Cautare: 272 rezultate dupa tagul "bogdan"

Provocări nebune cu Jador. Cum s-a descurcat artistul

acum 66 zile

Provocări nebune cu Jador. Cum s-a descurcat artistul la jocurile amuzante de la „Showbiz Report”!

Campania Ajut eu! Neatza cu Răzvan și Dani. Bogdan a trecut prin 12 chimioterapii și 12 radioterapii

acum 225 zile

Bogdan a învățat, mult prea devreme, că în viață trebuie să lupți cu durerea și boala.

Ajut eu! Bogdan a trecut prin 12 chimioterapii și 12 radioterapii

acum 225 zile

Bogdan a învățat, mult prea devreme, că în viață trebuie să lupți cu durerea și boala.

Star News. Primele imagini cu iubita lui Bogdan de la Insula Iubirii

acum 280 zile

Primele imagini cu iubita lui Bogdan, de la "Insula Iubirii". După ce a trecut printr-un divorţ dureros, fostul soț al lui Hannelore şi-a găsit, din nou, fericirea şi se iubește cu o brunetă sexy. Iar relaţia este una asumată.

Insula Iubirii. Gia şi Bogdan au făcut anunţul: Nu mai suntem împreună! Ne-am despărţit pentru că relaţia nu mergea

acum 303 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de la Insula Iubirii, Gia şi Bogdan au anunţat că nu mai sunt împreună! Fiecare a mers pe drumul lui

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 303 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Gia, dezamăgită de comportamentul lui Bogdan la Insula Iubirii: Nu mă mai regăsesc, m-am diluat. E cazul să o luăm pe drumuri diferite

acum 315 zile

Gia, concurentă la Insula Iubirii, a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

Insula Iubirii. Bogdan și Gia, la ceremonia focului: Am vrut să văd cum reacționează când mă vede cu o altă femeie

acum 315 zile

Bogdan încearcă să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită. Totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Insula Iubirii. Gia și Bogdan, față-n față la ceremonia focului: Fetele au vrut să se distreze și tu ai vrut să le faci pe plac!

acum 315 zile

Gia și Bogdan sunt față-n față la ceremonia focului, iar concurenta vrea să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Insula Iubirii. Bogdan și ispita Irina, o ultimă discuție înainte de despărțire: Las-o pe Gia să-și facă o familie, tu ai rămas la stadiu de copil

acum 316 zile

Irina și Bogdan au parte de câteva minute împreună, înainte ca ispita să plece de pe insulă. Concurentul află părerea frumoasei blonde la adresa lui.

Insula Iubirii. Bogdan, întrebări indecente pentru partenerii de la întâlnire: Adrian, te vezi într-un trio cu mine și cu Dana?

acum 316 zile

Bogdan le pune întrebări indecente lui Adrian și ispitei Dana. Concurentul vrea să știe care sunt fanteziile amoroase ale celor doi parteneri de la dream date, dar nu primește răspunsurile pe care și le-ar fi dorit.

Insula Iubirii. Ispita Dana, la dream date cu doi bărbați: Bogdan e libidinos rău de tot, mă simt hărțuită de el

acum 316 zile

Ispita Dana, Adrian și Bogdan au parte de un dream date în trei, dar atmosfera nu este atât de plăcută, mai ales atunci când ispita nu poate scăpa de privirile fostului iubit al Giei.

Insula Iubirii. Adrian merge la echitație cu Dana și Bogdan, dar calul nu îl ascultă: Opriți-l! Nu mai vreau, îmi ajunge!

acum 316 zile

Adrian are parte un moment puțin stânjenitor în timpul dream date-ului cu Dana și Bogdan. Cei trei vor să călărească, dar pe Adrian calul nu prea îl ascultă, iar concurentul se sperie.

Insula Iubirii. Dana, Bogdan şi Adrian au format un triunghi amoros la ultima petrecere în formulă completă!

acum 323 zile

Dana, Bogdan şi Adrian au format un triunghi amoros la ultima petrecere în formulă completă! Ce părere a avut ispita atunci când a fost întrebată dacă vrea să facă sex în trei?

Insula Iubirii. Gia, după experienţa de pe Insula Iubirii: E puţin stresant! Îţi trebuie un psihic destul de bun!

acum 323 zile

Gia, iubita lui Bogdan, a vorbit despre experienţa trăită pe Insula Iubirii!

Insula Iubirii. Fantezia neîmplinită a lui Bogdan, sexul în trei! Cum primește ispita Dana propunerea indecentă

acum 329 zile

Bogdan de la Insula Iubirii își dezvăluie fantezia lui neîmplinită, sexul în trei, dintre doi bărbați și o femeie. Iată cum a primit ispita Dana propunerea indecentă.

Insula Iubirii. Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat! Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor!

acum 337 zile

Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra! Cei doi s-au pipăit şi chiar s-au sărutat!

Insula iubirii. Gia a decis să rupă brăţara de cuplu şi să petreacă două zile alături de Adrian

acum 337 zile

Gia pare hotărâtă să dea uitării tot ce a însemnat relaţia ei cu Bogdan şi să meargă mai departe! Concurenta a decis să rupă brăţara de cuplu şi să petreacă două zile alături de Adrian.

Scene șocante pe Insula Iubirii! Bogdan și Costas s-au sărutat și s-au atins în zone intime

acum 343 zile

Petrecere tematică la care au participat concurenții de pe Insula Iubirii, a fost un mediu propice pentru a se desfășura. Scenele șocante nu au lipsit. Bogdan și Costas s-au sărutat și s-au atins în zone intime, în fața celorlalți concurenți.

Date istoric pe Insula Iubirii! Bogdan și Adrian au mers la o întâlnire romantică și au avut parte de gesturi intime

acum 343 zile

Prima întâlnire romantică dintre doi bărbați, pe care a avut-o vreodată Insula Iubirii, a avut loc între Bogdan și Adrian. Bărbații s-au comportat ca doi îndrăgostiți și și-au oferit gesturi romantice.

1
2
3
4
5
»