iSerial
Özge Yağız din „Jurământul” își dorește să devină mămică. Primele declarații ale actriței

Publicat pe 27.03.2022 la 18:00. Actualizat pe 27.03.2022 la 15:42

Özge Yağız din „Jurământul” vorbește în cel mai recent interviu despre dorința de a fi mamă în viitor. Actrița spune că se vede într-o familie mare, cu mulți copii.

Özge Yağız din „Jurământul” își dorește să devină mămică

Happy Channel

Özge Yağız și Gökberk Demirci și-au început relația de iubire pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul” și dragostea lor a fost atât de mare încât cei doi nu s-au mai putut desprinde unul de celălalt nici până astăzi.

În cel mai recent interviu, Özge Yağız a vorbit despre dorința de a fi mamă, dar și cu câți copii se vede în viitor, alături de partenerul Gökberk Demirci. Ce a declarat vedeta.

Özge Yağız din „Jurământul” își dorește să devină mămică

După succesul pe care l-a avut în serialul “Jurământul”, Özge Yağız îi încântă pe telespectatori cu rolul lui “Büşra”, sora lui “Kadir”, interpretată de Tolga Sarıtaş. Actrița se află în cea mai prolifică perioadă din punct de vedere profesional, iar acest lucru nu poate decât să o încânte.

Cât despre viața personală, Özge Yağız a vorbit în cel mai recent interviu despre posibilitatea de a fi mamă în viitor, dar și despre relația pe care o are acum cu nepoțelul ei. Vedeta îi încântă pe internauți cu fotografii emoționante alături de micuț, iar cei mai mulți dintre ei își dau seama că aceasta ar fi o mamă excepțională.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Deși are doar 24 de ani, Özge Yağız se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia și este recunoscută atât pentru talentul acctoricesc, cât și pentru frumusețea naturală pe care o arată întotdeauna atât pe platourile de filmare, cât și în online. Cu 2.8 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, vedeta din “Jurământul” este iubită de fanii din întreaga lume.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

După ce și-a început relația de iubire cu Gökberk Demirci, fanii au fost curioși să afle dacă Özge Yağız își dorește să devină mămică. În cel mai recent interviu, actrița a vorbit despre sentimentele pe care le are atunci când se gândește la nepoțelul ei, dar și cum s-ar vedea în ipostaza de mămică.

Özge Yağız din „Jurământul” își dorește copii

“Dacă aș avea propriul meu copil, aș putea să-l iubesc mai mult decât îl iubesc pe Emir?”, a întrebat Özge Yağız în cel mai recent interviu.

Özge Yağız a mărturisit că are o relație frumoasă atât cu mama sa, dar și cu surorile sale, iar cea care i-a dat viață i-a împărtășit că sentimentele de părinte sunt cu mult diferite față de cele pe care le are pentru nepoțelul ei. Aceasta a precizat că după nașterea lui Emir, viața în casa familie s-a schimbat considerabil, iar cu toții sunt concentrați pe buna creștere a celui mic.

Cât despre propria familie alături de Gökberk Demirci, Özge Yağız a declarat că preferă o casă aglomerată, cu mulți copii.

“Când te gândești la situația actuală, trei copii par prea mulți. Desigur, aceste lucruri nu poți să le prevezi, însă în cele din urmă ador familiile mari. Îmi place să fie multă lume adunată în casă.”, a mărturisit Özge Yağız, conform seriesturkish.com.

Özge Yağız a menționat că așa cum a făcut mama ei în copilărie, așa procedează și ea în prezent. Atunci când are foarte mulți invitați în casă, îi place să gătească preparate tradiționale și să se ocupe personal de buna stare a celor aflați în preajmă.

În articolul

Özge Yağız din „Jurământul” își dorește să devină mămică. Primele declarații ale actriței

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp