Cautare: 98 rezultate dupa tagul "anglia"

Star Matinal. Momente impresionante la meciul Naţionalei. Fotbaliștii au fost felicitați de familie

acum 122 zile

A fost un meci istoric aseară pentru România! Echipa Naţională a bătut cu 4 la 2 Anglia. Care au fost momentele de aur nedifuzate la tv, dar şi ce s-a întâmplat în tribune.

Neatza cu Răzvan și Dani. Smiley News: Un șofer din Brașov circulă pe contrasens ca-n Anglia

acum 151 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip de pe net, cum un sofer din Brasov circula pe contrasens.

Marius Nedelcu, ex-Akcent, a dat muzica pe bani. Artistul se lansează în domeniul financiar

acum 162 zile

Marius Nedelcu, ex-Akcent, a dat muzica pe bani. Artistul și-a construit o carieră la Londra în domeniul financiar. Firma de transferuri de bani pe care și-a deschis-o îi ajută pe românii de acolo să trimită bani în țară gratuit.

Celebra artistă Adele are un conac de milioane de dolari în Anglia

acum 164 zile

Celebra artistă Adele are o casă de milioane! De milioane de dolari, desigur! Vedeta locuieşte într-un cartier select din Anglia, iar noi avem imagini din conacul impresionant al Celebra artistă Adele are un conac de milioane de dolari în Anglia

Un tânăr român, sclavul unui fiu de milionar din Anglia

acum 217 zile

Un tânăr român a ajuns să suporte umilința unui fiu de milionar din Anglia, în cel mai crunt mod posibil! Băiatul de bogătaș l-a umilit pe român în ultimul hal pe internet, acolo unde le-a zis tuturor că acesta este sclavul lui personal.

Smiley News. Brexit-ul pe înțelesul tuturor

acum 218 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum încearcă un londonez să sară un gard, care depsare două sensuri de circulație.

Florin Ristei, cel mai tare banc cu românii din Anglia: "Mi-a zis taică-tu să-ți dau 500 de lire, dar nu pe toți în același timp"

acum 279 zile

Florin Ristei spune cel mai tare banc de doi români din același sat, dar care se aflau în Anglia la muncă.

Smiley News. Dialog spumos între un român și iubita lui englezoaică

acum 377 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum încearcă un român, din Anglia, să se împace cu iubita lui.

Andreea Berecleanu vorbește pentru prima oară despre plecarea fiicei ei din România: ”Am hotărât ca Eva să facă ultimii doi ani de liceu în Anglia”

acum 391 zile

Andreea Berecleanu, primele declaraţii după ce fiica ei a părăsit România! Despărţirea de Eva a fost una extrem de emoţionantă.

Iubirea nu ține cont de distanță! Daniela a venit din Londra să-l cunoască pe Claudiu

acum 405 zile

Invitată la "Te iubesc de nu te vezi!", Daniela a venit din Londra să-l cunoască pe Claudiu.

Lacrimi și emoție la Next Star! Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească

acum 443 zile

În a opta ediție a sezonului 9 "Next Star", Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească.

Smiley News! Cum se astupă gropile în Anglia

acum 496 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum se astupă gropile în Anglia.

Cel mai mic membru al Casei Regale, prima ședință foto. Palatul Kensington a făcut publice imaginile cu prințul Louis

acum 534 zile

Au apărut primele imagini cu prințul Louis. El este unul din succesorii la tronul Angliei. Palatul Kensington a făcut publice imaginile adorabile.

La doar 16 ani, câștigă 6000 de euro pe lună

acum 536 zile

Puști-minune adus la FCSB! Între Fulham și Chelsea, a ales FCSB. Chiar dacă a avut oferte din Anglia, portarul Andrei Stănescu a semnat, la 16 ani, un contract pe două sezoane cu vicecampioana României.

Francesca Lucarelli, despre experiența din Anglia

acum 568 zile

Francesca Lucarelli a fost plecată în Anglia pentru a studia. Vedeta a studiat în cadrul unor televiziuni importante din Regatul Unit.

A plecat cu 50 de dolari și a devenit multimilionar. George Betianu, în direct la Star Magazin

acum 574 zile

Azi e milionar şi deţine şapte firme în Anglia, dar a plecat din România cu 50 de dolari în buzunar şi a învăţat primele cuvinte în engleză în avion. Pe scurt, aceasta este povestea de succes lui George Betianu

Flavia: "Am fost cerută în căsătorie la 21 de ani, în Londra"

acum 579 zile

Flavia a fost cerută pentru prima oară în căsătorie la vârsta de 21 de ani, într-un restaurant din Anglia.

Smiley News! Rusia, noua capitală a Angliei

acum 580 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, o elevă care stabilește noi granițe pentru Anglia și Rusia.

Răzvan și Dani încearcă să-și dea seama ce articol vestimentar a purtat Maria Andria în Anglia: "Erai îmbrăcată ca o curcă?"

acum 581 zile

Maria Andria a mers în Anglia să filmeze videoclipul piesei "Lo Siento". Din cauza frigului, artista era îmbrăcată foarte gros. Răzvan și Dani încearcă să-și dea seama ce articol vestimentar a purtat cântăreața.

Preotul din Anglia, Philip Clements, are un iubit cu 57 de ani mai tânăr

acum 599 zile

Preotul din Anglia, Philip Clements, care s-a iubit cu un tânăr model, şi-a găsit alinare tot în braţele unui român. Noul iubit este cu 57 de ani mai tânăr.

1
2
3
4
5