Cautare: 953 rezultate dupa tagul "andreea balan"

Răi da Buni. Andreea Bălan - Înger păzitor

acum 2 zile

Andreea Bălan cântă la Răi da Buni meldoia ”Înger păzitor”.

Răi da Buni. Andreea Bălan și George Burcea amână luna de miere

acum 2 zile

Andreea Bălan a vinit pentru prima dată în platoul Răi da Buni alături de micuţa Ella! Motivul pentru care artista şi George şi-au anulat luna de miere.

Răi da Buni. Andreea Bălan, prima dată cu fiica de trei anișori la televizor. Cum a decurs aniversarea fetiței

acum 2 zile

Andreea Bălan a vinit pentru prima dată în platoul Răi da Buni alături de micuţa Ella! Cum a decurs aniversarea fetiţei.

Star News. Andreea Bălan, atacată de hackeri. Ce măsuri de urgență a luat artista

acum 9 zile

Andreea Bălan a fost atacată de răufăcători. Artista face primele declaraţii, în exclusivitate pentru Antena Stars, după ce i s-au cerut bani pentru a primi inapoi ce i s-a furat.

La trei săptămâni de la nuntă, Andreea Bălan a dat mare party de ziua Ellei, fetiţa cea mare!

acum 10 zile

O ţine din petrecere în petrecere! La trei săptămâni de la nuntă, Andreea Bălan a dat mare party de ziua Ellei, fetiţa cea mare! Imagini de la eveniment şi declaraţii, în premieră!

Star News. Ce plan și-a făcut Andreea Bălan pentru luna de miere

acum 18 zile

Au avut o nuntă ca un spectacol, iar luna de miere va fi pe măsură! Puţine cupluri au aşa curaj! Andreea Bălan şi George Burcea pleacă să îşi sărbătorească iubirea, într-o vacanţă inedită.

Xtra Night Show. Andreea Bălan cântă melodia Înger păzitor

acum 18 zile

Andreea Bălan cântă la Xtra Night Show melodia Înger păzitor.

Acces Direct. Acasă la Andreea Bălan și soțul ei. Cum se comportă artista în calitate de mămică, dar şi de soţie

acum 20 zile

Au trecut fix 7 luni, de când Andreea Bălan a renăscut! Asta şi la propriu, dar şi la figurat! Şi se pare că astrele s-au revanşat şi i-au surâs artistei, din plin, în ultima vreme. Pentru prima dată, Andreea ne-a deschis uşa casei, unde i-am găsit pe toţi cei 4 din familie:...

Star Matinal. Andreea Bălan cântă piesa Înger păzitor

acum 27 zile

Andreea Bălan cântă la Star Matinal piesa Înger păzitor.

Star Matinal. Andreea Bălan, peripeții de la cel mai important eveniment din viața ei

acum 27 zile

Andreea Bălan a făcut cununia religioasă cu George Burcea. Artista a avut o serie de peripeții de la cel mai important eveniment din viața ei.

Star Matinal. Imagini nemaivăzute de la nunta Andreei Bălan! Nașii, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, au păstrat toate tradițiile

acum 28 zile

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost nașii de cununie ai Andreei Bălan și George Burcea. Părinții spirituali ai cuplului au păstrat toate tradițiile.

Agenția Vip. Dansatoarea Andreei Bălan, Ariadna Savu, de pe scenă, în bucătărie: Am renunțat la dans când au venit în viața mea copiii

acum 29 zile

Concurenta "Chefi la cuţite", traumatizată de bătăile primite de la fostul soţ. Acum Ariadna Savu este mamă singură pentru cei doi copii şi ne povesteşte dramele care i-au marcat viaţa, imediat.

Trupa Andre, super show la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici melodia "Reset la inimă"!

acum 31 zile

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au cântat melodia "Reset la inimă". Single-ul "Reset la inimă" este primul material lansat după reunirea celebrului band.

Acces Direct. Râzi cu lacrimi! Vedetele au răspuns la întrebările din plic. Andreea Bălan: Am avut un dar satisfăcător la nuntă

acum 32 zile

Vedetele noastre, concurs de întrebări pe bani! Ştefan Manolache şi Adi Velea au făcut un duet de minune la cea mai tare petrecere, acolo unde au pus starurile mioritice în mare dificultate.

Moment emoţionant cu Andreea Bălan şi bunica ei! Artista izbucneşte în lacrimi!

acum 32 zile

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie și și-au botezat fetița în aceeași zi. La nuntă au participat familia, prietenii și apropiații cuplului, iar printre invitați s-a aflat și bunica Andreei Bălan. Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a...

Imagini exclusive de la băiţa fetiţei Andreei Bălan!

acum 32 zile

A doua zi după "Nuntă şi botez în Paradis", a avut loc băiţa Clarei Maria. Monica Davidescu "a făcut legea", aşa cum spune tradiţia: cea care îmbăiază copilul trebuie să fie naşa! Andreea Bălan a privit totul cu emoţii în suflet. La "Răi Da Buni", unde naşa a şi povestit ce...

Ariadna Savu, fosta dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuţite”, după ce a trăit o dramă imensă!

acum 33 zile

Ariadna Savu, o fostă dansatoare a Andreei Bălan, a venit la „Chefi la cuțite”, ca să își demonstreze talentul de cofetar, după ce a trăit o dramă imensă în viața personală.

Neatza cu Răzvan și Dani. Andreea Bălan, expertă în organizarea nunților: Pregătesc un show special pentru miri

acum 33 zile

Odată cu cel mai important eveniment din viață să, "Nunta și Botez în Paradis", Andreea Bălan a lansat piesă "Înger Păzitor". Piesa "Înger Păzitor" este însoțită de un videoclip romantic ce surprinde primele imagini emoționante cu Andreea și George, că soț și soție.

Andreea Bălan cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia - Înger păzitor

acum 33 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andreea Bălan a cântat melodia "Înger păzitor".

Xtra Night Show. Designerul Adrian Oianu analizează ținutele vedetelor. Cine a dat greș la nunta Andreei Bălan

acum 33 zile

Designerul Adrian Oianu a venit la Xtra Night Show și a analizat ținutele vedetelor prezente la nunta Andreei Bălan. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat complet! designer,adrian oianu,vedete,tinute,nunta, andreea balan

1
2
3
4
5
»