iSerial
Viața amoroasă a lui Kerem Bürsin. Află cu ce vedete a format un cuplu

Publicat pe 20.09.2024 la 15:15. Actualizat pe 20.09.2024 la 15:49

Află totul despre viața amoroasă a faimosului Kerem Bürsin din Dragostea plutește în aer. Vezi cu cine a format un cuplu de-a lungul timpului.

Kerem Bürsin la Festivalul de Film de la Veneția. 2024

Getty Images

Kerem Bürsin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat rolul principal în serialul Dragostea plutește în aer, proiect care a avut premiera în 2020 în Turcia. Pe atunci a format un cuplu cu colega sa de platou, Hande Erçel, însă nu este singura vedetă cu care s-a iubit de-a lungul timpului.

Viața amoroasă a lui Kerem Bürsin

Deși s-a născut în Istanbul, actorul și-a petrecut cea mai mare parte din viață prin lume, alături de familia sa. Datorită locurilor de muncă ale părinților săi a reușit să vadă și alte popoare și să fie înconjurat de oameni diferiți față de cei din țara sa natală. O figură proeminentă în industria filmului din Turcia, a jucat în mai multe producții de succes.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Din 2010 a început să joace în seriale, fiind nevoit să învețe limba turcă la perfecție. Dat fiind faptul că a călătorit în repetate rânduri, ceea ce i-a fost de fapt predestinat nu a fost integrat în viața sa atât de repede. A avut o relație scurtă cu Sıla Gençoğlu, însă între ei idila s-a finalizat repede.

În cee ace privește relația cu Şükran Ovalı, aceasta a fost documentată multă vreme în mediul online, arată nocvedcu.cz. O altă relație care îl privește pe Kerem Bürsin, dar care a ridicat semne de întrebări, este cea pe care a avut-o cu Merve Boluğur, actrița de origine turcă în vârstă de 37 de ani. Nu sunt singurele femei care au ajuns în viața lui, însă iată că în prezent este singur. Se spune că viața sa amoroasă i-a afectat și lucrurile în plan profesional, însă iată că situația nu a fost în acest fel.

Actorul se pregătește să revină în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. De data aceasta îl vom vedea într-o serie care va fi distribuită pe una dintre platformele de streaming.

Kerem Bürsin joacă rolul principal în serialul Platonik Aşk

Protagonistul din Dragostea plutește în aer urmează să apară într-un nou serial, de data aceasta într-o altfel de abordare. Mai ales, producția va fi difuzată pe una dintre platformele de streaming, fiind așteptată în 2025.

Este vorba despre o comedie, ceea ce nu este departe de ceea ce a prezentat în Dragostea plutește în aer. A participat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția și a călătorit alături de colega sa de platou. Printre producțiile de succes se numără Ya Cok Seversen în 2023.

Are o soră, Melis Bursin, care este scriitoare. Aceasta a publicat o carte pentru copii în care vorbește despre călătoriile pe care le-a realizat alături de fratele său prin lume. A studiat la Universitatea Columbia și a demonstrat că are talent de artistă la fel ca fratele său. Cu toate că cei doi se văd foarte rar, demonstrează că au totuși o legătură puternică ce îi unește mai mult decât sângele. Aceasta este căsătorită și are un copil, ceea ce înseamnă că fratele său este unchi. Este singurul său nepot pe care ori de câte ori poate îl vizitează.

În articolul

Viața amoroasă a lui Kerem Bürsin. Află cu ce vedete a format un cuplu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp