Cautare: 1290 rezultate dupa tagul "bucatar"

Cele mai comandate preparate grecești

acum 4 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai comandate preparate grecești.

Reţeta lui Vlăduţ: Ciocolată de casă - desertul zilei

acum 4 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține lapte praf, zahar, apa, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "ciocolata de casa".

Reţeta lui Vlăduţ: Schmetterling

acum 5 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi file, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Schmetterling".

Alexandra (Ale) si Andra Nicolin, momente tensionate

acum 6 zile

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Vasile Turnău (Lică), bucătarul șef din casa "Mireasa"! A făcut gogoși pentru Alexandra (Ale)!

acum 6 zile

Dacă tot nu poate împărți camera cu Alexandra (Ale), Vasile Turnău (Lică) e gata să scoată un as din mânecă pentru a o impresiona. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click...

Pedeapsa lui Ionuț, distracția tuturor! Concurentul se transformă într-un bucătar desăvârșit

acum 11 zile

O pedeapsă transformată în bucurie? Ionuț, Petronela și Lică, prieteni la cataramă și la gătit. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe...

Reţeta lui Vlăduţ: Ton fructat

acum 14 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține file de ton, ceapa verde, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ton fructat".

Reţeta lui Vlăduţ: Tăiței cu vinete

acum 15 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, parmezan, paște, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Tăiței cu vinete".

Hanca, mare chef în izolare

acum 15 zile

Hanca s-a facut mare chef in izolare. Fostul dinamovist isi indulceste sotia gravida si copilul cu specialitati. Fotbalul in Polonia se va relua la sfarsitul lunii.

Coaste cu măsline. Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

acum 16 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține coaste de porc, măsline, usturoi verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste cu măsline".

Clejani au petrecut în stil mare de 1 mai

acum 22 zile

Viorica și Ioniță de la Clejani si-au angajat bucatar de 1 mai.

Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Penne Quattro Formaggi, un preparat cu patru tipuri de brânzeturi

acum 23 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paste, branza, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Penne Quattro Formaggi".

Chef Cătălin Scărlătescu, intervu din izolare: Îmi e dor de platoul de filmare

acum 25 zile

1 Mai de modă veche. Cheful suprem din bucătărie, Cătălin Scărlătescu, face mici la iarbă verde.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre victoria de la Titani la Cuțite: Vă rog să-mi iertați ieșirile. Mi-am dorit foarte mult să câștig

acum 26 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit la Xtra Night Show despre victoria de la Titani la Cuțite. ”Vă rog să-mi iertați ieșirile. Mi-am dorit foarte mult să câștig”, a declarat acesta.

Visul ascuns al lui Sorin Bontea: Îmi doresc un băruleț în Caraibe. I-am propus soției să vindem tot

acum 27 zile

Sorin Bontea vorbește la Xtra Night Show despre marea lui dorință. ”Îmi doresc un băruleț în Caraibe. I-am propus soției să vindem tot”, a declarat celebrul chef.

Povestea de succes a lui chef Sorin Bontea: Nici nu mi-a trecut prin cap că voi ajunge la televizor. Am început să muncesc la 16 ani

acum 27 zile

Sorin Bontea își dezvăluie la Xtra Night Show povestea de succes. ”Nici nu mi-a trecut prin cap că voi ajunge la televizor. Am început să muncesc la 16 ani”, a declarat celebrul chef.

Reţeta lui Vlăduţ: Plăcintă cu mici

acum 28 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne de mici, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "plăcintă cu mici".

Reţeta lui Vlăduţ: Spanakopita - o plăcintă grecească

acum 30 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține foi de plăcintă, spanac, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Spanakopita ".

George Florescu, un bucătar de nota 10!

acum 32 zile

Si cu numarul 10 pe sortz: George Florescu! Mijlocasul lui U Cluj e de 10 in bucatarie! De 4 ani e vegan si pregateste retete speciale, cu care isi da gata toata familia!

Lingură cu vârf, un mic dejun foarte sănătos. Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

acum 35 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fructe, ciocolată, banane, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lingură cu vârf".

1
2
3
4
5
»