iSerial
Mert Ramazan Demir din Golden Boy - Dragoste rebelă și-a pierdut nepoțelul. Despre ce este vorba și cum s-a întâmplat tragedia

Publicat pe 20.09.2023 la 23:00. Actualizat pe 20.09.2023 la 22:51

Familia lui Mert Ramazan Demir a trecut recent printr-o tragedie. Cumnata actorului a anunțat pe rețelele sociale faptul că și-a pierdut copilul.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy - Dragoste rebelă și-a pierdut nepoțelul

Happy Channel

Zafer Demir, fratele mai mare al lui Mert Ramazan Demir, urma să devină tătic pentru prima oară însă bucuria i s-a șters de pe chip la scurtă vreme de la anunțarea veștii. Se pare că inima bebelușului s-a oprit înainte de acesta să vină pe lume, iar fericirea familiei s-a disipat.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a pierdut nepoțelul

Protagonistul din celebrul serial turcesc apare din nou pe primele pagini ale publicațiilor. Dacă până acum era vorba despre o posibilă relație cu colega de platou Afra Saraçoğlu, de data aceasta o veste tristă îl înconjoară pe Mert Ramazan Demir. Se pare că Şebnem Demir, sora lui Zafer Demir, a pierdut copilul care urma să-l aducă pe actor în calitatea de unchi. A fost Șebnem Demir cea care a postat în mediul online vestea că inima micuțului său s-a oprit.

View this post on Instagram

A post shared by Mert Ramazan Demir (@mertramazandemir)

“Am vrut întotdeauna să vin aici cu vești bune pentru voi, dar din păcate nu este vorba întotdeauna doar despre noroc. Am aflat că inima micuțului nostru s-a oprit sâmbătă. Nu am nicio îndoială că înțelegeți această perioadă sensibilă pentru noi. Mulțumesc tuturor pentru suport și pentru cuvintele pe care ni le-ați scris. Așa cum spun mereu, Dumnezeu are planuri diferite pentru noi. Sper să traversăm acest proces în cel mai sănătos mod posibil.”, a scris Șebnem Demir în mediul online.

Cu toate că de la început a venit în fața fanilor cu vești pozitive, de data aceasta Mert Ramazan Demir este înconjurat de ghinion. Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă se află în vacanță în Lisabona, însă a ținut să-și schimbe imaginea de profil pe Instagram. Acum o culoare albastră înlocuiește ceea ce până nu demult a fost chiar chipul său. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali și peste 50 de mii de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

Bucuria de a devenit unchi s-a năruit pentru Mert Ramazan Demir

Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă a aflat că va deveni unchi, însă bucuria i s-a șters de pe chip la scurtă vreme, asta pentru că și-a pierdut nepoțelul chiar înainte ca acesta să vadă lumina zilei.

Mert Ramazan Demir este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cariera sa a devenit mai prolifică în ultima perioadă, grație succesului pe care serialul l-a avut încă de la început. A dezvăluit într-un interviu că în copilărie a trebuit să înfrunte teama de a nu fi batjocorit pentru forma pe care o aveau sprâncenele sale.

De acolo și până la a le tunde, a mai fost doar un pas. Mert Ramazan Demir a povestit toată întâmplarea într-un interviu. Ulterior, colega sa de platou a ținut să facă mai multe comentarii care i-au luat pe toți prin surprindere. Născut pe 28 ianuarie 1998 în Turcia, a început să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă, în același timp fiind implicat în proiectul Shahmaran alături de Burak Deniz. Printre alte seriale ale sale se află UFO și Naked, dar și Time of death și I am You.

În articolul

Mert Ramazan Demir din Golden Boy - Dragoste rebelă și-a pierdut nepoțelul. Despre ce este vorba și cum s-a întâmplat tragedia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp