Cautare: 156 rezultate dupa tagul "ceapa"

Neatza la Cuțite: Micul dejun Ramona Olaru - ou poșat

acum 59 zile

Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Ramona Olaru, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, prepară un mic dejun care conține: oțet, pâine...

Reţeta lui Vlăduţ - Neatza cu Răzvan și Dani: Tocăniță de castraveți murați

acum 75 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de porc, castraveți murați, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tocăniță de castraveți murați.

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani: Ciorbă de afumătură și murături

acum 116 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ceapă, coaste de porc afumate, pulpă de porc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de afumătură și murături".

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Borș de pui cu tăiței de casă

acum 130 zile

Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine pui gril, ceapa, morcov, telina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "orș de pui cu tăiței de casă".

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Sarmale în foi de viță

acum 160 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, orez, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "armale în foi de viță".

Reţeta lui Chef Mino, la Star Matinal: Plăcintă cu carne

acum 171 zile

Chef Mino, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ouă, ceapă, carne de vită, porc, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu carne".

Reţeta lui Chef Berry, la Star Matinal: Coaste de porc marinate în bere

acum 173 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine coaste de porc, prune afumate, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste de porc marinate în bere".

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan și Dani: Trio de ciuperci

acum 186 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, ghebe, gălbiori, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de ciuperci"

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan și Dani. Papouzaki - un preparat grecesc

acum 187 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine vinete, ardei gras, ceapă, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Papouzaki "

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Pădurea mea, o rețetă ușoară cu ciuperci

acum 256 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pădurea mea”.

Star Matinal. Rețeta Zilei! Chef Berry pregătește Buffalo Wings

acum 319 zile

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Buffalo Wings”. Pentru această rețetă aveți nevoie de brânză mucegăită, ceapă verde, muștar, unt dar și alte ingrediente delicioase.

Rețeta dulce a zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani: Mușchiuleț de porc cu sos de prune

acum 354 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţinemuschi de porc, ceapa, prune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mușchiuleț de porc cu sos de prune”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Prima Zacuscă - o rețetă ușoară și delicioasă

acum 357 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete coapte, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Prima Zacuscă”.

Burgeri cu surprize, un preparat special pentru masa de Paște

acum 403 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de miel, ceapă verde, usturoi verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Burgeri cu surprize".

Reţeta Zilei: Crostata picantă - un desert cu puține ingrediente

acum 424 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, ceapă, spanac, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Crostata picantă".

Rețeta zilei: Vlăduţ gătește "Linte cu alint"

acum 469 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine linte roșie, ceapă, morcovi,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Linte cu alint".

Ceapa, mărul discordiei în Turcia

acum 544 zile

Ceapa, mărul discordiei în Turcia

Liviu Vârciu, luliana Luciu și Jean de la Craiova merg la cumpărături: "Trebuie să scoatem noi ceapa din pământ?"

acum 694 zile

Liviu Vârciu, luliana Luciu și Jean de la Craiova merg la cumpărături. Nea Mărin i-a trimis să facă rost de ceapă, ouă și cartofi.

Ralu pregătește o rețetă simplă și delicioasă. Caserolă cu ceapă gratinată

acum 745 zile

Raluca Dumitru pregătește o rețetă delicioasă și extrem de ușor de preparat. Ceapa gratinată este perfectă pentru pranz sau pe post de masă de seară.

Alin Barabancea gătește "Salată de castraveți marinați și ceapă infuzată"

acum 788 zile

Alin Barabancea gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă pentru cei care țin post, "Salată de castraveți marinați și ceapă infuzată".

1
2
3
4
5
»