc mereu despre asta?”, a declarat vedeta din „Vis de iubire”. Sora faimoasei actrițe s-a născut într-un mic oraș din Izmit. Și-a întâlnit perechea, pe comediantul Mehmet Ali Erbil, atunci când a venit în Istanbul ca spectator la "Çarkıfelek". Rochia pe care a purtat-o Derya Ozdemir în ziua nunții a fost una albă, foarte lungă, ce i-a scos în evidență talia. Buchetul de flori a fost unul simplu, dar de efect, în culori roz și mov. Aceasta a purtat la gât un colier alb, iar părul a fost strâns într-o coadă împletită.

“Atunci când părinții mei au divorțat, sora mea a rămas bărbatul în casă. Chiar dacă nu avea foarte mulți bani, m-a ajutat să intru la colegiu.”, spunea actrița din “Vis de iubire”.

În articolul

Demet Özdemir a publicat o nouă fotografie alături de sora sa. Ce mesaj a ținut să transmită fanilor din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp