iSerial
Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

Publicat pe 02.08.2024 la 13:48. Actualizat pe 02.08.2024 la 14:25

Melisa Döngel a vorbit într-un interviu recent despre viața personală și a declarat că nu se află într-o relație. De asemenea, a folosit cuvântul "iubire" de mai multe ori.

Melisa Döngel caută iubirea de sine

Happy Channel

Melisa Döngel a decis să ia o pauză de pe platourile de filmare și să se concentreze pe vacanțe. A călătorit în mai multe locații pentru o bună perioadă, iar aparițiile sale pe plajă au ridicat priviri. Recent a fost surprinsă alături de sora sa în Bodrum, Turcia.

Melisa Döngel caută iubirea de sine

Viața sa privată a rămas subiect intens de discuție după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului. Chiar dacă până acum nu a ținut să ofere prea multe detalii, în prezent a punctat că este singură. Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost asociată cu Sergen Yalçın cu care s-a spus că ar forma un cuplu, arată posta.com.tr.

View this post on Instagram

A post shared by Melisa Döngel (@melisadongel)

Se pare că ar fi călătorit împreună într-o vacanță, iar în această vară ar fi ales o altă destinație. Cei doi s-au despărțit fără să se cunoască motivele preliminare. Artistul Sefo, așa cum este cunoscut ca celebritate, a dorit să se întoarcă în brațele vedetei, însă aceasta a refuzat. În ceea ce o privește pe vedeta din Dragostea plutește în aer, aceasta s-a aflat recent pe coperta unei reviste din Turcia și a vorbit despre viața sa privată.

Citește și:

“Nu a fost nimeni în viața mea de multă vreme. Nu există nimeni care să mă fi făcut să simt dragostea sau să o încerc. Nu am mai avut pe nimeni cu care să fac lucruri să mă bucu. Sunt puțin tristă din cauza asta, însă zilele astea mă gândesc că dragostea o să vină și în viața mea. O să spun că este aici și trebuie să manifestez. Vreau asta foarte mult și simt că sunt pregătită în acest punct al vieții mele și cer dragostea care să mă găsească.”, a declarat vedeta din Turcia.

Vedeta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care vedeta a petrecut-o în Bodrum, Turcia.

Care sunt cele mai populare postări ale actriței Melisa Döngel

După ce a fost implicată în mai multe zvonuri legate de o posibilă relație, aceasta a ținut să lămurească întreaga problemă. A jucat până acum în seriale precum Sen Cal Kapimi, Așk Mantik Intikam, Așk Tatikleri.

Citește și:

A reușit să atragă atenția cu frumusețea sa și a primit nenumărate comentarii în mediul online. A îmbrăcat o rochie albă și internauții s-au grăbit să o complimenteze.

“Ești foarte drăguță”, “O persoană ar trebui să fie rușinată că este atât de frumoasă”, „Inima mea”, „O să-ți mănânc picioarele”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută pe 18 septembrie 1999 în Turcia, vedeta a avut o copilărie dificilă, asta după ce a povestit faptul că a fost abuzată sexual de tatăl său pe când era doar un copil. Cu toate că a declarat perioadele dificile prin care a trecut, mama sa nu a crezut-o la început. Astăzi, cele două au o relație bazată pe încredere și iubire.

În articolul

Melisa Döngel caută iubirea de sine. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre prioritățile sale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp