Cautare: 71 rezultate dupa tagul "bogdan boanta"

Răi da buni. Bogdan Boantă, gest surprinzător pentru Cocuța! Îi oferă flori zi de zi

acum 275 zile

Detaliu neştiut din viaţa finaliştilor Asia express. Bogdan Boantă, gest surprinzător pentru Cocuţa! Îi oferă flori în fiecare zi! Cei doi dansatori au botezat copilului unei foste asistente tv, iar relaţia lor s-a schimbat neaşteptat!

Cocuţa şi Bogdan Boantă, viața după Asia Express!

acum 336 zile

Au trăit cea mai dură experienţă, dar prietenia lor a rezistat dincolo de toate conflictele! Cum li s-a schimbat viata după Asia Express şi în ce au investit banii câştigaţi aflăm astăzi, în direct de la Cocuţa şi de la Bogdan Boantă.

Răi da' buni. Cum arată Bogdan Boantă cu păr! Fostul concurent de la Asia Express probează peruci

acum 388 zile

Boantă îi face concurenţă Cocuţei? Cum arată fostul concurent de la Asia Express şi cât i-a crescut părul la nici o lună de la implant?

Scena Misterelor. Masca Omul crăpat. Pepe și Bogdan Boantă citesc știri cu gura strâmbată de un aparat special

acum 401 zile

Pentru a afla cine este în spatele măștii Omul crăpat, Pepe și Bogdan Boantă trebuie să citească știri cu gura strâmbată de un aparat special.

Scena Misterelor. Masca Cavalerul în armură. Diana Munteanu și Bogdan Boantă urcă pe taurul mecanic

acum 401 zile

Masca Cavalerul în armură. În lupta pentru indicii de la Scena Misterelor au intrat Diana Munteanu și Bogdan Boantă sunt desemnate să urce pe taurul mecanic. Care dintre ele va rezista cel mai mult în șa, veți în clipul de sus.

Scena Misterelor. Masca Zeus. Test de cultură generală pentru Diana Munteanu și Bogdan Boantă

acum 402 zile

Pentru a afla cine este în spatele măștii Diana Munteanu și Bogdan Boantă trebuie să răspundă la câteva întrebări de cultură generală.

Echipele șoc de la Asia Express au făcut haos în bucătăria Chefi la cuțite

acum 407 zile

Echipele șoc de la Asia Express au făcut haos în bucătăria Chefi la cuțite. Ana Morodan, Bogdan Boantă și Cocuța stau față-n față cu momentele în care au gătit pentru cei trei chefi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Bogdan Boantă, primele declarații după operație: Mi-am făcut un implant de păr după experiența Asia Express

acum 407 zile

În direct, în cadrul emisiunii Răi da buni, Bogdan Boantă a făcut primele declarații după operație. „Mi-am făcut un implant de păr după experiența Asia Express”, a declarat acesta.

Cele mai spumoase echipe din Asia Express, show la puterea a patra la Chefi la cutițe

acum 410 zile

Abia întorşi din Asia Express, au trecut direct în bucătărie! A venit rândul celor două cupluri de senzaţie: Morodan şi Teleşpan , împreună cu Bogdan Boantă şi Cocuţa să demonstreze că se descurcă îndiferent de situaţie

Haos în bucătăria Chefi la Cuțite! Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă gătesc mâncare indiană

acum 411 zile

Cei patru prieteni, Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, au venit la "Chefi la Cutite" cu trei preparate indiene tradiționale, în amintirea Asia Express: chicken tikka masala, dal-linte cu curry și paratha-pâinici specifice.

Cocuța și Boantă primesc un elefant auriu. Au ajuns primii la Gina, la ultima probă

acum 447 zile

Cocuța și Bogdan Boantă primesc de la Gina Pistol un elefant auriu pe care îl pot folosi la o viitoare probă. Cei doi concurenți au terminat primii ultima provocare.

Bogdan Boantă a ajuns pe mâinile medicilor! Cocuța, la un pas să renunțe la competiție

acum 452 zile

Bogdan Boantă a cedat! Medicii au intervenit de urgenţă! Iar Cocuţa a fost la un pas să renunţe la competiţie. A ajuns la capătul puterilor! Asia Express se apropie de final şi este din ce în ce mai greu.

Bogdan Boantă a avut nevoie de intervenţia medicului! "Nu mai am forţă. M-au luat şi frisoanele!"

acum 453 zile

După ce cu o zi înainte, Robert a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de transport către spital, o enterocolită fiind cea care i-a dat mari bătăi de cap pentru o zi şi jumătate, a venit rândul lui Bogdan să ceară intervenţia medicului.

Bogdan Boantă se simte foarte rău după ce a băut thandai, băutura preferată a sportivilor din India. Cocuța: Dacă văd sau dacă aud, o să vomit și eu!

acum 455 zile

Bogdan Boantă, colegul Cocuței de la Asia Express, se simte rău după ce bea thandai, băutura energizantă tradițională folosită de sportivii din India.

Cocuța şi Bogdan Boantă au câștigat proba: Nici n-am putut să ne bucurăm că am ajuns primii, de nervi

acum 459 zile

Cocuța şi Bogdan Boantă au câștigat proba pentru eliminare. ”Nici n-am putut să ne bucurăm că am ajuns primii, de nervi”, a spus Cocuța la finalul întrecerii.

Concurenții din Asia Express au plecat la vânătoare de indience! Bogdan Boantă: Cum vedeam câte o doamnă, haț pe ea. Nu stam la explicații

acum 459 zile

În această probă, vedetele din Asia Express au plecat într-o adevărată vânătoare de indience! Concurenții trebuie să le ofere câte un cadou. ”Cum vedeam câte o doamnă, haț pe ea. Nu stam la explicații”, a spus Bogdan Boantă.

Cocuța şi Bogdan Boantă, speriați de un gândac de bucătărie uriaș: Mă gândesc cu groază ce s-ar întâmpla dacă s-ar urca pe mine...

acum 459 zile

Cocuța şi Bogdan Boantă își caută cazre și au ajuns într-o casă unde au găsit un gândac de bucătărie uriaș. ”Mă gândesc cu groază ce s-ar întâmpla dacă s-ar urca pe mine...”, a spus Cocuța.

Revedere cu scântei. Cocuța îl respinge pe Bogdan Boantă: Mă simt repetenta clasei. Îmi pare rău că o să plecăm acasă...

acum 460 zile

Revedere cu scântei pentru una dintre echipele din Asia Express. Cocuța îl respinge pe Bogdan Boantă, partenerul ei. ”Mă simt repetenta clasei. Îmi pare rău că o să plecăm acasă...”, a spus aceasta.

Cocuţa şi Bogdan, blocaţi pe o barcă! "Ne învârteam ca în ceşcuţele din tiribombele de la noi din ţară"

acum 466 zile

Misiune cu peripeţii pentru Cocuţa şi Bogdan! Cei doi au rămas blocaţi pe o barcă din bambus din cauză că nu reuşeau să dea la vâsle corect!

Cocuța, transformată în indiancă de localnice!: ”M-au pieptănat, bibilit. Vrem nu vrem, aștia ne însoară!”

acum 468 zile

Cocuța este îmrăcată și machiată ca indiancă de localnicele din orașul unde s-au oprit pentru a căuta cazare. ”M-au pieptănat, bibilit. Vrem nu vrem, aștia ne însoară!”, a spus concurenta din Asia Express.

1
2
3
4