Cautare: 9 rezultate dupa tagul "amintiri din copilarie"

Finala iUmor. Florin Siriac, amintiri din copilărie: Pe vremea mea nu ne făceam cadouri, eram săraci, ne hrăneam cu așteptarea!

acum 313 zile

Florin Siriac venit în finala iUmor cu povești amuzante din copilărie. ”Pe vremea mea nu ne făceam cadouri, eram săraci, ne hrăneam cu așteptarea!”, a spus concurentul.

Amintiri din copilărie, la Neatza. Amalia: „Mama îmi spunea mereu: Caietul este oglinda elevului”

acum 626 zile

Amintiri din copilărie, la Neatza. Prezentatorii emisiunii își aduc aminte de cele mai dese expresii auzite când erau mici. Amalia: „Mama îmi spunea mereu: Caietul este oglinda elevului”.

Amintiri din copilărie cu vedetele noastre. Lora: „Bona m-a învățat un cântec mai porcos”

acum 646 zile

Amintiri din copilărie cu vedetele noastre. Lora: „Bona m-a învățat un cântec mai porcos”

Robert Diaconeasa, recompensat cu trofeul "Blogger/Vlogger responsabil" pentru proiectul "Amintiri din copilărie"

acum 735 zile

Robert Diaconeasa a ajutat o sută de copii din medii defavorizate cu 19 mii de euro. Tânărul a fost recompensat cu trofeul "Blogger/Vlogger responsabil" pentru proiectul "Amintiri din copilărie".

Amintiri din copilărie cu Daddy Cool! Robert Diaconeasa deține unul dintre cele cunoscute vlogguri despre creșterea copiilor

acum 735 zile

Robert Diaconeasa deține unul dintre cele cunoscute vlogguri despre creșterea copiilor. Tânărul este un tătic fericit și își dorește ca și alți părinți să fie la fel de iubitori cu copii lor.

Amintiri din copilărie, cartea de căpătâi a lui Marian Vanghelie

acum 777 zile

Amintiri din copilărie, cartea de căpătâi a lui Marian Vanghelie

Denisa Nechifor, amintiri din perioada copilăriei: ”Când am o problemă o sun prima dată pe mama”

acum 846 zile

Denisa Nechifor rememorează amintiri din copilărie. Artista mărturisește că mereu o sună pe mama ei atunci când are probleme. Artista povestește cele mai frumoase amintiri alături de bunici ei.

Radu Ille, dor de copilărie și tradiții. Cele mai prețioase amintiri ale artistului

acum 870 zile

Artistului vorbește despre copilărie și recunoaște că duce dorul acelor momente. Radu Ille povestește numeroase amintiri prețioase din tinerețe.

Festivalul "Amintiri din copilărie" a ajuns la cea de-a IV-a ediţie!

acum 1025 zile

Între 7 și 11 iunie, Primăria Capitalei și Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 - București, au organizat o nouă ediție a Festivalului "Amintiri din Copilărie", prilej numai bun pentru copii și părinți să se bucure de soare și relaxare, teatru și muzică...