Cautare: 10 rezultate dupa tagul "battle"

Echipa lui Scărlătescu a câştigat cea de-a patra confruntare de la Chefi la cuţite! Tunicile albastre şi cele verzi intră la duel!

acum 131 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar! Sorin Bontea, deşi a avut avantajul amuletei avându-l ca aliat şi pe chef Iosif Ştefănescu, şi Florin Dumitrescu au trebuit să se recunoască învinşi în faţa lui chef Cătălin Scărlătescu!

Sorin Bontea nu va avea nicio echipă în ultimul act! Chef Scărlătescu şi familia Crudu merg în marea finală!

acum 292 zile

Ultima confruntăre pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor a stabilit şi ultima echipă ajunge în marea finală a show-ului. Chef Scărlătescu împreună cu familia Crudu sunt marii câştigători!Chef Sorin Bontea nu va avea nicio echipa în ultimul act!

Chefii au degustat preparatele concurenţilor! "Scărlătescu e în stare să mănânce şi curtica la crevete"

acum 292 zile

Cele trei echipe, familia Crudu, doamnele din Dămăroaia şi oltenii lui din Şopârliţa, au fost jurizaţi de cei trei chefi la preparatele de la proba individuală

Oltenia la putere! Chef Bontea şi echipa lui au obţinut cele mai multe farfurii! "Să vezi când vor da juraţii în gogoşi!"

acum 292 zile

La prima proba de jurizare cele mai multe farfurii au fost obţinute de chef Sorin Bontea şi oltenii din oltenii lui din Şopârliţa

Chefi la cuțite. Sezon special. Echipa Neatza jurizează în ultima confruntare pe echipe! "E naşpa rău de tot. Peştele e crud!"

acum 292 zile

Cele trei echipe, chef Scãrlãtescu împreunã cu familia Crudu, chef Dumitrescu împreunã cu doamnele din Dămăroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa vor fi jurizate de către marea familie Neatza.

Mamaie Didina face show în bucătărie! "Primare, nu i-ai făcut chiuvetă?"

acum 292 zile

Chef Bontea formează echipa cu oltenii lui din Şopârliţa. Mamaie Didina nu e obişnuită să lucreze într-o bucătărie de lux şi uită să folosească chiuveta

Surorile Crudu, doamnele din Dămăroaia şi oltenii lui din Şopârliţa se confruntă în ultimul battle pe echipe din sezonul special!

acum 292 zile

Surorile Crudu, Daniela şi Ana, revin în bucãtãria Chefi la cuţite, de data aceasta în sezonul dedicat familiilor. Ele se vor confrunta cu echipa lui chef Dumitrescu împreună cu doamnele din Dămăroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa

Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi după primul battle: Nu mai suport culoarea galbenă!

acum 299 zile

Chef Florin Dumitrescu, după prima jurizare, a făcut o criză de nervi și a început să se dezbrace de culoare galbenă.

Meniu de Crăciun tradițional românesc, franțuzesc sau american! Nea Mărin va da verdictul la final!

acum 467 zile

Cea de-a doua confruntare pe echipe a sezonului șase ”Chefi la cuțite” aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul. Gina le oferă celor trei echipe trei variante de gătit, din trei zone...

Battle între actori! Provocări imprevizile pe scena de teatru

acum 1033 zile

Termenul de ”battle” nu ne mai este străin, cu toții am văzut cel puțin o confruntare în rime între doi rapperi. În ceea ce privește împrovizația însă, battle-ul este totuși un element mai nou despre care mulți încă nu au habar.