Cautare: 162 rezultate dupa tagul "carmen harra"

Prezicerea celebrei Carmen Harra s-a adeverit! Cristina Rus, însărcinată din nou!

acum 20 zile

A avut dreptate! Prezicerea celebrei Carmen Harra s-a adeverit! Cristina Rus este însărcinată din nou! Acum 11 ani, vedeta i-a prevestit fostei membre a trupei Blondy că va avea 3 copii, iar anul acesta a primit vestea cea mare! D

Momentul adevărului pentru celebra clarvăzătoare! Fanteziile extravaganței Carmen Harra

acum 32 zile

Invitată la "Agenția VIP", clarvăzătoarea Carmen Harra și prezentat, în direct, ținuta pe care o are în noul videoclip.

Cum comunică celebra Carmen Harra cu soţul mort!

acum 33 zile

Am aflat cum comunică celebra Carmen Harra cu soţul mort! Clarvăzătoarea dezvăluie ce mesaje îi transmite şi ce promisiune i-a făcut bărbatului înainte de a muri.

Agenția Vip. Carmen Harra a ajuns virală pe internet cu mișcările ei senzuale: În viața mea a apărut un domn din Londra

acum 38 zile

A ajuns virală pe Internet cu mişcările ei senzuale! Carmen Harra rupe ringul de dans, în direct, la Agenţia VIP. Celebra clarvăzătoare, pusă în faţa celui mare mare fenomen "mâncăcios" din lume! Trebuie să mănânce preparatele delicioase în timp ce vorbeşte.

Star News. Carmen Harra a venit în România cu accesorii de zeci de mii de euro! Doar o geantă costă cât o garsonieră

acum 41 zile

Carmen Harra, bogăţie dusă la extrem! A venit în România cu accesorii de zeci de mii de euro! Doar o geantă costă cât o garsonieră şi dă pe rochii cât câştigă alţii într-o lună! Celebra clarvăzătoare spune şi secretele prin care îşi întreţine trupul de bogătaşă.

Agenția Vip. Carmen Harra, achiziție neașteptată: Am cumpărat rochia purtată de Melania Trump

acum 52 zile

Carmen Harra, obsesia care ar fi putut s-o ducă direct în spatele gratiilor. Ar fi fost în stare să facă orice pentru o rochie. Şi nu orice rochie, ci ţinuta purtată chiar de Melania Trump. Acum o are în garderobă şi ne-o prezintă.

Răi da buni. Carmen Harra, viață de lux în America! Cum arată apartamentul în care se relaxează

acum 109 zile

Carmen Harra duce o viață de lux în America. Clarvăzătoarea ne arată, în direct la Răi da buni, cum arată apartamentul de pe malul oceanului în care se relaxează.

Carmen Harra a făcut investiții de milioane de euro în haine și bijuterii

acum 171 zile

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi. Aceasta a făcut investiții de milioane de euro în haine și bijuterii și ni le arată și nouă, în direct.

Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre ziua în care a murit: Am căzut în Someș când aveam cinci ani

acum 190 zile

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare despre lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte pentru prima dată, despre ziua în care a murit, dar și despre experiențele pe care a început să le simtă ulterior.

Carmen Harra, mărturii șocante din ziua când a murit

acum 191 zile

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare din lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte pentru prima dată, despre ziua în care a murit şi despre ce a simţit în momentul cumplit

Câte operații estetice are cea mai cunoscută clarvăzătoare. Carmen Harra: Am vrut să-mi micșorez nasul, dar am fugit din spital de frică

acum 209 zile

Are case în toate colţurile lumii, bijuterii extrem de scume, maşini luxoase şi colecţii întregi de genţi. Din ce face Carmen Harra atât de mulţi bani.

Carmen Harra a acceptat provocarea momentului în televiziune! Celebra clarvăzătoare se demachiază în direct!

acum 213 zile

"Când mă trezesc mă dau imediat cu fond de ten și cu ruj. În America nu ies nici până la colțul străzii nemachiată.", a povestit Carmen Harra, la Agenția Vip.

Cum alegem bijuteriile pentru a avea noroc în dragoste și bani. Carmen Harra: O piatră cu frecvența foarte puternică este rubinul

acum 215 zile

Carmen Harra ne-a învăţat cum să alegem bijuteriile potrivite pentru a avea noroc în dragoste, dar şi la bani. În plus, clarvăzătoarea ne-a spus care este primul pas pe care trebuie să-l facem atunci când primim bijuterii şi la ce trebuie să fim foarte atenţi, ca să nu ne facă mai...

Alexandra, fata clarvăzătoarei Carmen Hara, face dezvăluiri de senzaţie: "Am fost arestată după ce m-au prins conducând cu 250 de km pe oră"

acum 216 zile

Alexandra Harra, apariţie de senzaţie! Una din cele mai dorite femei din întreaga lume s-a întors în România după mai bine de trei ani. Sexy blondina cu forme apetisante mai ceva decât Kim Kardashian vine în platoul Răi da Buni alături de mama ei clarvăzătoare.

Cea mai cunoscută clarvăzătoare s-a întors cu fiica ei, în România! Alexandra Harra face mărturisiri de senzaţie: "La 13 ani, am sărit pe geam să mă întâlnesc cu un băiat"

acum 216 zile

Alexandra Harra, apariţie de senzaţie! Una din cele mai dorite femei din întreaga lume s-a întors în România după mai bine de trei ani. Sexy blondina cu forme apetisante mai ceva decât Kim Kardashian vine în platoul Răi da Buni alături de mama ei clarvăzătoare.

Carmen Harra își serbează ziua de naștere! Ce premoniție a avut clarvăzătorarea

acum 231 zile

Carmen Harra își serbează ziua de naștere într-o zi sfântă, de Buna Vestire, iar clarvăzătoarea susține că există o simbolistică aparte.

Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. "Ştiam că nu va depăşi vârsta de 60 de ani"

acum 270 zile

Cea mai cunoscută clarvăzătoare vorbeşte pentru prima oară despre iubirile secrete din tinereţe. Cum petrece Carmen Harra de Valentine's Day pe pământ american

Carmen Harra, dezvăluiri sumbre despre anul 2019

acum 312 zile

Carmen Harra face dezvăluiri sumbre despre anul 2019. Ce pericole ne așteaptă, dar și ce schimbări bune vor avea loc în acest an, ne spune clarvăzătoarea.

Carmen Harra a investit o avere să-și decoreze casa de sărbători. Imagini din vila clarvăzătoarei

acum 342 zile

Carmen Harra a investit o avere să-și decoreze casa de sărbători. Iată imagini din vila celei mai cunoscute clarvăzătoare.

Carmen Harra, de la o simplă pasiune la obsesie!

acum 402 zile

Celebra clarvăzătoare ar putea să-şi piardă toată agoniseala de-o viaţă dacă nu îşi tratează mania de care suferă!

1
2
3
4
5
»