Cautare: 67 rezultate dupa tagul "chef catalin scarlatescu"

Chef Cătălin Scărlătescu, intervu din izolare: Îmi e dor de platoul de filmare

acum 25 zile

1 Mai de modă veche. Cheful suprem din bucătărie, Cătălin Scărlătescu, face mici la iarbă verde.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre victoria de la Titani la Cuțite: Vă rog să-mi iertați ieșirile. Mi-am dorit foarte mult să câștig

acum 26 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit la Xtra Night Show despre victoria de la Titani la Cuțite. ”Vă rog să-mi iertați ieșirile. Mi-am dorit foarte mult să câștig”, a declarat acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu câștigă Titani la Cuțite! Ce îi așteaptă pe Bontea și Dumitrescu în sezonul 8 Chefi la Cuțite

acum 26 zile

În urma jurizării chef Cătălin Scărlătescu a fost declarat câștigătorul Titani la Cuțite! Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu sunt extrem de îngrijorați.

Panică și țipete în finala Titani la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu: Înnebunesc! Nu mai pot!

acum 26 zile

Panică și țipete în finala de la Titani la Cuțite. ”Înnebunesc! Nu mai pot!”, a reacționat chef Cătălin Scărlătescu.

Echipa lui chef Sorin Bontea, eliminată: Lui Cătălin i-a fost mai mult frică de mine decât de Florin

acum 26 zile

Echipa lui chef Sorin Bontea este eliminată de la Titani la Cuțite. ”Lui Cătălin i-a fost mai mult frică de mine decât de Florin”, a declrat chef Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta. Echipa lui chef Sorin Bontea, dezavantajată

acum 26 zile

La începul celei de-a doua probe de la Titani la Cuțite, chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta pe echipa lui chef Sorin Bontea. Iată cum au reacționat concurenții.

Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

acum 168 zile

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, scandal ca în filmele de Oscar: O să se bată!

acum 169 zile

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea fac un scandal în bucătăria Chef la Cuțite ca în filmele de Oscar. ”O să se bată!”, spune unul dintre concurenți.

Gina Pistol, apariție răvășitoare la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite inimioare!

acum 169 zile

Apariția Ginei Pistol se lasă cu aplauze la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite mesaje de dragoste frumoasei prezentatoare.

Haos la Chefi la Cuțite. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu gătește la foc automat

acum 175 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a opta confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu gătește la foc automat să termine preparatul.

Situație incredibilă la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scarlatescu a decis cine este eliminat!

acum 176 zile

Situație inedită la "Chefi la Cuțite". Chef Cătălin Scarlatescu trebuie să decidă cine rămâne și cine pleacă din competiție, după cei doi concurenți, Robert "Bobby" Săvoiu și Ernesto Dosman, au ieșit la egalitate.

Chefi la Cuțite. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu câștigă proba cocktailului! Chef Sorin Bontea face o criză de nervi!

acum 176 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a șaptea confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chefi Cătălin Scarlatescu obține șapte farfurii, iar echipa verde și echipa albastră vor intră la duel.

Chefi la Cuțite. Amalia Bellantoni, supărată foc pe chef Cătălin Scărlătescu: Jur să mă răzbun!

acum 176 zile

Amalia Bellantoni, nouă concurentă din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, este supărată pe chef Cătălin Scărlătescu după ce a fost dată la schimb cu alt concurent: "În Sicilia, trădarea este cel mai mare păcat."

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta! Amalia a rămas șocată!

acum 176 zile

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei move, și-a folosit o amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimbă un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă: Rahela Pîslaru face schimb cu Amalia.

Echipa lui Scărlătescu a câştigat cea de-a patra confruntare de la Chefi la cuţite! Tunicile albastre şi cele verzi intră la duel!

acum 189 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar! Sorin Bontea, deşi a avut avantajul amuletei avându-l ca aliat şi pe chef Iosif Ştefănescu, şi Florin Dumitrescu au trebuit să se recunoască învinşi în faţa lui chef Cătălin Scărlătescu!

Strălucitoarea Gina Pistol le ia mințile concurenților

acum 196 zile

Strălucitoarea Gina Pistol le ia mințile concurenților de la Chefi la Cuțite. ”Dumnezeule mare!”, a fost reacția lui chef Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuţite, lupta pentru amuleta ștafetă. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

acum 225 zile

Amuleta ștafetă are puterea, ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre marea lui dragoste

acum 225 zile

Face ravagii printre femei, iar acum vorbeşte, pentru prima dată, despre marea lui dragoste. În puținele momente în care nu este în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că profită de orice ocazie de a se întoarce la prima sa iubire.

Chefi la Cuţite, lupta pentru amuletă. Tema întrecerii: cereale, carne și scorțișoară. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător

acum 232 zile

Invitat la "Chefi la Cuțite", Chef Florin Ivan a decis cine a câștigat cea de a nouă amuletă.

Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu suferă de o alergie rară la scorțișoară

acum 232 zile

Proba pentru amuletă îl pune într-o dificultate pe Chef Cătălin Scărlătescu. Trebuie să gătească cu scorțișoară, ingredinet la care este alergic.

1
2
3
4