Cautare: 26 rezultate dupa tagul "alin gheorghisan"

Ginghis Han vrea să se facă pompier pe planeta Pandora, la Scena Misterelor: Vreau să sting niște incendii să îmi spăl numele

acum 484 zile

Invitați la "Scena Misterelor", Alin Gheorghişan și Nicodim Ungureanu, pompieri, îl ajută pe Ginghis Han să se facă pompier. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de Ginghis Han.

Silvia Dumitrescu și Alin Gheorghișan cântă piesa "Toți ne dorim să vină Moș Crăciun"

acum 572 zile

În marea finală a sezonului XIII de la "Te cunosc de undeva!", Silvia Dumitrescu și Alin Gheorghișan cântă piesa "Toți ne dorim să vină Moș Crăciun".

Barbara Salas Isasi a câștigat a 14-a ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!"

acum 580 zile

Personajul Michael Jackson a ajutat-o pe Barbara Salas Isasi să câştige ediţia a 14-a ediţie de la "Te cunosc de undeva!"

Te cunosc de undeva. Alin Gheorghişan s-a transformat în Michael Jackson - "They don't care about us"

acum 580 zile

În a 14-a ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghişan s-a transformat în Michael Jackson și a cântat melodia "They don't care about us".

Alin Gheorghişan se transformă în Liviu Teodorescu şi cântă alături de el - "Rochia ta"

acum 587 zile

La Gala de 1 Decembrie de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghişan se transformă în Liviu Teodorescu şi cântă alături de el, piesa "Rochia ta"

Alin Ghiorghișan se transformă în Liza Minnelli - "Cabaret"

acum 593 zile

În a douăsprezecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Ghiorghișan se transformă în Liza Minnelli - "Cabaret".

Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

acum 595 zile

Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

acum 595 zile

Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Alin Ghiorghișan se transformă în Fuego - "Amore mio"

acum 600 zile

În a unsprezecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Ghiorghișan se transformă în Fuego - "Amore mio".

Te cunosc de undeva. Alin Gheorghişan s-a transformat în Irina Loghin - "Zarvă mare"

acum 608 zile

În a zecea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghişan se transformă în Irina Loghin - "Zarvă mare".

Alin Gheorghişan se transformă în Celia Cruz - "Azucar negra"

acum 615 zile

În a noua ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghișan se transformă în Celia Cruz - "Azucar negra"

Alin Gheorghișan se transformă în Nelu Vlad (Azur) - "Pe nisipul de la mare"

acum 621 zile

În a opta ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghișan se transformă în Nelu Vlad (Azur) - "Pe nisipul de la mare".

Alin Gheorghișan se transformă în Silvia Dumitrescu - "Dragă vecină"

acum 629 zile

În a șaptea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghișan se transformă în Silvia Dumitrescu - "Dragă vecină".

Transformare incredibilă la Te cunosc de undeva! Alin Gheorghișan și Mirela Vaida cântă piesele Angelei Moldovan

acum 629 zile

În a șaptea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghișan și Mirela Vaida au cântat câteva piese ale Angelei Moldovan

Te cunosc de undeva. Alin Gheorghişan s-a transformat in PSY - "DADDY"

acum 635 zile

În cea de-a șasea ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghişan s-a transformă în PSY -"DADDY".

Alin Gheorghişan se transformă în P!nk - "Beautiful trauma"

acum 642 zile

În cea de-a 5-a ediţie din sezonul XIII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Gheorghişan se transformă în P!nk - "Beautiful trauma"

1
2