Cautare: 169 rezultate dupa tagul "carmen harra"

Carmen Harra, sfaturi utile ca să învingem frica şi anxietatea

acum 57 zile

Carmen Harra, petrecere nemaiîntâlnită de ziua ei, în singurătate! Vedeta povesteşte ce a făcut şi ne oferă sfaturi utile prin care să depăşim frica şi anxietatea.

Carmen Harra, transmisiune specială pentru Răi da' buni de pe teritoriul american: Nu știm cum să procedăm pentru că nu putem identifica virusul

acum 74 zile

Cele mai noi informaţii după Ce Donald Trump a declarat stare de urgenta în America şI a blocat graniţele cu Europa din cauza coronavirusului. Carmen Harra, transmisiune specială Pentru R?i da Buni, în direct de pe teritoriu american!

A avut dreptate, din nou! Carmen Harra a prezis divorţul Andreei Bălan de George Burcea în urmă cu patru ani!

acum 92 zile

A avut dreptate, din nou! Carmen Harra a prezis divorţul Andreei Bălan de George Burcea în urmă cu patru ani! Motivele ascunse care au dus la separarea artistei de tatăl copiilor săi şi ce spunea Carmen Harra despre mariajul lor

Răi da Buni. Carmen Harra, predicții cu privire la conflictul dintre SUA și Iran: Americanii vor plăti foarte scump

acum 143 zile

Stare de panică În întreaga lume. Incendiile din Australia au ucis un miliard de animale, inundaţiile din Indonezia au luat zeci de vieţi, iar cel de-al treilea război mondial prezis de Nostradamus pare să fie mai aproape decât oricând. Direct de pe teritoriul lui Donald Trump aflăm...

Agenția Vip. Legătura neştiută dintre Carmen Harra şi Nostradamus. Cum arată vila vedetei din America

acum 198 zile

Celebra Carmen Harra ne deschide uşa casei din America şi ne arată, în premieră, noile sale colecţii. Legătura neştiută dintre vedetă şi Nostradamus.

Prezicerea celebrei Carmen Harra s-a adeverit! Cristina Rus, însărcinată din nou!

acum 221 zile

A avut dreptate! Prezicerea celebrei Carmen Harra s-a adeverit! Cristina Rus este însărcinată din nou! Acum 11 ani, vedeta i-a prevestit fostei membre a trupei Blondy că va avea 3 copii, iar anul acesta a primit vestea cea mare! D

Momentul adevărului pentru celebra clarvăzătoare! Fanteziile extravaganței Carmen Harra

acum 233 zile

Invitată la "Agenția VIP", clarvăzătoarea Carmen Harra și prezentat, în direct, ținuta pe care o are în noul videoclip.

Cum comunică celebra Carmen Harra cu soţul mort!

acum 235 zile

Am aflat cum comunică celebra Carmen Harra cu soţul mort! Clarvăzătoarea dezvăluie ce mesaje îi transmite şi ce promisiune i-a făcut bărbatului înainte de a muri.

Agenția Vip. Carmen Harra a ajuns virală pe internet cu mișcările ei senzuale: În viața mea a apărut un domn din Londra

acum 239 zile

A ajuns virală pe Internet cu mişcările ei senzuale! Carmen Harra rupe ringul de dans, în direct, la Agenţia VIP. Celebra clarvăzătoare, pusă în faţa celui mare mare fenomen "mâncăcios" din lume! Trebuie să mănânce preparatele delicioase în timp ce vorbeşte.

Star News. Carmen Harra a venit în România cu accesorii de zeci de mii de euro! Doar o geantă costă cât o garsonieră

acum 243 zile

Carmen Harra, bogăţie dusă la extrem! A venit în România cu accesorii de zeci de mii de euro! Doar o geantă costă cât o garsonieră şi dă pe rochii cât câştigă alţii într-o lună! Celebra clarvăzătoare spune şi secretele prin care îşi întreţine trupul de bogătaşă.

Agenția Vip. Carmen Harra, achiziție neașteptată: Am cumpărat rochia purtată de Melania Trump

acum 253 zile

Carmen Harra, obsesia care ar fi putut s-o ducă direct în spatele gratiilor. Ar fi fost în stare să facă orice pentru o rochie. Şi nu orice rochie, ci ţinuta purtată chiar de Melania Trump. Acum o are în garderobă şi ne-o prezintă.

Răi da buni. Carmen Harra, viață de lux în America! Cum arată apartamentul în care se relaxează

acum 311 zile

Carmen Harra duce o viață de lux în America. Clarvăzătoarea ne arată, în direct la Răi da buni, cum arată apartamentul de pe malul oceanului în care se relaxează.

Carmen Harra a făcut investiții de milioane de euro în haine și bijuterii

acum 372 zile

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi. Aceasta a făcut investiții de milioane de euro în haine și bijuterii și ni le arată și nouă, în direct.

Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre ziua în care a murit: Am căzut în Someș când aveam cinci ani

acum 391 zile

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare despre lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte pentru prima dată, despre ziua în care a murit, dar și despre experiențele pe care a început să le simtă ulterior.

Carmen Harra, mărturii șocante din ziua când a murit

acum 392 zile

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare din lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte pentru prima dată, despre ziua în care a murit şi despre ce a simţit în momentul cumplit

Câte operații estetice are cea mai cunoscută clarvăzătoare. Carmen Harra: Am vrut să-mi micșorez nasul, dar am fugit din spital de frică

acum 411 zile

Are case în toate colţurile lumii, bijuterii extrem de scume, maşini luxoase şi colecţii întregi de genţi. Din ce face Carmen Harra atât de mulţi bani.

Carmen Harra a acceptat provocarea momentului în televiziune! Celebra clarvăzătoare se demachiază în direct!

acum 414 zile

"Când mă trezesc mă dau imediat cu fond de ten și cu ruj. În America nu ies nici până la colțul străzii nemachiată.", a povestit Carmen Harra, la Agenția Vip.

Cum alegem bijuteriile pentru a avea noroc în dragoste și bani. Carmen Harra: O piatră cu frecvența foarte puternică este rubinul

acum 417 zile

Carmen Harra ne-a învăţat cum să alegem bijuteriile potrivite pentru a avea noroc în dragoste, dar şi la bani. În plus, clarvăzătoarea ne-a spus care este primul pas pe care trebuie să-l facem atunci când primim bijuterii şi la ce trebuie să fim foarte atenţi, ca să nu ne facă mai...

Alexandra, fata clarvăzătoarei Carmen Hara, face dezvăluiri de senzaţie: "Am fost arestată după ce m-au prins conducând cu 250 de km pe oră"

acum 418 zile

Alexandra Harra, apariţie de senzaţie! Una din cele mai dorite femei din întreaga lume s-a întors în România după mai bine de trei ani. Sexy blondina cu forme apetisante mai ceva decât Kim Kardashian vine în platoul Răi da Buni alături de mama ei clarvăzătoare.

Cea mai cunoscută clarvăzătoare s-a întors cu fiica ei, în România! Alexandra Harra face mărturisiri de senzaţie: "La 13 ani, am sărit pe geam să mă întâlnesc cu un băiat"

acum 418 zile

Alexandra Harra, apariţie de senzaţie! Una din cele mai dorite femei din întreaga lume s-a întors în România după mai bine de trei ani. Sexy blondina cu forme apetisante mai ceva decât Kim Kardashian vine în platoul Răi da Buni alături de mama ei clarvăzătoare.

1
2
3
4
5
»