Cautare: 132 rezultate dupa tagul "61 de intrebari"

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 110 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Minodora, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 110 zile

Minodora a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Alina Ceușan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 113 zile

Alina Ceușan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Monica Davidescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 114 zile

Actrita Monica Davidescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Carmen Grebenişan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 121 zile

Carmen Grebenişan, concurenta la Asia Express - Drumul Comorilor, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", amintiri din copilărie

acum 132 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Femeile importante din viața lui Vlad Gherman

acum 134 zile

Vlad Gherman, Amza din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Oana Sârbu, interviu de suflet la Cultour

acum 135 zile

Oana Sârbu, frumoasa actrita, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

61 de întrebări, cu Mădălina Bellariu: De mică era creativă

acum 146 zile

Mădălina Bellariu Ion a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

61 de întrebări, cu Carmen Brumă: Nu știe că mă cheamă și Andreea!

acum 149 zile

Carmen Brumă a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

CulTour. Actrița Cosmina Dobrotă, 61 de întrebări de Crăciun

acum 201 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Jocul Am/N-am de Crăciun, cu actorul Vlad Gherman

acum 202 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Am/N-am”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 202 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actorul Vlad Gherman, 61 de întrebări de Crăciun

acum 202 zile

Actorul Vlad Gherman a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cântărețul Edward Sanda, 61 de întrebări de Crăciun

acum 204 zile

Cântărețul Edward Sanda a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Am/N-am de Crăciun... cu Dima Trofim

acum 205 zile

Dima Trofim participă la "Am/N-am ", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza" cu Dima Trofim

acum 205 zile

Dima Trofim participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dima Trofim, 61 de întrebări de Crăciun: I-am scris de foarte multe ori lui Moș Crăciun

acum 205 zile

Dima Trofim a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 212 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Julia Marcan , portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 216 zile

Julia Marcan, actriță în serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»