Cautare: 15 rezultate dupa tagul "ana cretu"

”Voiam să devin dansatoare”, a mărturisit Ana Creţu, alias Iulia Popescu, din serialul ”Sacrificiul”

acum 72 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Iată ce a răspuns actrița Ana Creţu la întrebarea ”Am sau n-am căutat pe Google numele meu?”

acum 74 zile

”Am/N-am” interviul din cadrul emisiunii ”CulOTUR” cu cele mai scurte răspunsuri din partea invitaților. Ce a făcut sau nu actrița Ana Crețu, din serialul ”Sacrificiul”, vă invităm să aflați în cele ce urmează.

Ana Crețu, din ”Sacrificiul”, spune că nu ar vrea să i se îndeplinească toate visurile. Motivul e unul neașteptat…

acum 75 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a intrat în jocul ”Ce-ai alege?” al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel.

Am/N-am... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 75 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 75 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 75 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 75 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sacrificiul, episodul 13. Mario Busuioc, amor pasional cu Iulia Popescu

acum 91 zile

Se încinge atmosfera în serialul „Sacrificiul”, Mario Busuioc (Dorian Popa) și Iulia Popescu (Ana Crețu) au făcut dragoste.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 212 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

CulTour. Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la finalul serialului Fructul Oprit: A fost o experiență foarte frumoasă

acum 215 zile

Actrița Ana Crețu a fost cuprinsă de nostalgie la finalul serialului Fructul Oprit. „A fost o experiență foarte frumoasă”, a declarat aceasta.

Ce schimbată e Camelușa din ”Fructul Oprit”. Ai recunoaște-o așa?

acum 300 zile

Ana Crețu este actrița care o interpretează pe Cami în serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea, de la 20.00, la Antena 1. Cameluța sau Camelușa, cum o alintă părinții ei, Lina și Sile Boască (interpretați de Adriana Trandafir și Marian Râlea).

Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

acum 582 zile

La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

acum 701 zile

Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”: ”Personajul meu iubește fără speranțe, din păcate”

acum 702 zile

Ana Crețu, actriță, a vorbit la Happy Chanel despre serialul ”Fructul Oprit”.

Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor: ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu...”

acum 737 zile

Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.