Cautare: 21 rezultate dupa tagul "ana ciontea"

Ana Ciontea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 121 zile

Ana Ciontea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

Sacrificiul, episodul 20. Relu (Marian Râlea) și Elena (Ana Ciontea), din nou împreună!: Nu vrei să rămâi cu mine?

acum 233 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 20, Relu (Marian Râlea) și Elena (Ana Ciontea) s-au împăcat. ”Nu vrei să rămâi cu mine?”, i-a transmis Elena.

Sacrificiul, episodul 19. Elena (Ana Ciontea), descoperire de necrezut: ”Mi-a spus că mama noastră trăiește!”

acum 234 zile

Mama celor trei surori regăsite ar putea fi încă în viață. „Mi-a spus că mama noastră trăiește”, va spune surprinsă Elena, interpretată de Ana Ciontea. Să nu fi însemnat detenția și chinurile de la Pitești sfârșitul mamei surorilor Ioanid?

Sacrificiul, episodul 11. Elena (Ana Ciontea) îi dezvăluie lui Iris (Cristina Ciobănașu) un mare secret: Am fost să aflăm cine sunt părinții noștri

acum 262 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 11, Elena (Ana Ciontea) îi dezvăluie lui Iris (Cristina Ciobănașu) un mare secret. ”Am fost să aflăm cine sunt părinții noștri”, i-a transmis Elena.

Sacrificiul, episodul 10. Veorica Zamfir (Adriana Trandafir) și Elena Popescu (Ana Ciontea) sunt surori!

acum 269 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Elena Popescu (Ana Ciontea) află că este sora Veoricăi Zamfir (Adriana Trandafir).

Marile actrițe din serialul "Sacrificiul", în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 290 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la filmările serialului "Sacrificiul", alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea, a aflat picanterii din culisele serialului.

Primele episoade din ”Sacrificiul”, în seara asta și mâine seară!

acum 298 zile

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, echipa Sacrificiul însumează peste 100 de persoane implicate, dintre care 40 sunt doar actori. Pentru că zilele de filmare sunt întotdeauna lungi, peste 7000 de cafele au fost băute în cele 13 săptămâni de când a început proiectul.

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în serialul ”Sacrificiul”

acum 333 zile

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

”Nu mi-ar plăcea să fiu în situația să aleg”, a mărturisit actrița Ana Ciontea, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 333 zile

De la debutul său actoricesc, din 1982 și până în prezent, Ana Ciontea a jucat în piese de teatru, seriale tv și filme pentru marele ecran. Care dintre cele trei îi este mai apropiat de suflet?

Cultour. Interviu de excepție cu Ana Ciontea: Sunt foarte organizată

acum 334 zile

Ana Ciontea a oferit un super interviu reporterilor de la Cultour. Iată ce a răspuns vedeta celor 61 de întrebări.

Cultour. Interviu de excepție cu Ana Ciontea: La un om admir inteligența și simțul umorului

acum 334 zile

Ana Ciontea a oferit un super interviu reporterilor de la Cultour. Iată ce a răspuns vedeta celor 61 de întrebări.

Iată cum va arăta Oana Zăvoranu în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 339 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama' cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Ana Ciontea și Marian Râlea sunt familia Popescu, în serialul ”Sacrificiul”

acum 342 zile

Sacrificiul serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă, prezinta poveștile excepționale a trei familii cu destine memorabile, una din ele fiind familia Popescu.

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 378 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

CulTour. Ce a însemnat serialul Fructul Oprit pentru actrița Ana Ciontea: Am început și-am destrămat foarte multe povești

acum 380 zile

Într-un interviu emoționant, actrița Ana Ciontea nea dezvăluit de a însemnat pentru ea serialul Fructul Oprit.

”Iubirea înseamnă să îți tresalte sufletul și să îți tresalte tare”, spune Ana Ciontea, alias Margareta Caragea din „Fructul oprit”

acum 493 zile

Ce înseamnă iubirea, pentru actrița Ana Ciontea? Răspunsul ni l-a dat chiar domnia sa, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Ciontea sau Margareta Caragea din „Fructul oprit”, portret din 61 de întrebări de la CulTour: "Cel mai mare vis este să fiu sănătoasă"

acum 493 zile

Ana Ciontea, Margareta Caragea din serialul „Fructul oprit”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Ana Ciontea sau Margareta Caragea din „Fructul oprit”, portret din 61 de întrebări de la CulTour: "Sunt o nostalgică"

acum 493 zile

Ana Ciontea, Margareta Caragea din serialul „Fructul oprit”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", o prietenie ca în filme: "Am fost colegi în facultate"

acum 536 zile

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", se cunosc încă din facultate, iar de atunci au o frumoasă prietenie.

La ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Ana Ciontea și Marius Manole, protagoniștii spectacolului ”Viforul”

acum 696 zile

La împlinirea a 100 de ani de la moartea lui Barbu Ștefănescu Delavrancea, regizorul Alexandru Dabija pune în scenă, pe scena Teatrului Național din București, piesa ”Viforul”. Pentru rolul principal, acela al lui Ștefăniță Vodă, crudul și nevroticul domnitor, regizorul Alexandru Dabija l-a dorit pe actorul Marius Manole. Iar actrița Ana Ciontea o interpretează pe Oana.

1
2