Cautare: 107 rezultate dupa tagul "brazilia"

Smiley News. Povestea lui Pedro Alvares Cabral, exploratorul care a descoperit Brazilia

acum 33 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, povestea lui Pedro Alvares Cabral, exploratorul care a descoperit Brazilia.

Coafură rezistă! Delia atârnă de părul Luanei Cayres

acum 43 zile

Delia, frumoasă jurată iUmor, a fost ridicată în aer de Luana Cayres cu ajutorul părului.

Moment incredibil la iUmor! Luana Cayres a dansat samba atârnată de păr!

acum 43 zile

Luana Cayres, din Brazilia, a adus pe scenă iUmor cel mai tare dans de samba. Frumoasă dansatoare a fost suspendată de par în timp ce dansa.

Smiley News: Așa se merge în croazieră, în izolare!

acum 55 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", cum isi petrece timpul un cuplu la izolare.

Star News. Sânziana Negru, o celebră bloggerită, prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia

acum 131 zile

Sânziana Negru, o celebră bloggerită din România, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Brazilia. Peste 100 de mii de oameni au devenit violenţi, iar poliţia a intervenit în forţă pentru a-i putea dispersa.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Jaf armat în Brazilia: Prințule, cum bag în viteză?

acum 173 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un jaf armat în Brazilia.

Chefi la cuțite. Doru Ungureanu gătește preparatul național brazilian: Se zice că ar fi mâncarea sclavilor. În română este tradus ca fasole cu cârnați

acum 209 zile

Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, vine în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. În limba română, preparatul este tradus ca fasole cu cârnați.

Desert brazilian la Chefi la cuțite! Marwin Chester, fotograf, adoră să stea în bucătărie: Îmi place să gătesc!

acum 209 zile

Marvin din Brazilia a venit la Chefi la cuțite să-și arate iscusința din bucătărie. Concurentul le gătește juraților o budincă cu lapte în stil brazilian.

Daniela Crudu a mărturisit cum se vede ea în ipostaza de mamă: Vreau un copil

acum 307 zile

Daniela Crudu a mărturisit în nenumărate rânduri cât de mult îşi doreşte un copil. Vedeta ne-a dezvăluit cum se vede ea în ipostaza de mamă, dar şi că încă mai crede că îşi va găsi sufletul pereche

Daniela Crudu este răsfăţată de iubitul milionar din vacanţă în vacanţă! Ce destinaţii exotice au ales cei doi pentru a se relaxa!

acum 307 zile

Daniela Crudu este îndrăgostită lulea de noul ei iubit, un milionar, care o plimbă din vacanţă în vacanţă... Ei, şi cum altfel să ţii o femeie precum Cruduţa lângă tine. Spunem asta pentru că după vacanţa romantică din Brazilia, cei doi au zburat către o nouă desinaţie de...

Smiley news. Cum să faci cea mai bună audienţă! Jaf armat filmat live la post de radio din Brazilia

acum 416 zile

Un jaf armat a fost transmis în direct la un post de radio din Brazilia! Prezentatori şi invitati, in micul platou al statiei radio își vedeau linistiti de emisiune, cand, din senin, trei indivizi au intrat peste ei.

Smiley News. Cel mai tare comentator din Brazilia

acum 474 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum comentează un meci un comentator din Brazilia.

O instructoare de zumba din Brazilia a dat testul gătitului la Chefi la cuţite! Camila Marţian: "Am pregătit o reţetă pe care o fac de Crăciun în ţara mea!"

acum 559 zile

Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, a dat proba gătitului în faţa celor trei chefi! A gătit ciolan afumat în sos de vin roşu cu orez!

Scandal la finala Miss BumBum din Brazilia! Două concurente aproape s-au luat la bătaie!

acum 563 zile

Scene haotice în ultima ediție a Miss BumBum, concursul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, după ce una dintre concurente a acuzat-o pe marea câştigătoare de fraudă. La scurt timp după ce Ellen Santana, 31 de ani, a fost încoronată Miss BumBum, Aline Uva, 27 de ani, a...

Smiley News: De ce nu e bine să stai mereu pe telefon

acum 579 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai stupid jaf din Belgia.

Smiley News. Emiluţ, cel mai tare dansator din Brazilia

acum 605 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Lorelai, fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul ei: "Am fost invitată în Brazilia să cânt pentru persoanele cu boli rare"

acum 618 zile

Fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul şi voinţa ei s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Spectacol în stil brazilian! Demonstrație de capoeira

acum 625 zile

Demonstrație de capoiera în stil brazilian, pe platourile de la Prietenii de la 11.

Smiley News! Cele mai bune metode de sărit gardul

acum 684 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu cel mai tare artist din Brazilia.

Smiley News! Cel mai tare artist din Brazilia

acum 684 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu cel mai tare artist din Brazilia.

1
2
3
4
5
»