Cautare: 317 rezultate dupa tagul "animal"

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un pui de elefant se scaldă într-un lighean

acum 45 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum un pui de elefant face baie intr-un lighean.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cine a rupt canapeaua? Vezi aici reacția câinelui!

acum 45 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum un câine se ascunde de stăpână lui, după ce a mâncat canapeaua din sufragerie.

Star Matinal. Suferința Anei Baniciu: Când o să am un copil îl terorizez

acum 74 zile

Ana Baniciu a trecut prin momente dificile cu o fiinţă importantă din viaţa ei. Ce s-a întâmplat, dar şi cum a reuşit să treacă peste clipele grele, aflăm chiar de la ea.

Anca Sigartău a trecut prin momente critice! Una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa mai are doar şase luni de trăit!

acum 117 zile

Anca Sigărtău a trecut prin momente grele când a aflat că una dintre cele mai importante fiinţe din viaţa sa mai are doar şase luni de trăit.

Valeria Arnăutu a trăit rușinea vieții: De răzbunare a ros o geantă nou-nouţă, de piele, a prietenei mele

acum 124 zile

Valeria Arnăutu a ajuns într-o ipostază jenantă, din cauza celor mai buni prieteni. Celebra artistă de muzică populară era să intre în pământ de ruşine, după ce prietenii s-au răzbunat. Priviţi ce s-a întâmplat şi cum a ieşit artista din această situaţie.

Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân! Marius Marinescu: "La multi ani!"

acum 140 zile

Marian Duță, reporter Neatza, în direct, de acasă de la Marius Marinescu, autorul legii de protecție a animalelor din România, a transmis un mesaj iubitorilor de animale. Astăzi este "Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân", ziua în care oferim atenție specială celor...

Băile cu nămol, răsfăț pentru căței

acum 141 zile

Aura Dajbog, în direct, de la un spa pentru animale de companie din Bucuresti, a aflat de la Gabriel, medic veterinar, cum se rasfata patrupezi.

Lena e în continuare în culmea disperării! De două zile îşi caută pisica!

acum 159 zile

Focoasa blondină a rămas fără jumătatea ei şi îşi urlă disperarea pe străzi, în timp ce o caută! Echipa "Agenţiei VIP" este alături de ea, pas cu pas şi o ajută la căutări!

Femeia cu ochi de huski, îngenuncheată de durere!

acum 160 zile

Focoasa blondină a rămas fără jumătatea ei şi îşi urlă disperarea pe străzi, în timp ce o caută! Echipa "Agenţiei VIP" este alături de ea, pas cu pas şi o ajută la căutări! Declaraţii exclusive, imediat!

De dragul fiinţei iubite, „Barbie de România"a luat o decizie incredibilă. La ce a fost dispusă să renunţe vedeta

acum 178 zile

De dragul fiinţei iubite, Diana Bianca, afacerista supranumită "Barbie de România"a luat o decizie incredibilă. Viaţa vedetei a luat o turnură neaşteptată! La ce a fost dispusă să renunţe.

Sound of Colors și Dana Rogovski cântă, la Neatza, melodia "Animal"

acum 196 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Sound of Colors și Dana Rogovski au cântat melodia "Animal".

Cătălina Ponor, disperată! A căutat sânge peste tot

acum 201 zile

Cătălina Ponor a avut parte de sperietura vieţii ei! Fosta gimnastă a vorbit despe momentul în care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Pleci în vacanță? Unde îți poți lăsa animalul de companie

acum 246 zile

Dacă vreți să plecați în vacanță și nu aveți cu cine să vă lăsați animalul de companie, puteți să apelați la pensiunile pentru animale.

Vasile Muraru își caută partener de scenă: "Îmi trebuie un animăluț într-o piesă de teatru"

acum 252 zile

Marele actor Vasile Muraru își caută partener de scenă, mai exact un animăluț care să joace într-o piesă de teatru.

O tânără mamă, bătută și umilită în casa iubitului: "Dădea în mine efectiv ca un animal"

acum 293 zile

Ar fi fost bătută şi umilită, în casa iubitului, iar mai apoi alungată! Dar calvarul nu ar fi luat sfârşit pentru ea! Este drama prin care trece o tânără mamă, care se teme să nu fie omorâtă de tatăl copilei sale, după ce a plecat din casa lui, cu tot cu cea mică.

Smiley news! Ce înseamă viața de câine

acum 430 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un videoclip amuzant cu un câine într-un leagăn

Târgul de Adopții "Adopt Don't Shop" are ca scop sporirea conștientizării asupra adopției unui animal

acum 490 zile

În cadrul Târgului de adopții "Adopt Don't Shop", oricine își poate cunoaște viitorul prieten patruped alături de care să înceapă cea mai frumoasă călătorie.

Cristina Spătar: „Este un motănel foarte deștept, știe să închidă ușa cu lăbuța”

acum 495 zile

Cristina Spătar are un motănel foarte ascultător. „Este un motănel foarte deștept, știe să închidă ușa cu lăbuța”, a declarat aceasta.

Irina Loghin, despre animalul sacrificat de Paște: ”Mielușeii ăștia au o viață atât de scurtă. Mă consum foarte mult. Sufăr mai ales de Paște, dar și de Crăciun”

acum 500 zile

Irina Loghin vorbește despre animalul sacrificat de Paște.: ”Mielușeii ăștia au o viață atât de scurtă. Mă consum foarte mult. Sufăr mai ales de Paște, dar și de Crăciun”, a spus artista.

Procușorul care a cucerit internetul. Cel mai răsfățat animăluț din lume

acum 514 zile

Toată lumea îl admiră, este cel mai răsfăţat animălut şi duce o viaţă cum şi-ar dori foarte multe persoane! Haideţi să-l cunoaştem pe cel care a reuşit să cucerească Internetul!

1
2
3
4
5
»