iSerial
Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat

Publicat pe 11.05.2023 la 19:00. Actualizat pe 11.05.2023 la 15:52

Nurgul Yesilcay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay este protagonista serialului “Furtună pe Bosfor” , unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia. Actriță și model, s-a născut în Afyonkarahisar pe 26 martie 1976. A început să cocheteze cu roluri în diferite producții încă din 1995 și a dovedit de-a lungul timpului că își merită locul în cele mai importante topuri.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia

A studiat dramă în cadrul unei facultăți de profil din țara natală și chiar de la absolvire a avut de-a face cu roluri impresionante pe diferite scene de teatru. A interpretat personajul “Ophelia” din “Hamlet”, dar și pe “Blanche DuBois” din “A streetcar named desire”. Pe lângă acestea, s-a făcut remarcată și pe micile ecrane în trei producții ce au depășit recorduri peste recorduri. Filmul “Edge of heaven” a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu în cadrul celei de-a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes în 2007.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy)

La momentul respectiv a declarat că “mi-au fost oferite proiecte importante din partea mai multor producători de la Cannes, dar băiatul meu este încă un bebeluș”. A urmat în 2001 un nou proiect important și astfel a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță” în cadrul celei de-a 45-a ediție a Antalya Golden Orange Film Festival. A fost căsătorită cu Cem Özer din 2004 până în 2010 și are 1.60 cm înălțime.

Citește și:

În mediul online are peste 2 milioane de fani din întreaga lume, iar contul personal de Instagram este plin cu peste o mie de fotografii și filmulețe realizate atât pe plan personal, cât și profesional. Este imaginea mai multor branduri de lux și recent a pozat pentru coperta unei reviste din Turcia.

“Ce poze frumoase a realizat draga mea Lara și de această dată. Felicitări întregii echipe. Ediția din luna noiembrie a revistei Alem”, a scris vedeta din “Furtună pe Bosfor” în dreptul descrierii. Peste 50 de mii de aprecieri a primit aceasta.

Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. La ce diete apelează vedeta din “Furtună pe Bosfor”

Are 46 de ani însă nu renunță la ținutele mulate care să-i scoată în evidență trupul perfect. A explicat într-un interviu recent cum a reușit să dea jos 10 kilograme în doar o lună. Recunoaște că a simțit nevoia de a mânca haotic timp de 16 ore, însă apoi corpul său și-a reglat metabolismul.

Citește și:

“O să câștig ale kilograme în curând, lăsați-mă să mă bucur că acum arăt așa”, a scris vedeta din “Furtună pe Bosfor” în cadrul descrierii uneia dintre fotografiile postate pe internet. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie mulată ce i-a lăsat la vedere bustul generos, dar și abdomenul perfect. Pentru a slăbi, vedeta a mărturisit că a consumat proteine în cea mai mare parte.

“Am stat înfometată 16 ore, folosesc ou pentru pungile de sub ochi și zaț de cafea pentru celulită.”, a declarat vedeta. De asemenea, Nurgül Yeşilçay practică sport 3 zile pe săptămână pentru a-și menține formele de invidiat. Fotografiile urcate în online de celebra actriță au reușit să-i surprindă pe fani.

În articolul

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp