Cautare: 99 rezultate dupa tagul "brazilia"

Daniela Crudu a mărturisit cum se vede ea în ipostaza de mamă: Vreau un copil

acum 15 ore

Daniela Crudu a mărturisit în nenumărate rânduri cât de mult îşi doreşte un copil. Vedeta ne-a dezvăluit cum se vede ea în ipostaza de mamă, dar şi că încă mai crede că îşi va găsi sufletul pereche

Daniela Crudu este răsfăţată de iubitul milionar din vacanţă în vacanţă! Ce destinaţii exotice au ales cei doi pentru a se relaxa!

acum 15 ore

Daniela Crudu este îndrăgostită lulea de noul ei iubit, un milionar, care o plimbă din vacanţă în vacanţă... Ei, şi cum altfel să ţii o femeie precum Cruduţa lângă tine. Spunem asta pentru că după vacanţa romantică din Brazilia, cei doi au zburat către o nouă desinaţie de...

Smiley news. Cum să faci cea mai bună audienţă! Jaf armat filmat live la post de radio din Brazilia

acum 108 zile

Un jaf armat a fost transmis în direct la un post de radio din Brazilia! Prezentatori şi invitati, in micul platou al statiei radio își vedeau linistiti de emisiune, cand, din senin, trei indivizi au intrat peste ei.

Smiley News. Cel mai tare comentator din Brazilia

acum 166 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum comentează un meci un comentator din Brazilia.

O instructoare de zumba din Brazilia a dat testul gătitului la Chefi la cuţite! Camila Marţian: "Am pregătit o reţetă pe care o fac de Crăciun în ţara mea!"

acum 252 zile

Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, a dat proba gătitului în faţa celor trei chefi! A gătit ciolan afumat în sos de vin roşu cu orez!

Scandal la finala Miss BumBum din Brazilia! Două concurente aproape s-au luat la bătaie!

acum 256 zile

Scene haotice în ultima ediție a Miss BumBum, concursul pentru cel mai frumos posterior din Brazilia, după ce una dintre concurente a acuzat-o pe marea câştigătoare de fraudă. La scurt timp după ce Ellen Santana, 31 de ani, a fost încoronată Miss BumBum, Aline Uva, 27 de ani, a...

Smiley News: De ce nu e bine să stai mereu pe telefon

acum 271 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai stupid jaf din Belgia.

Smiley News. Emiluţ, cel mai tare dansator din Brazilia

acum 297 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Lorelai, fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul ei: "Am fost invitată în Brazilia să cânt pentru persoanele cu boli rare"

acum 311 zile

Fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul şi voinţa ei s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Spectacol în stil brazilian! Demonstrație de capoeira

acum 318 zile

Demonstrație de capoiera în stil brazilian, pe platourile de la Prietenii de la 11.

Smiley News! Cele mai bune metode de sărit gardul

acum 376 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu cel mai tare artist din Brazilia.

Smiley News! Cel mai tare artist din Brazilia

acum 376 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu cel mai tare artist din Brazilia.

Smiley news: Motocicliști care fac mici demonstrații în centrul Braziliei

acum 446 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, câțiva motocicliști care fac mici demonstrații în centrul Braziliei.

Marina Ruy Barbosa din ”O Cenușăreasă la Rio” e considerată una dintre cele mai frumoase femei din Brazilia

acum 479 zile

Happy Channel îți oferă în exclusivitate serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 22.00.

Smiley News. Cum se livrează un colet în Brazilia

acum 483 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum se livrează un colet în Brazilia.

Smiley News. Elefantul indian s-a apucat de fumat

acum 483 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, elefantul indian care s-a apucat de fumat.

Smiley News. Ce fac brazilienii când sunt inundații

acum 483 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, ce fac brazilienii când sunt inundații.

Cel mai tare creator de modă a realizat rochia de mireasă. Aceasta a fost cusută cu fir de aur alb

acum 488 zile

Așa ceva nici în filme nu vezi! Cea mai spectaculoasă și scumpă nunta a anului a avut loc în Brazilia.

Carnavalul de la Rio a umplut capitala Braziliei de culoare și mulți turiști

acum 517 zile

Carnavalul de la Rio a început, iar capitala Brazilei este neîncăpătoare pentru turiști.Milioane de persoane deghizate dansează și se distrează la faimoasa petrecere.

A început distracția la Rio! Milioane de persoane au ieșit în stradă

acum 527 zile

Cod roșu de petrecere! Brazilia a devenit capitala internațională a distracției. Timpe de cinci zile, milioane de turiști din lumea întragă se adună pentru a se bucura de energia carnavalului de la Rio.

1
2
3
4
5