Cautare: 11 rezultate dupa tagul "barbatul ideal"

Cum este bărbatul ideal? Este acela care îți face daruri și declarații siropoase, sau acela care…

acum 144 zile

Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal.

Ce înseamnă ”Dragoste ca la carte”? Răspunsul, vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel

acum 236 zile

Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal?

Portretul iubitului ideal. Cum arată acesta? Aflați vineri, la Happy Channel

acum 249 zile

De mici, fetițele visează la prinții lor. Fiecare și-l imaginează într-un anume fel. Odată ce cresc, fetele, femeile încă mai visează să îl întâlnească pe bărbatul ideal. Dar cum arată aceasta? Aflați vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul „Iubitul ideal” (”My George” aka ”Looking for Mr. Right”).

Saveta Bogdan: "Bărbatul ideal trebuie să arate ca Ion Țiriac"

acum 1277 zile

Saveta Bogdan: "Bărbatul ideal trebuie să arate ca Ion Țiriac"

Bărbatul ideal în viziunea Simonei Traşcă

acum 1293 zile

Simona Traşcă a creionat bărbatul ideal, în viziunea ei.

Cum ştii dacă el este cu adevărat bărbatul potrivit pentru tine?

acum 1404 zile

ÎN dragoste şi-n război nu există reguli, se spune. Cum ştii dacă el este cu adevărat omul potrivit pentru ţine? Nu-i uşor să stabileşti dacă vei putea să-ţi petreci toată viaţă alături de el. În plusiubirea nu te lasă să gândeşti la rece. Vestea bună este că vor există schimbări în viaţă ta, indicii care sunt suficiente pentru a te convinge că, în sfârşit, ţi-ai găsit jumătatea.

Cum arată femeia perfectă și bărbatul ideal, în viziunea românilor

acum 1727 zile

Marian Duță a mers prin București pentru a afla cum arată femeia perfectă în viziunea bărbaților și cum arată bărbatul ideal pentru femei.

Margherita a găsit bărbatul ideal

acum 2172 zile

S-a văitat că ea n-are iubit, dar acum. l-a găsit! Margherita n-a dus niciodată lipsă de pretendenţi. Unii au admirat-o de la distanţă, alţii au îndrăznit să se apropie, dar unul singur pare să fie pe placul Vioricăi

Tamara Ecclestone: "Barbatul ideal trebuie sa fie sincer si sa isi iubeasca mama"

acum 2688 zile

2012 nu a fost un an tocmai bun pentru superba Tamara Ecclestone. Insa acum, dupa ce s-a instalat in vila cu noua dormitoare din Bel Air, ea a dezvaluit ca a pornit, din nou, in cautarea iubirii. Diva de 28 de ani a dezvaluit cum trebuie sa fie barbatul ideal: sa poata avea incredere in...

Simona Sensual este singura

acum 3534 zile

Simona Sensual spune ca nu are pe nimeni in acest moment in viata ei, dar ca se afla in cautarea barbatului ideal.

Elena Matei, despre barbatul ideal

acum 3695 zile

Elena Matei a venit la Neatza si i-a dedicat o melodie lui Razvan, care este inca blocat la Roma. De asemenea, Elena a vorbit si despre initiativa lui Dani, dar si despre barbatul si femeia ideala.