Cautare: 690 rezultate dupa tagul "caini"

În Cluj întâlnim o spălătorie automată, în aer liber, dedicată câinilor

acum 7 zile

În Cluj întâlnim o spălătorie automată, în aer liber, dedicată câinilor! Oamenii care vor sa îşi menţină prietenii necuvântători curaţi, fără să se chinuiască în baia personală, pot beneficia de serviciile unei spălătorii cu toate condiţiile asigurate.

Gest revoltător al unei măicuţe de la o mănăstire din Prahova!

acum 14 zile

Ea a fost surprinsă în timp ce a abandonat, pe câmp, mai mulţi câini. Potrivit martorilor, femeia ar fi dus animalele înt-un sac legat la gură şi le-ar fi lăsat lângă o grămadă de gunoaie. A fost descoperită chiar de la viceprimarul localităţii, care a sesizat poliţia locală.

Anchetă în judeţul Galaţi! Șapte câini și o pisică au fost otrăviți în satul gălățean Braniștea

acum 30 zile

Anchetă în judeţul Galaţi după ce mai mulţi câini şi pisici au murit din cauza unei substanţe interzise în România! Oamenii din satul Braniştea au început să găsească încă de duminică bucăţi de carne otrăvită, aruncate pe lângă gardurile celor care au animale.

Copil de nouă ani mutilat de câinii vecinilor

acum 71 zile

Un copil de nouă ani din Arad a fost sfâşiat de doi câini ai unui vecin. Părinţii spun că animalele ar fi scăpat din curte şi l-ar fi atacat în parc, în timp ce se plimba cu bicicleta. Băiatul a fost operat de urgenţă şi are nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Vecinii...

Copil sfâșiat de câinii adoptați. Incidentul s-a petrecut în orașul Arad

acum 71 zile

Incident şocant în Arad! Un copil de 9 ani a ajuns la spital muşcat pe tot corpul de câinii pe care vecinii lui i-au adoptat de la un adăpost. Băiatul ar fi fost atacat de animale când venea acasă, pe bicicletă. Ţipetele i-au alertat pe vecini şi, astfel, a fost salvat. Dar urmele...

Pechinezii, câinii preferați ai românilor

acum 79 zile

Românii au devenit mari iubitori de animale de companie. Unul din trei are un căţel sau o pisică. Nu toţi caută un exemplar de rasă. De pildă, datele din registrul oficial al câinilor cu stăpân arată că cei mai numeroşi patrupezi adoptaţi sunt maidanezii. Dar când vine vorba de...

Dermatitele, extrem de periculoase pentru câini: "Pot să apară din cauza alimentației"

acum 79 zile

Veterinarii trag un semnal de alarmă: dermatitele îi pot afecta extrem de rău pe câini. Aceste eczeme pot apărea în general din cauza alimentației.

Smiley news: Câinii care reprezintă prefect echipa de la Neatza

acum 84 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un clip amuzant care reprezintă perfect echipa matinalului

Câinii și pisicile pot fi prieteni? Specialistul are răspunsul

acum 90 zile

Câinii si pisicile pot fi prieteni? Specialistul vorbește despre acest subiect controversat. Cele două animale se pot înțelege sub anumite condiții.

Răzvan, despre imaginea lui Dani din fiecare dimineață: "Te urmăreau doi câini, nu să-ți ia mâncarea, ci să-ți dea!"

acum 93 zile

Răzvan nu contenește cu glumele la adresa colegului său Dani, mai ales când vine la muncă foarte morocănos.

Mihai Nae dresează câini de la 14 ani și sunt cei mai tari campioni

acum 96 zile

Mihai Nae dresează câini de la 14 ani și sunt cei mai tari campioni.

Ce trebuie să oferim câinilor: mâncare gătită sau specială?

acum 111 zile

Ce trebuie să oferim câinilor: mâncare gătită sau specială? Specialistul ne dă cele mai bune sfaturi despre alimentația câinilor.

Oana Roman: „Pentru mine, a avea un câine a fost o salvare”

acum 111 zile

Oana Roman este o mare iubitoare de animale. Vedeta spune că, pentru ea, a avea un câine a fost o salvare”

Un polițist din Constanța reabilitează, în timpul liber, câinii abuzați de stăpâni

acum 118 zile

Luptele de câini au luat amploare în România. Departe de ochii celor mai mulţi dintre noi, există animale care sunt rănite, abandonate sau traumatizate prin antrenamente dure, menite să le crească agresivitatea.

Studio foto numai pentru câini și pisici

acum 128 zile

Animalele de companie din Ucraina pot beneficia acum de o şedinţă foto de senzaţie! Un fotograf din Liov a deschis primul studio dedicat câinilor şi pisicilor. Însă nicio sesiune foto nu începe până când patrupedele sunt aranjate cu grijă, astfel încât să arate perfect.

Cursa alături de animalelel de companie, în Manila

acum 138 zile

O mie de iubitori de animale şi prietenii lor necuvântători s-au aliniat startului unei curse mixte, în Manila. Alergarea în scop caritabil a avut loc, la alegere, pe o distanţă de un kilometru şi jumătate, trei sau cinci.

Ultimul concurs de sănii trase de câini din acestă iarnă, din Harghita, s-a desfăşurat într-un peisaj deprins parcă din Alaska!

acum 139 zile

Frumoasele exemplare de Malamut de Alaska, Husky şi Samoyed şi-au încordat muşchii pentru a scoate cel mai bun timp pe traseul de câţiva kilometri. Şi s-au simţit ca acasă, pe stratul de zăpadă de peste un metru.

O tânără din Neamţ a fost atacată de o haită de câini fără săpân

acum 139 zile

Scene dramatice au fost surprinse şi la Bicaz, în Neamţ, unde o tânără a fost atacată de o haită de câini fără săpân. S-a apărat cu o incredibilă prezenţă de spirit şi a avut noroc şi cu oamenii care au ţipat de la geamuri, treziţi de lătratul maidanezilor. În timp ce...

Cinci câini din padocul din Galați au fost găsit morți în cuști

acum 140 zile

Frigul siberian face victime şi în rândul animalelor! Cinci câini din padocul din Galaţi au murit, îngheţaţi în cuşti. Problema este că îngrijitorii nu reuşesc să se descurce. Cu toate că au pus paie în culcuşul animalelor, acestea se îmbolnăvesc pe capete.

Câinii polițiști își încep cariera la Centrul Chinologic din Sibiu

acum 145 zile

Este o promoţie gălăgioasă, dar plină de elevi inteligenţi.Asta susţin instructorii de la Centrul Chinologic din Sibiu când vorbesc despre câinii pe care îi au în grijă. Înainte de a merge în misiune alături de poliţişti, patrupedele trebuie să treacă mai întâi pe la....

1
2
3
4
5
»