Cautare: 347 rezultate dupa tagul "carte"

Cum îi facem pe copii să lase tableta și televizorul și să citească o carte

acum 88 zile

Sorin Lucaci, psiholog, explică la Neatza cu Răzvan și Dani cum să îi facem pe copii să lase tableta și televizorul și să citească o carte.

Horia Tecău s-a închis în casă și s-a pus cu burtă pe carte

acum 91 zile

Și sportivii citesc în izolare. Adrian Petre a pus mâna pe cartea lui Zlatan. Mișcarea și muzică îi fac viață mai frumoasă lui Tecău în izolare.

Neatza cu Răzvan și Dani. De Ziua Iubirii, fă cadou o carte!

acum 143 zile

Un studiu realizat de o firmă de curierat arată că în topul comenzilor online se află produsele de fashion, beauty și high tech, în timp ce comenzile de cărți se află abia pe locul șapte în acest clasament.

Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani. Antrenament inedit pentru coapse cu ajutorul cărților de citit!

acum 146 zile

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, a prezentat un antrenament inedit pentru coapse cu ajutorul cărților de citit!

Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Dumitrescu, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, a lansat cartea Românește. Punct și de la capăt

acum 220 zile

Chef Florin Dumitrescu este jurat în cadrul show-ului Chefi la cuțite, difuzat în fiecare luni și marți la Antena 1.

Neatza cu Răzvan și Dani. Profesorul Gelu Duminică pregăteşte o carte despre proverbele şi zicerile româneşti cu romi

acum 223 zile

Profesor şi sociolog, Gelu Duminică pregăteşte o carte despre proverbele şi zicerile româneşti cu romi. Acesta vorbeşte deschis despre barierele pe care a fost nevoit să le depăşească din dorinţa de a arăta că teste altfel decât era etichetat.

Benone Sinulescu şi-a făcut deja testamentul

acum 226 zile

Benone Sinulescu şi-a făcut deja testamentul şi a decis cui va lăsa toată averea sa! Interpretul de muzică populară a dezvăluit cum va împărţi tot ce a agonisit o viaţă întreagă!

Star News. Soţia lui Dragoş Săvulescu, Angela Martini, succes răsunător cu prima carte publicată

acum 228 zile

Soţia lui Dragoş Săvulescu a dat lovitura! Angela Martini şi-a lansat prima carte, care a avut parte de un succes răsunător.

Benone Sinulescu lansează o carte despre viața lui: Am o întâmplare cu Mihail Sadoveanu în ea

acum 237 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Benone Sinulescu și-a lansat cartea "O viață pe versantul melosului folcloric". Cartea surprinde momente importante din carieră celebrului artist, iubit și azi de o țară întreagă.

Benone Sinulescu cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Hai lic, lic"

acum 237 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Benone Sinulescu a cântat melodia "Hai lic, lic".

Chef Florin Dumitrescu a lansat cartea "Românește. Punct și de la capăt": "Este dedicată oamenilor pasionaţi de bucătărie"

acum 262 zile

Cartea lansată de chef Florin Dumitrescu, „Românește. Punct și de la capăt”, marchează o dublă premieră pentru gastronomia românească: este prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar și prima oară când un chef cu 3 stele Michelin...

Neatza cu Răzvan și Dani. Jurnalul unui puști, cartea unei generații. Până acum a fost vândută în peste 200 de milioane de exemplare

acum 298 zile

A declanșat o adevărată isterie printre copii, iar statisticile spun că peste 200 de milioane de micuți din întreaga lume au citit cartea Jurnalul unui puști, scrisă de Jeff Kinney.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cele mai citite cărți la plajă

acum 307 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o librărie din Constanța, a aflat de la Cristi, care sunt cele mai citite cărți la plajă.

Gianina Corondan, portret din 61 de întrebări la CulTour (3)

acum 315 zile

Gianina Corondan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Gianina Corondan, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 315 zile

Gianina Corondan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Gianina Corondan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 315 zile

Gianina Corondan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Acces Direct. Nicoleta Voicu, furioasă pe Costin Mărculescu! Artistul este criticat dur pentru dezvăluirile amoroase pe care le-a făcut în cartea sa

acum 349 zile

Nicoleta Voicu i-a declarat război lui Costin Mărculescu, după ce acesta a făcut dezvăluiri amoroase, în cartea sa, despre mai multe vedete. Artista spune ca Mărculescu își alege victime persoane care nu se pot apăra. Nicoleta Voicu își dorește de la Costin Mărculescu să lase...

Acces Direct. Costin Mărculescu, implicat într-un mare scandal! Artistul, atacat dur după ce a făcut dezvăluiri amoroase în cartea pe care a scris-o

acum 349 zile

Mare scandal în lumea mondenă! Doi artişti au ajuns la cuţite, după ce unul dintre ei a făcut dezvăluiri intime despre viaţa lui amoroasă, în cartea sa. Cel care a stârnit mari controverse în showbiz-ul românesc este Costin Mărculescu. După ce acesta a scris despre relaţiile...

Liviu Vârciu cântă din nou în trupa "L.A"! Dovada, la "Răi, Da' Buni"!

acum 356 zile

Trupa "L.A.", în direct, de la Festivalul "La Bairam", a dezvăluit culisele concertului de la Arenele Romane.

Gianina Corondan, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 385 zile

Gianina Corondan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»