iSerial
Meryem Uzerli a dezvăluit motivul pentru care a ales să devină actriță. Ce valori și-a setat actrița din "Suleyman Magnificul"

Publicat pe 07.08.2024 la 10:00. Actualizat pe 09.08.2024 la 10:34

Actrița Meryem Uzerli a dezvăluit motivul pentru care a ales să devină actriță. Ce valori și-a setat actrița din "1001 de nopți"

Actrița Meryem Uzerli a vorbit despre motivul pentru care a ales actoria în cel mai nou interviu cu ea.

Happy Channel

Actrița Meryem Uzerli a vorbit despre motivul pentru care a ales actoria în cel mai nou interviu cu ea.

Frumoasa blondină nu este cunoscută doar pentru talentul ei actoricesc, ci și pentru frumusețea ei debordantă. Meryem Uzerli a devenit cunoscută pentru rolul ei în serialul “1001 de nopți”.

Cum a ales Meryem Uzerli să devină actriță

În noul interviu acrodat, actrița a vorbit despre vocația ei, valorile pe care le păstrează în viață, dar și despre autenticitate și cât de mult iubește moda.

Citește și:

Meryem Uzerli a povestit că s-a bazat pe modă pentru a-și exprima latura artistică, dar și pentru a a căpăta mai multă încredere în ea ca actriță.

“Moda mă ajută să mă exprim, să mă simt unică și încrezătoare”, a spus frumoasa actriță.

View this post on Instagram

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Atunci când primește o nouă oportunitate de a juca într-un film sau serial, Meryem a povestit că are anumite criterii de care ține cont înainte de a accepta o ofertă.

“Mai întâi încep să citesc scenariul pentru a încerca să înțeleg și să simt dacă mă potrivesc cu proiectul și dacă proiectul mi se potrivește mie. Rolul trebuie să fie unul care să mă facă să merg cu bucurie la filmări, iar acțiunea trebuie să mă atragă. Mereu caut un mesaj ascuns în scenariu cu care să simt că mă identific. De asemenea, echipa de filmare trebuie să fie una de profesioniști, cu o viziune puternică”, a mai adăugat Meryem Uzerli, porivit Grazia.

Frumoasa actriță a vorbit, de asemenea, și despre noul proiect la care lucrează, și anume filmările pentru serialul “Ru”.

Citește și:

Meryem spune că noul proiect prezintă povestea unei femei de 38 ani care își trăiește dragostea alături de o cineva e 18 ani și explorează diferenețele mari de vârstă între partenerii de cuplu.

Actrița a povestit că, din punctul ei de vedere, diferența de vârstă dintr-un cuplu e mult mai puțin importantă decât faptul că cei doi parteneri trebuie să împartă aceleași valori, credințe și să aibă scopuri comune.

Chiar dacă a ales cu toată inima cariera de actriță și motivul pentru care a ales asta a fost ca să își dea mai multă încredere în ea, uneori îi e dificil să jongleze cu munca și responsabilitățile vieții de mamă singură.

Citește și:

Cu toate acestea, în zilele în care simte că nu poate face față tuturor lucrurilor pe care le are de făcut, Meryem a spus că încearcă mereu să își amintească cât e de puternică și că trebuie să îi ofere copilului ei toată dragostea de care are nevoie.

Bucuria ei de a trăi și de a juca fiecare rol ca și cum face parte din povestea vieții ei o face pe actrița Meryem Uzerli să fie foarte îndrăgită de public.

În articolul

Meryem Uzerli a dezvăluit motivul pentru care a ales să devină actriță. Ce valori și-a setat actrița din "Suleyman Magnificul"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp