Cautare: 44 rezultate dupa tagul "adrian telespan"

Adrian Teleşpan a povestit, la CulTOUR, despre cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut

acum 72 zile

Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, atunci când era mic, visa să devină preot. Nu a ajuns să slujească în biserici, ci să scrie.

”Am vrut să mă fac preot” a mărturisit, la Happy Channel, Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”

acum 73 zile

Adrian Teleşpan, cel care a făcut echipă cu Ana Morodan la ”Asia Express”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în reluare de la ora 00.00).

Adrian Teleşpan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 75 zile

Adrian Teleşpan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Adrian Teleşpan, portret din 61 de întrebări la CulTour: Sunt complex și complicat

acum 75 zile

Adrian Teleşpan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cele mai spumoase echipe din Asia Express, show la puterea a patra la Chefi la cutițe

acum 88 zile

Abia întorşi din Asia Express, au trecut direct în bucătărie! A venit rândul celor două cupluri de senzaţie: Morodan şi Teleşpan , împreună cu Bogdan Boantă şi Cocuţa să demonstreze că se descurcă îndiferent de situaţie

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, eliminați din Asia Express. Ana Morodan: Nu ne pare extrem de rău că am ieșit. Am părul nespălat de șapte zile...

acum 138 zile

Elefantul roșu din cutie a decis. Ana Morodan și Adrian Teleșpan au părăsit competiția Asia Express. ”Nu ne pare extrem de rău că am ieșit. Am părul nespălat de șapte zile...”, a spus Ana Morodan.

Adrian Teleșpan, o nouă criză de nervi! Ana Morodan: Ești nebun! Termină cu fazele astea. Sparge lucrurile tale

acum 138 zile

Adrian Teleșpan are o nouă criză de nervi, iar colega lui de echipă din Asia Express este cea care îl calmează. ”Ești nebun! Termină cu fazele astea. Sparge lucrurile tale”, i-a transmis Ana Morodan.

Rubrica de carte cu Adrian Teleșpan: Umorul este calitatea pe care o apreciez cel mai mult la mine

acum 144 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a fost invitatul rubricii de carte de la Neatza! Concurentul de la Asia Express spune firul narativ din romanul Cimitirul.

Momente neclare, după ce Morodan a câștigat proba: ”Dacă știam că de data asta s-ar fi făcut o excepție, aș fi renunțat la imunitate!”

acum 147 zile

Momente tensionate, după ce Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat proba. ”Dacă știam că de data asta s-ar fi făcut o excepție, aș fi renunțat la imunitate!”, a spus Morodan, cu referire la accidentarea lui Oase.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat imunitatea! Accidentatul Oase: ”Mă bucur că nu-i mai întâlnesc pe traseu!”

acum 147 zile

După o probă infernală, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat mult rășnita imunitate. După accidentarea lui Oase, însă cei doi nu sunt pe deplin fericiți.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, nepoliticoși cu Gina Pistol: Putea să ne aștepte și Fecioara Maria la steag!

acum 147 zile

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au ajuns primii la Gina Pistol, însă comportamentul lor a lăsat de dorit. Cum au reacționat cele două vedete din Asia Express.

Ana Morodan, în rolul de operator de Call Center: De ce vrei să naști în cadă, fă?!

acum 151 zile

Cursa contracronometru pentru supravieţuire a dus echipa formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan într-un call center! Iar munca îţi suprosolicită toţi centrii nervoşi! Deşi cu nervii întinşi la maximum, Ana Morodan are puterea să facă haz de necaz!

Adrian Teleșpan, la un pas să fie bătut de Ana Morodan în India: Ce să-i dai una că e ghiocel când te duci spre el

acum 151 zile

Ana Morodan, celebra contesă, a fost la un pas să-l ia la bătaie pe Adrian Teleșpan, colegul ei de la Asia Express, dar s-a oprit la timp.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, faze amuzante din India: Toţi indienii se uită la tine ca Sia la breton

acum 151 zile

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au oferit momente savuroase, dar şi unele de tensiune maximă la Asia Express. Priviți cele mai tari momente cu cei doi concurenți.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au fost eliminați de la Asia Express: Ne-am dorit să plecăm acasă, ajunsesem la capătul răbdării

acum 151 zile

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, concurenți la Asia Express, au părăsit India după ce au ieșit pe ultimul loc la cursa pentru Ultima Șansă, iar elefantul a fost roșu. Cei doi susțin că și-au dorit să plece acasă, nu mai puteau rezista calvarului din competiție.

Elefantul a fost roșu! Ana Morodan și Adrian Teleșpan părăsesc competiția Asia Express

acum 152 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ana Morodan și Adrian Teleșpan au ajuns pe ultimul loc. Din păcate, elefantul este roșu, iar cei doi concurenți vor pleca în România.

Adrian Teleșpan, criză de nervi la Asia Express: Ana, eu nu pot să alerg așa, unde crezi că ajungi?

acum 152 zile

Adrian Teleșpan, concurent la Asia Express, are o criză de nervi atunci când Ana Morodan, colega lui de echipă, încearcă să alerge către steagul cu sigla Asia Express.

Concurenții trebuie să poarte pe cap un turban. Adrian Teleșpan: Nu mai vezi, nu mai auzi nimic

acum 152 zile

Înainte să pornească în cursa pentru Ultima Șansă, concurenții trebuie să poarte pe cap un turban făcut de un localnic. Adrian Teleșpan susține că nu mai aude, dar nici nu mai vede nimic prin acea pânză de pe fruntea lui.

Bogdan Boantă și Adrian Teleșpan se întrec, pe jos, cu mașina lui Oase și George Vintilă: Vor muri dacă mai merg încă trei kilometri în felul ăsta

acum 152 zile

Bogdan Boantă și Adrian Teleșpan fac întrecere cu Oase și George Vintilă. Primii merg pe jos, iar ceilalți cu mașina. Care echipă va ajunge prima la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii?

Aventura lui Valentin Butnaru, în India, alături de Ana Morodan și Adrian Teleșpan: I-am învățat română pe câțiva localnici

acum 152 zile

Valentin Butnaru a făcut echipă cu Ana Morodan și Adrian Teleșpan, la Asia Express. Prezentatorul The Wall a avut parte de o super aventură alături de cei doi concurenți.

1
2
3