Cautare: 9 rezultate dupa tagul "cezar oatu"

Cezar Ouatu, iubeşte din nou? Cine e domniţa care l-a vrăjit pe artist

acum 16 ore

Terasele s-au deschis, vara a venit, pare cadrul perfect să te îndrăgosteşti... şi, dacă ar fi să-l întrebăm pe Cezar Oatu probabil că ne-ar spune acelaşi lucru. De ce spunem asta? Simplu. Al nostru Cezar a ieşit zilele trecute cu o domnişoară în oraş la o cafenea de fiţe din...

Cezar Oatu, față în față cu o serie de alegeri complicate

acum 132 zile

Alegeri, alegeri, alegeri… La emisiunea ”CulTOUR”, Cezar Oatu a fost pus să aleagă una dintre fiecare variantă propusă de reporterul Happy Channel în cadrul jocului ”Ce-ai alege?”.

Cezar Ouatu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Experiența aceea m-a călit!”

acum 217 zile

Cezar Oatu, sau ”The Voice”, cum i se mai spune, a acordat un amplu interviu emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Mama mea este un personaj de Oscar”, a mărturisit Cezar Ouatu la Happy Channel

acum 237 zile

Cezar Ouatu a intrat în jocul Happy Channel și a acceptat provocarea interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Răspunsurile sale au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre artist.

Cezar Ouatu, la ”CulTOUR”: ”Sunt foarte mândru de numele meu de familie”

acum 238 zile

Cezar Ouatu este cel care răspunde întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi

acum 377 zile

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi iubita lui, Andreea, se iubesc, din nou, ca în prima zi! Şi, braţ la braţ, frumos îmbrăcaţi şi zâmbitori şi-au făcut şi ei apariţia la petrecerea vedetelor.

Cezar Oatu, așa cum nu l-ați mai văzut

acum 934 zile

Transformare spectaculoasă pentru Cezar Ouatu. Artistul a intrat într-un rol în care nu l-aţi mai văzut. Să vedem cum s-a descurcat cântăreţul!

Bravissimo feat. Cezar Oatu - Verdi - ,,Brindisi”

acum 1620 zile

În finala X Factor România, sezonul cinci, trupa Bravissimo a cântat în duet cu Cezar Oatu melodia interpretată de Verdi - ,,Brindisi”.

Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe Cezar Oatu, reprezentantul României la Eurovision.

acum 2596 zile

Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe Cezar Oatu, reprezentantul României la Eurovision.