Cautare: 542 rezultate dupa tagul "blonda"

Anna Lesko se crede "regina şoselelor"! Blondina nu dă doi bani pe Codului Rutier

acum 2 zile

Mai exact, fără să ţină cont de consecinţe, Anna Lesko s-a urcat pe liniile de tramvai şi a „driblat" astfel aglomeraţia din oraş. Dar de ce se grăbea aşa de tare? Nu, nu mergea la vreo întâlnire romantică, ci pentru a-i oferi băiatului ei o seară în familie. În liniştea...

Filmări în premieră! Blonda pentru care a fost părăsită Elena Ionescu are deja pofte! Unde l-a dus pe iubit

acum 9 zile

Fostul soţ al Elenei Ionescu nu îşi ascunde dragostea şi face tot posibill ca iubi să se simtă apreciată şi răsfăţată. Iar blondina profită din plin de lucrul acesta, şi nu se sfieşte să îi spună iubitului ceea ce îşi doreşte.

Star Matinal. Gabi Torje, surprins cu o blondă misterioasă

acum 27 zile

Spunea el că nu mai iubeşte, că nu mai vrea nicio domnişoară, dar ce să vedeţi? Paparazzii l-au prins în fapt! Avem imagini exclusive cu Gabi Torje, în compania unei blonde misterioase.

Star News. Sânziana Buruiană a fost înşelată! Este cea mai grea perioadă din viața ei

acum 27 zile

Sânziana Buruiană a fost înşelată! Şi-a pierdut, de curând, tatăl, dar problemele nu s-au încheiat, pentru ea! Este cea mai grea perioadă, din viaţa blondinei! Sânziana tună şi fulgeră şi face un apel disperat

Acces Direct. Loredana Chivu, urmărită şi hărţuită de un individ periculos? Celebra blondă e speriată de moarte!

acum 28 zile

Terorizată şi speriată de moarte! Aşa spune Loredana Chivu că se simte, de când un bărbat misterios a urmărit-o timp de 7 ore.

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

acum 48 zile

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

Star News. Viața fabuloasă a celui mai admirat cuplu monden

acum 49 zile

Detalii neştiute, din viaţa fabuloasă a celui mai admirat cuplu monden! El e un super bogătaş şi deţine maşini de milioane de euro! Iar ea este o blondă focoasă, cu un zâmbet cuceritor şi forme perfecte.

Victor Slav, surprins alături de o blondă focoasă!

acum 50 zile

Victor Slav a fost surprins alături de o blondă focoasă! Iar noi avem dovada şi ştim şi cine este domnişoara! Am aflat totul despre prima femeie cu care s-a afişat Victor, după despărţirea de bombardieră!

Star Matinal e pe val. Cristina a băgat divorț de Nicolae Guță. Blonda nu vrea să facă testul de paternitate?

acum 52 zile

Nici bine nu s-au bucurat de venirea pe lume a noului membru al familiei că acum divortează. Nicolae Guţă şi Cristina au decis să pună capăt mariajului.

Star Matinal. Cum o răsfață bogătașul Zed pe iubita lui

acum 55 zile

Ce se întâmplă când pui în aceeaşi ecuaţie o blondă apetisantă şi bolizi cu mulţi cai putere? Vă spunem noi, rezultatul este wow! Noemi Demeter, căci despre ea este vorba, este cunoscută în mediul online nu doar pentru formele sale senzuale, ci şi pentru turele pe care le dă prin...

Crina Abrudan, alături de un milionar excentric pe plajele din Mykonos

acum 72 zile

Noi ştiam că frumoasa Crina Abrudan este prezentă în cele mai exclusiviste locuri, însă de data aceasta nu locaţia ne-a mirat, ci prezenţa unui milionar excentric lângă blondină. Nici prin cap nu vă trece alături de cine s-a distrat Crina!

Agenția Vip. Simona Traşcă, sub semnul blestemului? Blonda primește răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări

acum 86 zile

Simona Traşcă, sub semnul blestemului? Vedeta are parte de ghinioane pe bandă rulantă. Focoasa blondă primeşte răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări de la astrologul care i-a prezis cumpăna Marinelei Chelaru.

Elena Udrea nu scapă de probleme! Blonda de la Cotroceni a fost nevoită să plece urgent de acasă

acum 92 zile

Elena Udrea face ce face şi nu scapă de probleme! Abia întoarsă în ţară, fosta blondă de la Cotroceni a fost nevoită să plece urgent de acasă, în mijlocul zilei, pentru a rezolva o situaţie care nu suporta amânare.

Ianis Zicu, surprins în compania unei blonde

acum 104 zile

Paparazzii spynews.ro l-au suprins pe Ianis Zicu în compania unei domniţe blonde. Cum s-a comportat antrenorul alături de cea cu care a ieşit la restaurant

Sexy milionareasa, party de pomină scăldat în lux!

acum 106 zile

A avut un party de pomină scăldat în lux, cu invitaţi unul şi unul. O milionăreasă din Bucureşti a adunat toată crema showbizzului la petrecerea sa. Şi asta nu e tot! Senzuala blondă are o casă ca în filme, în care ascunde un dressing ce seamănă izbitor cu un magazin de lux din...

Nick Rădoi și-a dus noua iubită într-o vacanţă de vis

acum 116 zile

Nick Rădoi a trecut peste despărţirea de Mădălina Apostol! Milionarul s-a afişat la braţ cu o blondină, ba mai mult decât atât cei doi au plecat într-o vacanţă de vis.

Fenomenul Mukbang continuă la Agenția Vip. Iasmina Halas, una dintre cele mai sexy blonde din showbiz, testul adevărului

acum 126 zile

Ai impresia că trăieşte doar cu apă şi aer, dar adevărul este altul! Cea mai sexy apariţie din showbizul autohton, provocare de-ţi lasă apă-n gură! Fenomenul Mukbang continuă la Agenţia VIP!

Bianca Dăguşanu şi Alex Bodi au plecat într-o altă vacanţă de lux

acum 127 zile

Bianca Dăguşanu şi Alex Bodi o ţin din vacanţă în vacanţă şi iubirea lor pare mai mare ca niciodată. Destinația este una la care multă lume doar visează, iar imaginile sunt spectaculoase!

Ce nu face soțul Andei Adam pentru ea!

acum 129 zile

Anda Adam are o siluetă de vis pe care şi-o menţine cu mult sport şi o dietă echilibrată. Blonda pune mare preţ pe picioarele ei sexy, dar şi pe posteriorul bombat pe care şi-l afişează cu fiecare ocazie. Mai mult, când vine vorba de el, vedeta îşi subordonează soţul, iar...

Nu aţi mai văzut-o niciodată într-o asemenea ipostază! Loredana Chivu face sala pe tocuri!

acum 153 zile

Este sexy, are forme de invidiat şi e tonifiată din cap până în picioare. O astfel de siluetă se menţine cu muncă multă, iar Loredana Chivu ştie asta cel mai bine. Blondina a acceptat provocarea colegei noastre, Mădălina Bălan, şi ne-a demonstrat că ea nu se dă în lături de la...

1
2
3
4
5
»