iSerial
Răspunsul lui Mert Ramazan Demir la întrebarea legată de relația cu Afra Saraçoğlu . Actorul a confirmat ce mulți doar bănuiau

Publicat pe 30.07.2024 la 14:42. Actualizat pe 30.07.2024 la 15:24

Mert Ramazan Demir a răspuns încă o dată întrebărilor reporterilor legate de posibila separare. Care este adevărul în relația cu Afra Saraçoğlu.

Răspunsul lui Mert Ramazan Demir la întrebarea legată de relația cu Afra Saraçoğlu

Happy Channel

Viața lui Mert Ramazan Demir a fost înconjurată de momente speciale atât pe plan profesional cât și personal. După ce s-a aflat că formează un cuplu cu colega de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă nimic nu a mai fost la fel. Acum mulți spun că cei doi s-au despărțit pentru că nu mai sunt prieteni și în mediul online.

Răspunsul lui Mert Ramazan Demir la întrebarea legată de relația cu Afra Saracoglu

Acesta joacă rolul Ferit în Golden Boy – Dragoste rebelă, serial care a fost încă de la început pe primele locuri în topurile preferințelor. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea arată momentele pe care actorul le petrece în prezent. Cu toate că este o perioadă în care ar trebui să se bucure de vacanță, acesta își continuă proiectele profesionale.

View this post on Instagram

A post shared by @antepfistiqidiyorumsana

Pentru prima oară în care a fost descoperit foarte apropiat de partenera din Golden Boy a fost în vara anului trecut. Cei doi au fost fotografiați în apă, în timp ce se sărutau. Totul a pornit de acolo într-un con de umbră. Astfel, recent a fost întrebat încă o dată dacă s-a despărțit de Afra Saracoglu.

Citește și:

“Suntem aici încă o dată. Am văzut totul. Vacanța a funcționat. Totul este așa cum vezi și cunoști.”, a transmis Mert Ramazan Demir. Acesta a fost surprins în timp ce se întoarcea dintr-o vacanță în Istanbul. Nu este pentru prima oară când este luat la întrebări în legătură cu ceea ce trăiește pe plan personal. În ceea ce privește planurile profesionale, s-a dedicat filmărilor pentru proiectul Shahmaran care a avut premiera în 2023.

Cum s-a transformat Mert Ramazan Demir în Ferit din Golden Boy – Dragoste rebelă

Într-un interviu oferit în urmă cu aproximativ un an, actorul turc a vorbit despre personajul din Golden Boy – Dragoste rebelă. A spus cum a reușit să-l cunoască și cum să-l prezinte și celor de acasă pentru ca totul să pară cât mai real.

Citește și:

“Iritabil, își satisface singur plăcerile, poate chiar prea mult, narcisist. Apreciează doar cuvintele sale și îi acordă atenție doar bunicului său. Poate să respingă pe oricine în afară de el. Odată ce obține ceea ce își dorește, își pierde imediat interesul. De asemenea, nu a putut să nu puncteze asemănarea dintre actor și personaj.

“Din contră, eu eram foarte diferit înainte să încep acest proiect. Atunci când am început să-l joc pe Ferit, am devenit el în același timp. Mă mai comport ca el și în viața reală. Câteodată, când este o situație în care mă enervez, procedez ca un copil. Nu este ceea ce sunt. Am devenit Ferit conform scenariului.”, a spus actorul, arată teammy.com. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se numără UFO în 2022, dar și Ciplak în 2020. Golden Boy – Dragoste rebelă a venit în 2022 și i-a adus actorului recunoaștere internațională. Nu este de mirare că în prezent se află printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

În articolul

Răspunsul lui Mert Ramazan Demir la întrebarea legată de relația cu Afra Saraçoğlu . Actorul a confirmat ce mulți doar bănuiau

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp