Cautare: 63 rezultate dupa tagul "bloggerita"

Star News. Sânziana Negru, o celebră bloggerită, prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia

acum 5 zile

Sânziana Negru, o celebră bloggerită din România, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia. Peste 100 de mii de oameni au devenit violenţi, iar poliţia a intervenit în forţă pentru a-i putea dispersa.

Ce a pățit bloggerița care a trimite poze nud în schimbul donațiilor din Australia

acum 12 zile

Kaylen Ward, în vârstă de 20 de ani, spune că a vrut să ajute după ce a văzut efectele devastatoare ale incendiilor de vegetaţie din Australia. Astfel, influencer-ul a început să folosească imagini provocatoare pentru a strânge donaţii.

Star News. Alina Ceușan, cea mai bogată bloggeriţă din România, vacanţă pe vechi, la bunici!

acum 24 zile

Cea mai bogată bloggeriţă din România, vacanţă pe vechi, la bunici! S-a întors marcată, din Asia Express şi acum face orice, numai să mănânce româneşte.

Star Matinal. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, vacanță exotică în Boracay

acum 36 zile

După Asia Express ai nevoie clar de o vacanţă la soare şi multă mâncare! S-a convins şi Alina Ceuşan de acest lucru, iar după terminarea filmărilor s-a dus departe, la mare, la soare! Celebra bloggeriţă se răsfaţă într-o vacanţă de 5 stele în Boracay.

Star News. Ioana Grama își duce fetița la întâlnirea cu Moș Crăciun

acum 36 zile

Imagini emoţionante cu Ioana Grama! Vedeta petrece primul Crăciun cu fiica ei, aşa că vrea să aibă o amintirie de neuitat. Bloggeriţa şi-a luat fetiţia şi s-au dus să-l viziteze pe Moş Crăciun.

Acces Direct. Sânziana Iacob, bloggerița care impresionează prin felul în care şi-a amenajat casa: Frigiderul meu e roz!

acum 41 zile

Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.

Star Matinal. Bloggeriţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, despre marile temeri din competiţia Asia Express: Măcar cu rimel să ne dăm...

acum 61 zile

Bloggeriţele Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au plecat împreună în competiţia Asia Express pline de entuziasm şi dorinţa de a câştiga. Prin câte trec şi care este cea mai mare frică pe care o au acolo ne spun chiar ele.

Emoţii mari pentru Ioana Grama! Frumoasa brunetă se pregăteşte să nască din moment în moment!

acum 85 zile

A început numărătoarea inversă pentru Ioana Grama! Bloggeriţa a început să aibă contracţii şi a mers la doctor pentru a se asigura că totul este în ordine.

Chiara Ferragni, cea mai bogată bloggeriţă din lume, își răsfață iubitul cu super vacanțe!

acum 94 zile

Poate vă întrebaţi ce căutăm în deşert. Ei bine, am descis să vă aratăm cum se distrează cea mai bogată bloggeriţă în unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Chiara Ferragni, despre ea este vorba! Câştigă chiar şi 12.000 de euro pentru o simplă postare pe contul ei de...

Star News. Carmen Grebenişan, momente de panică. Celebra bloggeriță a luat un virus periculos în timp ce era în vacanță

acum 122 zile

Carmen Grebenişan face primele declaraţii, după ce a contractat, din Bali, virusul care a pus-o la pământ! Ce s-a întâmplat, în vacanţa ei, pe ultima sută de metri şi cum se simte celebra bloggeriţă.

Cea mai bogată bloggeriţă sărbătoreşte unan de la nuntă, alături de soţul ei, într-o vacanţă de lux!

acum 142 zile

Celebra bloggeriţă, Chiara Ferragni, petrece o vacanţă de vis alături de soţul ei, Fedez! Artistul este cel care i-a făcut această frumoasă surpriză şi a rezervat câteva zile într-un hotel de lux din Portofino, cea mai faimoasă destinaţie din nord-vestul Italiei!

Star News. Cât a costat nunta Ioanei Grama! Celebra bloggeriță a vrut ca invitații ei să vină îmbrăcați în alb

acum 146 zile

Lux şi opulenţă a fost şi la cununia civilă a celebrei bloggeriţe Ioana Grama! Evenimentul a avut loc în natură, însă nu a fost deloc unul modest.

Lux şi opulenţă la cununia civilă a celebrei bloggeriţe Ioana Grama!

acum 146 zile

Lux şi opulenţă a fost şi la cununia civilă a celebrei bloggeriţe Ioana Grama! Evenimentul a avut loc în natură, însă nu a fost deloc unul modest. Şi spunem asta pentru că noi am tras linie şi am calculat fiecare bănuţ.

Star Matinal e pe val. Ioana Grama, celebra bloggeriță, și iubitul au depus actele de căsătorie

acum 159 zile

Ioana Grama a depus actele pentru căsătorie şi a dezvăluit data în care se va căsători cu tatăl viitorului ei bebeluş.

Star News. Alina Ceuşan a avut parte de un eveniment cum visează orice mireasă! A fost condusă la altar de tatăl ei

acum 195 zile

Ce nu s-a văzut la nunta celei mai urmărite femei din România! Alina Ceuşan a avut parte de un eveniment cum visează orice mireasă! Culisele celei mai importante zile din viaţa ei.

Imagini spectaculoase de la nunta Alinei Ceuşan

acum 197 zile

Una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe a avut o nuntă ca-n poveşti! Peste 700 de invitaţi i-au fost alături Alinei Ceuşan în cea mai emoţionantă zi! Unde mai pui că blondina a schimbat trei rochiţe şi a apărut la marele eveniment într-un balon.

Alina Ceușan și Raul Tișa au spus „DA!" în fața ofițerului stării civile! Celebra bloggeriță a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o la cununia civilă

acum 223 zile

Alina Ceușan și Raul Tișa au spus „DA!" în fața ofițerului stării civile. Frumosul eveniment, care a fost planificat până la cel mai mic detaliu, a avut loc în Cluj-Napoca, sub privirile entuziasmate ale invitaților. Celebra bloggeriţă s-a trezit dis de dimineaţă, iar după ce...

Star Matinal. Alina Ceușan s-a căsătorit. Primele imagini cu proaspeţii însurăţei

acum 225 zile

S-a așezat și ea la casa ei! După multe emoții și pregătiri intense, Alina Ceușan a devenit, în final, doamna Tișa. Celebra bloggeriță a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o la cununia civilă, iar petrecerea care a urmat a fost una de pomină! Avem primele imagini cu...

Ioana Grama a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Şi nu aşa oriunde, ci într-o destinaţie de vis!

acum 252 zile

Ioana Grama a spus cel mai important "da" din viaţa ei! A fost cerută în căsătorie de bărbatul căruia îi va dărui primul copil. După ce a dat marea veste că este însărcinată acum, celebra bloggeriţa, nu mai poate de fericire. Are pe deget inelul pe care şi-l doreşte orice...

Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă

acum 254 zile

Carmen Grebenişan a intrat în bucătărie şi s-a apucat de gătit o tartă delicioasă! Frumoasa bloggeriță ne-a demonstrat că este o foarte bună gospodină.

1
2
3
4