Cautare: 267 rezultate dupa tagul "adrian"

Adrian și Andrei s-au bătut în rime. Primul rap battle de la „iUmor” a ieșit cu scântei pentru jurați!

acum 245 zile

Tineri, simpatici și plini de încredere. Adrian și Andrei au urcat pe scena „iUmor” gata de bătălie! Bătălia rimelor, desigur.

Acces Direct. Abandonat de părinţi, Adrian are o poveste de viaţă cutremurătoare: Am fost abuzat fizic și emoțional. Regret că nu am murit

acum 247 zile

Nu şi-a mai văzut sora de 20 de ani şi are o poveste de viaţă demnă de un scenariu de film. Este drama prin care trece un tânăr de 26 de ani, care a fost abandonat de când era doar un ghemotoc de om. Astfel a ajuns să fie plimbat dintr-un centru în altul. Iar acolo, pe lângă...

Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu relaţia dintre Denisa şi Adrian: "Până la urmă iubirea învinge!"

acum 292 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de pe Insula Iubirii, lucrurile stau cu totul diferit în cuplul Denisa şi Adrian. Cei doi au anunţat că sunt şi acum împreună.

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 292 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Insula Iubirii. Bogdan, întrebări indecente pentru partenerii de la întâlnire: Adrian, te vezi într-un trio cu mine și cu Dana?

acum 305 zile

Bogdan le pune întrebări indecente lui Adrian și ispitei Dana. Concurentul vrea să știe care sunt fanteziile amoroase ale celor doi parteneri de la dream date, dar nu primește răspunsurile pe care și le-ar fi dorit.

Insula Iubirii. Adrian merge la echitație cu Dana și Bogdan, dar calul nu îl ascultă: Opriți-l! Nu mai vreau, îmi ajunge!

acum 305 zile

Adrian are parte un moment puțin stânjenitor în timpul dream date-ului cu Dana și Bogdan. Cei trei vor să călărească, dar pe Adrian calul nu prea îl ascultă, iar concurentul se sperie.

Insula Iubirii. Denisa şi Adrian au dat verdictul după experienţa lor pe insulă! Vor pleca sau nu împreună?

acum 312 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Cei doi vor fi puși față în față și vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit...

Insula iubirii. Mesajul Mariei pentru Adrian: "Nu mă căuta niciodată în viaţa ta! Eşti groaznic!"

acum 312 zile

Echipa de la Insula Iubirii i-a prezentat lui Adrian un material cu cele mai ridicole situaţii în care a fost implicat şi care se încheie cu un mesaj dur trimis de Maria!

Insula Iubirii. Adrian dă detalii incredibile din trecutul Denisei: M-a înşelat cu fostul ei iubit! Dar am iertat-o!

acum 312 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian dă detalii incredibile din trecutul Denisei, despre care spune că l-a înşelat cu fostul ei iubit!

Insula Iubirii. Adrian şi Denisa, întâlnire electrizantă la ceremonia focului! "Ai făcut sau nu sex cu Andi?"

acum 312 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian nu crede că Denisa nu a făcut sex cu Andi, chiar dacă aceasta i-a repetat că nu s-a întâmplat nimic!

Insula Iubirii. Adrian, despre experienţa de pe Insula Iubirii: Dacă nu mă împac cu Denisa, nu o sa mai vreau o relaţie cel puţin 3-4 ani!

acum 312 zile

Probabil unul dintre cei mai controversaţi concurenţi pe care i-a avut insula, Adrian, vorbeşte despre experienţa lui în Thailanda şi ce urmează să facă după ce revina acasă!

Insula Iubirii. Dana îl critică dur pe Adrian: Ai un comportament grotesc! Nu respecţi omul de lângă tine!

acum 312 zile

După ce Maria i-a criticat în termeni duri comportamentul lui Adrian, acum a venit şi rândul Danei să-i spună direct în faţă cine e cu adevărat acesta!

Insula Iubirii. Dana, Bogdan şi Adrian au format un triunghi amoros la ultima petrecere în formulă completă!

acum 312 zile

Dana, Bogdan şi Adrian au format un triunghi amoros la ultima petrecere în formulă completă! Ce părere a avut ispita atunci când a fost întrebată dacă vrea să facă sex în trei?

Insula Iubirii. Adrian, refuzat de toate ispitele pentru "dream date"

acum 312 zile

Adrian le-a propus, aproape simultan, Irinei şi Loredanei, să iasă împreună la un "dream date"

Insula Iubirii. Denisa, mesaj neașteptat pentru Adrian: Sper să rămânem împreună și să ne întemeiem o familie

acum 319 zile

Denisa de la Insula Iubirii are un mesaj total neașteptat pentru Adrian, fostul ei iubit. ”Sper să rămânem împreună și să ne întemeiem o familie”, i-a transmis aceasta.

Insula Iubirii. Adrian invită ispitele la el în cameră. Irina: E atât de limitat... Omul are doi neuroni

acum 319 zile

Adrian de la Insula Iubirii invită ispitele la el în cameră, fără niciun pic de jenă, spre nemulțumirea celor prezenți. ”E atât de limitat... Omul are doi neuroni”, a afirmat ispta Irina.

Insula Iubirii. Ispita Maria, fața în față cu Denisa, fosta iubită a lui Adrian: Caracterul lui este groaznic, nu are respect, este penibil

acum 319 zile

Ispita Maria și Denisa, fosta iubită a lui Adrian, se întâlnesc față în față. ”Caracterul lui este groaznic, nu are respect, este penibil”, a afirmat ispita cu referire la comportamentul lui Adrian.

Insula Iubirii. Adrian nu renunţă la Maria şi încearcă să o impresioneze cu virilitatea lui!

acum 326 zile

Lauda de sine a fost principala preocupare pentru Adrian! Constatând aproape toţi că îmbrăcămintea pusă la dispoziţie de echipa de producţie este prea strâmtă pentru zestrea oferită de divinitate.

Gia şi-a schimbat complet look-ul, dar nu vrea să avanseze în relaţia cu ispita: "Apropierea fizică de Adrian o să mai dureze puţin"

acum 326 zile

Gia şi-a schimbat complet look-ul! Fosta iubită a lui Bogdan susţine că nu e încă pregătită de o schimbare totală şi în ceea ce priveşte relaţia cu Adrian.

Insula Iubirii. Gia şi Adrian, sărut pasional în piscină: "Inevitabilul s-a produs"

acum 326 zile

După mai mult timp petrecut împreună, Gia a cedat ispitei Adrian şi s-a lăsat sărutată pasional în piscină!

1
2
3
4
5
»