Cautare: 1356 rezultate dupa tagul "chefi la cutite"

Fostul concurent de la Chefi la cuţite, Răzvan Babană, a făcut ravagii în piaţa de flori!

acum 11 zile

Celebrul Răzvan Babană de la emisiunea Chefi la cuțite a făcut senzație pe străzile din București! Fostul concurent s-a apucat de vândut flori la piață!

Imagini inedite cu familia Amaliei, cea mai controversată concurentă de la "Chefi la cuţite"

acum 26 zile

Scorpia de la "Chefi la cuţite", dictator în casă! Soţul stă drept în faţa ei! Imagini inedite cu familia celei mai constroversate concurente de la "Chefi la cuţite"! Copiii vedetei, aşi în bucătărie!

Chef Florin Dumitrescu a ajuns pe mâinile medicilor. Informaţii şi imagini de pe patul de spital!

acum 34 zile

Chef Florin Dumitrescu e pe pe patul de spitall! Iar imaginea cu el cu el conectat la aparate a şocat pe toată lumea. Cunoscutul jurat de la "Chefi la cuţite" a ajuns pe mâinile medicilor, ba chiar a şi postat o poză, însoţită de mesajul: "E de bine, va zic eu ca e de bine! Totul sub...

Agenția Vip. Răzvan Babană, cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă!

acum 34 zile

Cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuţite", transformare şocantă! A strâns o avere până la 25 de ani şi nu se opreşte aici!

Xtra Night Show. Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la Cuțite, face cel mai tare buchet de flori: Anul acesta verdele trebuie să predomine!

acum 35 zile

Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la Cuțite, realizează cel mai tare buchet de flori al anului 2020. Tânărul susține că verdele este culoarea anului.

Xtra Night Show. Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, în pericol: Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128 de kilograme

acum 35 zile

Satisfăcut pe deplin pe toate planurile, Răzvan Babană mai are o singură neîmplinire. Tânărul își dorește să slăbească. Zâmbetul pe care îl afişează nonşalant a pălit un pic în lumina veştilor legate de starea sa de sănătate.

Acces Direct. Răzvan Babană este cel mai bogat concurent de la Chefi la cuţite

acum 40 zile

Se bucură de un succes răsunător, iar lumea îl opreşte pe stradă să îl felicite! Răzvan Babană este cel mai bogat concurent de la Chefi la cuţite şi are o avere impresionantă. Încă de la vârsta de 15 ani, timişoreanul a muncit din greu ca să obţină tot ce îşi doreşte. Ce a...

Averea celui mai bogat concurent de la Chefi la cuţite - Răzvan Babană

acum 41 zile

Răzvan Babană a devenit un nume sonor în lumea showbiz-ului românesc odată cu participarea la Chefi la cuţite. Babană ne-a arătat cum a ajuns să fie cel mai bogat concurent după ce a refuzat să mai primească bani de la părinţi.

Câștigătorul "Chefi la Cuțite", Alex Comerzan, în platoul Star Matinal împreună cu familia!

acum 66 zile

Invitat la "Star Matinal', Alex Comerzan, câştigătorul sezonului 7 "Chefi la cuţite", a povestit, in direct, cum a ajuns sa castige show-ul culinar de la Antena 1.

Amalia, scorpia de la "Chefi la cuţite", terorizată şi ameninţată cu moartea!

acum 67 zile

Orice naş îşi are naşul! Scorpia de la "Chefi la cuţite", terorizată şi ameninţată cu moartea! Pericolul o pândeşte la orice pas, aşa că a mers de urgenţă, la poliţie! Ce se întâmplă în aceste momente cu controversata concurentă

Mesajul lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: "Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

acum 69 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show

Alex Popa, din culisele finalei Chefi la cuţite: "Dacă ar fi fost să câştig aş fi vrut să o fac cu stilul meu de a găti!"

acum 69 zile

Alex Popa, finalistul sezonului 7 de la Chefi la cuţite, dă detalii despre ultimul act al show-ului culinar de la Antena 1.

Alex Comerzan este învingătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite! Cătălin Scărlătescu: "Mi-am dorit enorm să câştige băieţaşul ăsta!"

acum 69 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Cine va câştiga finala sezonului 7 de la Chefi la cuţite? Semifinaliştii dau tot din casă la Xtra Night Show!

acum 70 zile

Cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie îşi ascut cuţitele pentru testul decisiv. Cel mai tensionat moment al sezonului 7 a venit la pachet cu trei probe de foc! Cine va câştiga finala sezonului 7 de la Chefi la cuţite?

Chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi: "Munca de bucătar cere sacrificii. Nu-mi vedeam familia câte opt luni pe an!"

acum 70 zile

Mesajele pe care le-au primit semifinaliştii înaintea primei probe l-au sensibilizat pe chef Sorin Bontea, care şi-a amintit de perioadă când stătea foarte mult timp departe de familie

Tema de la ultima probă din semifinală: signature dish! Juraţii vor fi chiar cei trei chefi!

acum 70 zile

Soarta bucătarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cuțite se va afla chiar în mâinile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitățile culinare, vor definitiva lista finalei! Ultimul test al penultimului act din competiţie este un signature dish!

Homarul le-a dat mari bătăi de cap semifinaliştilor! "Nici nu ştiam cum să-l apuc. Se zbătea, săracul!"

acum 70 zile

Concurenţii de la Chefi la cuţite au mari dificultăţi la cel de-al doilea test al semifinalei! Nu ştiu cum să "ucidă" fără durere homarul!

Tema de la proba a doua a semifinalei: homarul! Juraţii nu sunt pe placul celor trei chefi: "Ăştia sunt cei mai mari hateri!"

acum 70 zile

Tema de la proba a doua a semifinalei: homarul! Juraţii nu sunt pe placul celor trei chefi: "Ăştia sunt cei mai mari hateri!"

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală!

acum 70 zile

Actorii din musicalul "My Fair Lady" jurizează preparatele de la prima probă din semifinală!

1
2
3
4
5
»