iSerial
Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

Publicat pe 01.08.2023 la 19:00. Actualizat pe 01.08.2023 la 16:44

Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură.

Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare

Instagram

Öznur Serçeler se numără printre actrițele din Turcia care au reușit să rămâne pe cele mai bune poziții în topurile de profil. A jucat în producții care i-au adus succesul garantat și a dezvăluit care este criterul după care își alege personajele atunci când ține să se reîntoarcă pe platourile de filmare.

Öznur Serçeler din “Golden Boy – Dragoste rebelă” surprinde cu o salopetă strălucitoare

Golden Boy - Dragoste rebelă a reușit să aducă un plus de valoare cinematografiei turcești, asta pentru că actorii care au fost aduși în distribuție au construit o poveste de-a dreptul impresionantă. Alături de Mert Ramazan Demir și Afra Saracoglu se află și îndrăgita Öznur Serçeler. Aceasta joacă rolul “Asuman”, sora lui Seyran. În viața reală reușește să-și împartă momentele importante alături de internauți, asta pentru că are peste un milion de fani care o apreciază de fiecare dată pe pagina personală de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by oznurserceler (@oznurserceler)

Recent a îmbrăcat o salopetă strălucitoare și s-a lăsat fotografiată pe o canapea, purtând un machiaj de seară. A primit sute de comentarii și mii de aprecieri, iar detaliul care a reușit să atragă atenția a fost chiar decolteul lăsat la vedere. Öznur Serçeler s-a născut în 1987 în Kayseri și a studiat în cadrul conservatorului. Pasionată întotdeauna de muzică, ulterior a luat decizia de a deveni actriță și a interpreta cele mai îndrăgite personaje.

Citește și:

“Vreau să cred că mi-am construit povestea conform propriilor dorințe și vise, dar cred că și alte lucruri mi-au modelat cariera de astăzi. Sunt multe lucruri pentru care sunt norocoasă și avantajoasă. Primul lucru, pot să spun că studiul în cadrul conservatorului mi-a oferit o înțelegere și disciplină. Sunt norocoasă să muncesc din greu, fără să fiu descurajată de pașii pe care uneori i-am făcut înapoi și să întâlnesc oamenii potriviți.”, a declarat vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, potrivit ntv.com.tr.

Öznur Serçeler recunoaște că este “motivată” să-și îmbunătățească talentul

Atunci când își alege proiectele, Öznur Serçeler spune că se ghidează după anumite structuri pentru a-și continua planurile profesionale. De la primul rol pe care l-a avut, a știut că va juca pe micile ecrane.

Citește și:

“Desigur, sunt lucruri de care îmi pasă cum ar fi povestea, personajele și colegii. Prima dată când am înțeles că voi face acest lucru a fost în primul serial în care am jucat. Când am văzut că pot să fac asta, că am talent și că îmi place, am devenit mai motivată să mă îmbunătățesc în acest domeniu.”, a mai spus. În ceea ce privește serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”, vedeta s-a arătat entuziasmată încă de la primele scene.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, la Happy Channel

“Am mers pe platourile de filmare și am început să lucrez, m-am gândit că o să fiu fericită să fac parte din acest proiect. Avem un mediul de lucru foarte plăcut. Să împărt toate acestea cu un maestru ca Çetin Tekindor este o adevărată experiență pentru mine. Pot să spun că am învățat multe petrecând timp pe platourile de filmare alături de mari actori, chiar și în momentele care nu părea așa importante.”, a spus actrița.

În articolul

Öznur Serçeler surprinde cu o salopetă strălucitoare. Vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a renunțat la părul lung și a optat pentru o nouă coafură

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp