Cautare: 83 rezultate dupa tagul "calarasi"

Neatza cu Răzvan și Dani. Nea' Zambilă și Nea' Sandu din Călărașim campionii petrecerilor maraton de Crăciun

acum 105 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, petrece Crăciunul alături de prietenii săi de la Călărași, Nea' Zambilă și Nea' Sandu.

O femeie din Călăraşi, ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel

acum 125 zile

Susţine că ar fi fost ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel, de la un alt poliţist. O femeie din Călăraşi trece prin clipe de groază, de când a fost incriminată pe nedrept, după cum spune ea.

Ajut eu! O mamă, un tată şi şase copii fericiţi ne dau cea mai frumoasă lecţie de viață

acum 132 zile

Alexander Dorin are 34 de ani și este din jud. Călărași, comună Dorobanți, sat Vărăști. A avut piciorul drept amputat și protezat ulterior. Are un loc de muncă stabil la o firma care se ocupă de agricultură. Distanță de acasă până la locul de muncă este de 7-8 km; îi parcurge...

Duţă şi prietenii lui din Călăraşi culeg prunele, în direct, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 206 zile

Duţă şi prietenii lui din Călăraşi culeg prunele, în direct, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Răzvan Ciobanu era singur în maşină? Mara Bănică: Unde este domnul Cercel?

acum 344 zile

Moartea designerului Răzvan Ciobanu ridică multe semne de întrebare. De la modul în care fost găsit trupul fără suflare al creatorului, la declaraţiile prietenilor şi ale celor care l-au văzut în noaptea fatidică, toate duc la creionarea unor ipoteze şocante.

Duţă are oaspeţi la masa de Paşte! Prietenii din Călăraşi au venit în vizită la Bucureşti

acum 346 zile

Pentru că Marian Duţă a petrecut Crăciunul la ei, prietenii din Călăraşi au venit în vizită la Bucureşti de Paşte!

Alexandra şi-a pierdut ce avea mai scump pe lume: pe mama ei! Tânăra a dus-o, la spital, pe picioare ei, dar în câteva ore a luat-o între patru scânduri

acum 511 zile

Alexandra Cristina ne-a contactat spunându-ne că mama ei,Marin Vasilică, de doar 43 de ani, a decedat pe 19 octombrie la Spitalul Județean Călărași, cauza fiind hemoragie internă.

Detalii şocante, în cazul triplei crime care a îngrozit România! Florentina, fosta iubită a criminalului

acum 512 zile

Florentina, fosta iubită a lui Dani, care i-a rămas prietenă, spune că ştie exact ce l-ar fi împins pe adolescent să recurgă la un asemenea gest.

Detalii şocante, în cazul triplei crime care a îngrozit România! Dezvăluirile iubitei ciminalului

acum 512 zile

Elena e cea care i-a fost alături, în ultimul an, lui Dani, băiatul care ar fi ucis 3 persoane, mai exact familia care îl luase în plasament. Şi tot ea se pare că ar fi fost cea care l-a văzut ultima pe băiatul de 17 ani, înainte ca poliţia să-l prindă şi să-l încătuşeze!

Dezvăluirile tatălui filmat târâş în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi

acum 539 zile

A povestit, pas cu pas, ce s-a întâmplat înainte să fie filmat, târâş, pe genunchi în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Bărbatul, tată a doi copii, rămas văduv acum ceva vreme, spune că a fost aruncat din spital ca un câine.

Panică mare, într-un sat din judeţul Călăraşi! Locuitorii susțin că sunt bântuiți de un strigoi

acum 562 zile

De câteva luni, sătenii nu mai dorm noaptea de frică. Motivul? Un strigoi ar bântui satul lor, se plâng oamenii îngroziţi. Iar dacă reuşesc să pună geană pe geană, pentru câteva clipe, spun că sunt treziţi de sunetele ciudate pe care le aud în timpul nopţii.

Liviu s-a decis! Se întoarce în România definitiv: "Israela mi-a lăsat o casă veche în Călărași și patru terenuri"

acum 756 zile

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, vrea să vină în România. Tânărul susține că fosta soție i-a lăsat o casă veche în Călărași și patru terenuri.

Doi ani cu executare pentru un bărbat de 42 de ani din Călăraşi. Individul a spart contul de Facebook al fostei iubite

acum 790 zile

Un bărbat de 42 de ani din Călăraşi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru că a accesat ilegal contul de Facbook al fostei iubite. Timp de doi ani, bărbatul a intrat în mod constant pe pagina femeii şi a citit conversaţiile purtate de aceasta cu alte persoane

Amanta șefului mafiei, vie sau moartă?! Florentina Daniela Ion, parapsiholog: "Mariana Dobre practică prostituţia în Danemarca"

acum 1175 zile

Unul dintre cei mai periculoși mafioți din Italia iubea cu foc o româncă şi trăia viaţă de nabab în Călăraşi. Chiar dacă din 2011 era căutat de poliţia din toată lumea, bărbatul nu avea nici o grijă în casa cochetă din România. Asta până când, femeia cu care se iubea, l-a...

Județele Caraș Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța se află sub incidența unui cod galben valabil până astăzi la ora 17

acum 1178 zile

Jumătatea lunii ianuarie continuă cu vreme geroasă, atât dimineața cât și noaptea, în majoritatea zonelor țării. Meteorologii au emis cod galben de viscol și ninsori pentru județele Caraș Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța până astăzi la ora 17.

Blestemul câştigătorului la loto din Călăraşi!

acum 1267 zile

Din poliţist comunitar a ajuns unul dintre cei mai bogaţi din ţară. Norocosul din Călăraşi care a câştigat 10 milioane de euro la loto şi-a luat super maşini, un iaht şi a plătit aproape 100 de mii de euro pe vacanţe!

Prezentare: Alexandra - 6 ani, Călăraşi

acum 1806 zile

Alexandra are 6 ani, este din Călăraşi, și este pregătită să impresioneze juriul ”Next Star”, sezonul 5.

Spitalul Judeţean din Călăraşi, condiții de lagăr!

acum 1892 zile

Situaţia este foarte gravă la Spitalul Judeţean din Călăraşi, iar pacienții sunt amenințați să nu vorbească despre condițiile dezolante.

Mamaia Maria, condamnată la îngheţ, la 75 de ani!

acum 1919 zile

A primit 4 palme ale vieţii de la cei 4 copii care au părăsit-o demult. Dar acum, la 75 de ani, mamaia Maria din Călăraşi a fost lovită de un alt blestem. E la un pas să degere sub cerul liber. Casa i-a ars într-un incendiu chiar de anul nou, când a fost la un pas să devină şi ea...

Prezentare Cosmin Andrian - 13 ani, Calarasi

acum 1946 zile

Cosmin Andrian are 13 ani, este din Calarasi și este pregătit să câștige finala de popularitate a emisiunii ”Next Star”.

1
2
3
4
5