iSerial
Riza Kocaoglu și Tuba Buyukustun, mai apropiați ca niciodată. Actorul din “Legea Familiei” s-a dat de gol pe rețelele sociale

Publicat pe 05.11.2021 la 15:22. Actualizat pe 05.11.2021 la 19:18

Chiar dacă are 42 de ani, de-a lungul timpului, Riza Kocaoglu a avut mai multe relații pe care le-a lăsat, sau nu, să curgă pe rețelele de socializare. Acum, actorul din “Legea Familiei” s-a dat de gol și a apărut mai apropiat ca niciodată de frumoasa Tuba Büyüküstün.

Riza Kocaoglu în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Istanbul în 2013

Getty

Riza Kocaoglu este unul dintre cei mai iubiți actori din serialul turcesc “Legea Familiei”. Deși este cunoscut pentru rolurile sale din seriale cunoscute, bărbatul este și un veritabil actor de teatru.

Cât despre viața amoroasă a lui Riza Kocaoglu, este cunoscut faptul că acesta a avut mai multe relații de-a lungul timpului. Deși are 42 de ani, a fost văzut în repetate rânduri în preajma femeilor mult mai tinere decât el.

Cea mai recentă fotografie a lui Riza îl înfățișează pe acesta alături de actrița Tuba Büyüküstün și alți câțiva colegi de platou. Cei doi par foarte apropiați, iar fanii cred că se află deja într-o relație amoroasă.

Riza Kocaoglu și Tuba Büyüküstün, cel mai nou cuplu al serialelor turcești

Cea mai nouă postare a lui Riza Kocaoglu din “Legea Familiei” a stârnit curiozitatatea fanilor. Se pare că actorul este alături de colegii de pe platourile de filmare, dar mult mai apropiat de o anumită actriță, și anume Tuba Büyüküstün.

Deși cei doi nu au confirmat niciun zvon până acum, fanii sunt nerăbdători să afle adevărul. Riza Kocaoglu are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, oameni care abia așteaptă să afle noutăți despre actorul lor favorit.

View this post on Instagram

A post shared by Rıza Kocaoğlu (@riza_kocaoglu)

Tuba Büyüküstün este o cunoscută actriță din Turcia care a reușit să-și găsească locul datorită rolurilor de excepție pe care le-a interpretat.

Riza Kocaoglu s-a născut pe 9 martie 1979 în Turcia, familia lui emigrând din Grecia. Are o soră pe nume Gözde Kocaoğlu care este tot actriță. A studiat teatru și a lucrat în televiziune din 2001. Printre producțiile în care a jucat se numără și Bana Şans Dile, Yeni Hayat, Ruhun Duymaz, Gece Yürüyüşü, și multe altele.

Tuba Büyüküstün are 39 de ani și s-a născut pe data de 5 iulie 1982 în Istanbul. A fost căsătorită cu Onur Saylak din 2011 până în 2017 și are doi copii. A studiat design și a absolvit facultatea în 2004.

Riza Kocaoglu din “Legea Familiei” are o nouă iubită

Tuba Büyüküstün a apărut pentru prima oară în reclame, iar în 2003 și-a făcut debutul pe micile ecrane. A jucat în seriale precum Babam ve Oğlum, Sınav, Yüreğine Sor și altele. Datorită rolurilor pe care le-a avut, a câștigat și nenumărate premii.

Frumoasa actriță nu doar că reușește să fie o prezență atractivă pe micile ecrane, ci este și ambasadoarea mai multor brand-uri importante.

Majoritatea premiilor pe care le-a câștigat au fost pentru cea mai bună actriță în rol principal, fiind extrem de căutat de producătorii serialelor turcești.

În articolul

Riza Kocaoglu și Tuba Buyukustun, mai apropiați ca niciodată. Actorul din “Legea Familiei” s-a dat de gol pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp