Cautare: 19 rezultate dupa tagul "ce-ai alege"

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Alexia Țalavutis

acum 3 ore

Alexia Țalavutis participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 3 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actorul Silviu Biriș

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Crețu, din ”Sacrificiul”, spune că nu ar vrea să i se îndeplinească toate visurile. Motivul e unul neașteptat…

acum 4 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a intrat în jocul ”Ce-ai alege?” al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel.

Am/N-am... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 4 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 4 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 4 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Ana Creţu, actrița din Sacrificiul!

acum 4 zile

Ana Creţu, actrița din Sacrificiul, participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mesajul lui Daniel Nuță, din ”Sacrificiul”, pentru mama lui: ” Mama, te rog frumos să mă ierți, dar…”

acum 5 zile

Daniel Nuță, cel care îl interpretează pe medicul cardiolog Robert Câmpeanu din serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea”CulTOUR” și s-a jucat în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 5 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Continuă fraza"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 5 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul"

acum 5 zile

Daniel Nuță, medicul cardiolog din serialul "Sacrificiul", participă la ""Ce-ai alege?"", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulTOUR”, Dan Bittman și-a imaginat cum ar fi să stea închis într-o cameră numai cu femei...

acum 12 zile

La emisiunea ”CulTOUR”,Dan Bittman, solistul trupei Holograf și, totodată, prezentatorul emisiunii ”Antitalent”, de la Antena 1 a intrat în jocul ”Ce-ai alege?”.

Jocul "Ce-ai alege?", o adevărată provocare pentru Liviu Teodorescu, la ”CulTOUR”

acum 14 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” ce îi pune pe invitați în fel de fel de situații.

Conrad Mericoffer, actorul din Sacrificiul, a dezvăluit, la CulTOUR, unde i-ar plăcea să trăiască

acum 18 zile

Actorul Conrad Mericoffer, Bogdan Oancea din serialul "Sacrificiul", a răspuns provocării emisiunii ”CulCOUR” și s-a jucat "Ce-ai alege".

Bogdan Iancu, față în față cu cele mai... bizare alegeri

acum 19 zile

Bogdan Iancu, cel pe care l-ați văzut în filmul ”Ho-ho-ho” sau în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Așa cum fiecare invitat al emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este ”supus” unor jocuri, și Bogdan s-a jucat, la Happy Channel. Primul joc: ”Ce-ai alege”

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 22 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 25 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.