iSerial
Serkan Çayoğlu are o nouă colegă în serialul "Mehmed Fetihler Sultanı". Despre cine este vorba și cum arată

Publicat pe 12.08.2024 la 10:50. Actualizat pe 12.08.2024 la 17:40

În noul serial turcesc "Mehmed Fetihler Sultanı", celebrul actor Serkan Çayoğlu va avea o nouă colegă,  o actriță faimoasă la care nimeni nu se aștepta să joace în acest serial.

serkan cayoglu

Happy Channel

În prezent noul sezon din serialul "Mehmed Fetihler Sultanı" este în pregătire și urmează să înceapă filmările pentru sezonul 2.

Noul sezon al serialului pregătește multe surprize pentru fanii nerăbdători să își vadă actorii favoriți, dar, în același timp, să descopere noi actori talentați.

Serkan Çayoğlu are o nouă colegă în sezonul 2 din serialul "Mehmed Fetihler Sultanı"

Serialul turcesc este extem de apreciat, iar în primul sezon i-a ținut pe telespectatori lipiți de televizoare datorită intrigii și acțiunii lui.

Citește și:

Producția noului sezon al serialului se pregătește să îi surprindă pe telespectatori cu nume mari din cinematografie, făcând astfel publicul să fie și mai interesat de acest proiect de success.

Serialul are la bază povestea vieții lui Fatih Sultan Mehmet. În sezonul 2 din serialul "Mehmed Fetihler Sultanı" regizorii sunt Selahattin Sancaklı și Yıldıray Yıldırım. Datorită acestei schimbări, vor apărea și noi actori în distribuție, pe lângă cei deja cunoscuți, care au cucerit inimile telespectatorilor.

Printre actrițele noi se numără și Sibel Aytan, actrița care apare și în serialul "Teşkilat". În serialul "Mehmed Fetihler Sultanı", Sibel va juca rolul Mariei și își ba începe rolul în episodul 20 din sezonul 2. Maria este o agentăîn noul sezonul 2 și va atrage atenția telespectatorilor cu rolul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Sibel Aytan (@sibelaa)

Citește și:

Sibel a mai jucat și în serialul "Gassal", unde a fost extrem de apreciată pentru talentul ei actoricesc. Ea își propune să uimească din nou cu performanța și talentul e. Pe lângă pasiunea pentru actorie, Sibel Aytan impresionează și cu frumusețea ei de neegalat care a cucerit inimile fanilor serialului.

Actorul Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania, însă a devenit un actor extrem de cunoscut în Turcia. S-a căsătorit cu Özge Gürel în 2022 și formează împreună unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara în care a debutat în meseria sa. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se află Hayatımın Aşkı în 2016.

El a mai jucat și în Halka, serial din 2019 acolo unde a jucat alături de Hande Ercel. În 2023 a ajuns în fața fanilor cu proiectul Grapes of love alături de Ayça Ayşin Turan. În ceea ce privește serialul Mehmed: Fetihler Sultani, acesta va continua și în sezonul doi, așa cum arată seriesturkish.com.

În articolul

Serkan Çayoğlu are o nouă colegă în serialul "Mehmed Fetihler Sultanı". Despre cine este vorba și cum arată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp