Cautare: 116 rezultate dupa tagul "andi"

Insula Iubirii. Andi, despre "dream date"-ul cu Denisa: Mă enervează ipocrizia pe care o are! Îmi doream să se termine cât mai repede!

acum 227 zile

Andi s-a declarat total dezgustat de experienţa pe care a trăit-o cu Denisa la "dream date". Ispita a încercat să nu îi dea nicio sansă Denisei în tot acest timp!

Insula Iubirii. Denisa, cu ochii în lacrimi după plecarea ispitelor de la Minitel: Cred că e prima datâ când gândesc cu inima, nu cu mintea

acum 227 zile

Dacă la Purimuntra despărţirea nu s-a lăsat cu lacrimi, la Minitel, dispariţia ispitelor masculine a lăsat un gol mare în sufletul fetelor! Cel mai afectată s-a arătat Denisa, care plânge după Andi!

Insula Iubirii. Denisa l-a invitat pe Andi în camera ei! Ispita a renunțat la tricou imediat cum a intrat în cameră

acum 234 zile

Sub pretextul unui masaj, Denisa de la Insula Iubirii. l-a invitat pe Andi în camera ei! Iată ce a urmat imediat după lăsarea serii.

Insula Iubirii. Geanina se gândește la răzbunare: Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă!

acum 234 zile

Geanina de la Insula Iubirii se gândește la răzbunare, după ce Denisa i-a furat partenerul, pe inspita Andi. ”Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă”, a declarat aceasta.

Andi i-a pus gând rău Denisei, printr-un plan bine pus la punct! "Mi-e frică să nu mă dau de gol"

acum 241 zile

Dispariţia lui Andi a fost motivată de o discuţie de importanţă majoră pentru cursul viitoarelor evenimentelor la Minitel cu echipa de producţie. Împreună cu George a decis să facă un experiment care le implică pe Denisa şi Geanina.

Insula Iubirii. Dispariţia lui Andi de la petrecere le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

acum 241 zile

La Minitel a avut loc o nouă petrecere tematică. Dispariţia temporară a lui Andi de la eveniment le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

Cool Summer Nights. Ionuț Gojman, dezvăluiri despre experiența de la Insula Iubirii. A fost folosit pentru a îl face gelos pe Andi

acum 247 zile

Ionuț Gojman face dezvăluiri, în direct la Cool Summer Nights, despre experiența de la Insula Iubirii. Bărbatul a fost folosit de fosta iubită a lui Adrian, Denisa, pentru a îl face gelos pe Andi, cea mai controversată ispită.

Insula Iubirii. Competiție de masaj! Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi

acum 248 zile

Competiție de masaj pe Insula Iubirii. Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț și îi cere acestui să îi fac un masaj la picioare, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi, chiar sub privirile geloase ale Geninei.

Insula Iubirii. Denisa nu ratează niciun moment în care poate fi atinsă de Andi: Îmi faci și mie masaj aici, te rog?

acum 248 zile

Geanina încearcă să-l evite cât se poate de mult pe Andi, iar Denisa nu ratează niciun moment în care poate fi atinsă de ispita masculină. „Îmi faci și mie masaj aici, te rog?”, i-a spus Denisa.

Insula Iubirii. Andi nu s-a lăsat impresionat de reacţia Denisei: "Toată disperarea asta are un scop ascuns!"

acum 255 zile

Acuzată în mod direct de Diana că este malefică, fiindcă a îmbătat-o pe Geanina, rapid a contracarat în faţa lui Andi cu tentativa de a se poziţiona în situaţia de victimă colaterală a despărţirii lui! Andi însă nu s-a lăsat impresionat de acest lucru!

Duelul cu Denisa s-a terminat prost pentru Geanina! "Nu am obligat-o eu să bea!"

acum 255 zile

Competiția dintre Denisa și Geanina pentru a-l cuceri pe Andi este departe de a se fi încheiat, iar în această seară, la ”Insula Iubirii”, ele au avut o nouă ”înfruntare”

Insula Iubirii. A început competiţia dintre Denisa şi Geanina pentru Andi!

acum 255 zile

A început competiţia dintre Denisa şi Geanina pentru Andi! Ispita a preferat să le lase să se desfăşoare după bunul lor plac şi să asiste la spectacolul de proastă calitate oferit de cele două!

Insula Iubirii. Motivul despărţirii de Andi, un mister pentru Geanina!

acum 255 zile

Geanina nu a înţeles încă din ce motiv s-a despărţit de Andi! Oricât de mult încearcă să caute cauzele, rezultatul rămâne un mister de nedesluşit de ea!

Denisa vrea să-şi încerce norocul cu Andi! "Aş da o şansă unei posibile relaţii cu el!"

acum 255 zile

Denisa vrea să profite de faptul că Andi i-a spus Geaninei că nu pot fi împreună şi nu ar spune nu unei posibile relaţii cu acesta!

Hannelore de la "Insula Iubirii", prima apariţie TV după ce s-a tunat! "O sa surprind pe toată lumea cu bărbatul din viaţa mea"

acum 265 zile

Hannelore de la "Insula iubirii", prima apariţie la TV după ce s-a tunat! Adevărul despre împăcarea cu Bogdan, fostul ei soţ şi ce schimbări mai are de gând să facă în viaţa ei după participarea la celebrul reality show!

Cum arată o zi din viaţa lui Andi, cea mai sexy ispită masculină de la Insula Iubirii

acum 267 zile

Îl urmărim episod de episod la Insula iubirii, în rolul de ispită, însă nu ştim mai nimic despre viaţa lui personală. Iată cum arată o zi din viaţa lui Andi.

Andi, ispita de la Insula Iubirii, dă din casă: "Preferata mea e Geanina"

acum 283 zile

Andi, ispita cea mai curtată de concurente, spune care e favorita lui cu adevărat dintre cele trei fete de pe Insula Iubirii.

Insula Iubirii. Diana, interesată din nou de Andi? "Recunoaşte că sunt nişte chestii care nu s-au terminat!"

acum 283 zile

Ignorată de toată lumea din cauza comportamentului şi cu un curaj născut din alcool, Diana îl abordează din nou pe Andi!

Andi de la Insula Iubirii, din nou în centrul controverselor! Două concurente se bat pentru inima ispitei!

acum 289 zile

Cel mai nou episod al emisiunii Insula Iubirii aduce în atenția telespectatorilor rivalitatea dintre Denisa și Geanina, cele două concurente care s-au sărutat cu ispita Andi.

Insula Iubirii. Discuţie aprinsă între Denisa şi Geanina! "Mă enervezi! Faci lucruri pe care nu ar trebui să le faci"

acum 297 zile

Cea mai bună formă de apărare e atacul! Denisa a avut o discuţie cu un aer de superioritate faţă de Geanina!

1
2
3
4
5
»