Cautare: 1365 rezultate dupa tagul "chefi la cutite"

Afacerea care l-a îmbogățit pe concurentul de la "Chefi de la Cuțite", Răzvan Babana

acum 19 zile

Afacerea care l-a îmbogățit pe concurentul de la "Chefi de la Cuțite", Răzvan Babana

Povestea de succes a lui chef Sorin Bontea: Nici nu mi-a trecut prin cap că voi ajunge la televizor. Am început să muncesc la 16 ani

acum 63 zile

Sorin Bontea își dezvăluie la Xtra Night Show povestea de succes. ”Nici nu mi-a trecut prin cap că voi ajunge la televizor. Am început să muncesc la 16 ani”, a declarat celebrul chef.

Titanii artei culinare din România, concurenți în ediția specială de la Chefi la cuțite: Este o experiență nouă pentru mine!

acum 63 zile

Provocare de zile mari pentru titanii artei culinare din România. Aceștia sunt concurenți în ediția specială de la Chefi la cuțite.

Confruntare între titani în ediția specială Chefi la cuțite. Câștigătorul pleacă acasă cu chipul său sculptat în piatră

acum 63 zile

În această ediție specială, cei trei chefi se bat pentru a câștiga un bust cu chipul lor sculptat în piatră. Să înceapă lupta.

Chef Sorin Bontea, proaspăt întors din Asia, a sosit în platoul Chefi la cuțite: Florin, Cătălin, îmi era foarte dor de voi! Am ajuns acasă!

acum 63 zile

Chef Sorin Bontea, câștigătorul emisiunii Asia Express, sezonul 3, este primit de colegii lui de la Chefi la cuțite cu îmbrățișări și multe felicitări.

Rețete inedite pregătite de chef Cristina Pavel, fostă concurentă la Chefi la cuțite

acum 111 zile

Chefi Munti nu a reușit să ajungă la emisiune, iar Cristina Pavel, fosta lui colegă de la Chefi la Cuțite, va pregăti câteva rețete inedite pentru telespectatori.

"Sicilianca" Amalia Bellantoni este noua candidată la concursul "Cea mai sexy mamică!" de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

acum 119 zile

Amalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii "Chefi la cuțite" drept "Sicilianca", este noua candidată la concursul "Cea mai sexy mamică!" de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Munti şi Babană s-au înfruntat în mărţişoare dulci la Xtra Night Show!

acum 125 zile

Ne mai despart două zile până la 1 Martie, aşa că foştii concurenţi de la Chef la Cuţite, Munti şi Babană s-au întrecut în mărţişoare dulci chiar în platoul de la Xtra Night Show!

Fostul concurent de la Chefi la cuţite, Răzvan Babană, a făcut ravagii în piaţa de flori!

acum 139 zile

Celebrul Răzvan Babană de la emisiunea Chefi la cuțite a făcut senzație pe străzile din București! Fostul concurent s-a apucat de vândut flori la piață!

Imagini inedite cu familia Amaliei, cea mai controversată concurentă de la "Chefi la cuţite"

acum 154 zile

Scorpia de la "Chefi la cuţite", dictator în casă! Soţul stă drept în faţa ei! Imagini inedite cu familia celei mai constroversate concurente de la "Chefi la cuţite"! Copiii vedetei, aşi în bucătărie!

Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe mâinile medicilor. Informaţii şi imagini de pe patul de spital!

acum 161 zile

Chef Florin Dumitrescu e pe pe patul de spitall! Iar imaginea cu el cu el conectat la aparate a şocat pe toată lumea. Cunoscutul jurat de la "Chefi la cuţite" a ajuns pe mâinile medicilor, ba chiar a şi postat o poză, însoţită de mesajul: "E de bine, va zic eu ca e de bine! Totul sub...

Agenția Vip. Răzvan Babană, cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă!

acum 162 zile

Cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă! A strâns o avere până la 25 de ani şi nu se opreşte aici!

Xtra Night Show. Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la Cuțite, face cel mai tare buchet de flori: Anul acesta verdele trebuie să predomine!

acum 163 zile

Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la Cuțite, realizează cel mai tare buchet de flori al anului 2020. Tânărul susține că verdele este culoarea anului.

Xtra Night Show. Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, în pericol: Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128 de kilograme

acum 163 zile

Satisfăcut pe deplin pe toate planurile, Răzvan Babană mai are o singură neîmplinire. Tânărul își dorește să slăbească. Zâmbetul pe care îl afişează nonşalant a pălit un pic în lumina veştilor legate de starea sa de sănătate.

Acces Direct. Răzvan Babană este cel mai bogat concurent de la Chefi la cuţite

acum 168 zile

Se bucură de un succes răsunător, iar lumea îl opreşte pe stradă să îl felicite! Răzvan Babană este cel mai bogat concurent de la Chefi la cuţite şi are o avere impresionantă. Încă de la vârsta de 15 ani, timişoreanul a muncit din greu ca să obţină tot ce îşi doreşte. Ce a...

Averea celui mai bogat concurent de la Chefi la cuţite - Răzvan Babană

acum 169 zile

Răzvan Babană a devenit un nume sonor în lumea showbiz-ului românesc odată cu participarea la Chefi la cuţite. Babană ne-a arătat cum a ajuns să fie cel mai bogat concurent după ce a refuzat să mai primească bani de la părinţi.

Câștigătorul "Chefi la Cuțite", Alex Comerzan, în platoul Star Matinal împreună cu familia!

acum 193 zile

Invitat la "Star Matinal', Alex Comerzan, câştigătorul sezonului 7 "Chefi la cuţite", a povestit, in direct, cum a ajuns sa castige show-ul culinar de la Antena 1.

Amalia, scorpia de la "Chefi la cuţite", terorizată şi ameninţată cu moartea!

acum 195 zile

Orice naş îşi are naşul! Scorpia de la "Chefi la cuţite", terorizată şi ameninţată cu moartea! Pericolul o pândeşte la orice pas, aşa că a mers de urgenţă, la poliţie! Ce se întâmplă în aceste momente cu controversata concurentă

Mesajul lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: "Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

acum 197 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show

1
2
3
4
5
»