Cautare: 122 rezultate dupa tagul "61 de intrebari"

CulTour. Actrița Cosmina Dobrotă, 61 de întrebări de Crăciun

acum 31 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Jocul Am/N-am de Crăciun, cu actorul Vlad Gherman

acum 32 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Am/N-am”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 32 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actorul Vlad Gherman, 61 de întrebări de Crăciun

acum 32 zile

Actorul Vlad Gherman a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cântărețul Edward Sanda, 61 de întrebări de Crăciun

acum 34 zile

Cântărețul Edward Sanda a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Am/N-am de Crăciun... cu Dima Trofim

acum 35 zile

Dima Trofim participă la "Am/N-am ", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza" cu Dima Trofim

acum 35 zile

Dima Trofim participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dima Trofim, 61 de întrebări de Crăciun: I-am scris de foarte multe ori lui Moș Crăciun

acum 35 zile

Dima Trofim a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 43 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Julia Marcan , portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 46 zile

Julia Marcan, actriță în serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 47 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Magda Catone, la ”CulTOUR”: ”Fiul meu este eroul meu și reușita mea”

acum 48 zile

Actrița Magda Catone a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu emoționant, cu amintiri frumoase, cu dezvăluiri în premieră.

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

acum 55 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Actriţa Michaela Prosan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 60 zile

Michaela Prosan, frumoasa actriţă din “Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Claudiu Istodor

acum 61 zile

Actorul Claudiu Istodor participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Actorul Claudiu Istodor, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 61 zile

Actorul Claudiu Istodor a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

acum 63 zile

actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

"Am/N-am"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 63 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 63 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 71 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 17.30.

1
2
3
4
5
»